Здравното министерство ще организира томбола за ваксинирани

Може да се спечели таблет, часовник и др., разкри намеренията на колегата си Кацаров служебният министър на туризма Стела Балтова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е супер крайно време е мангалите гласоподаватели да се активизират умен начин за регулиране популацията на хлебарките търтеи

Видяла жабата че подковават коня.

Е те това вече е 100% доказателство, че няма нищо опасно. Или че поне не е това с което ни плашат.

Е, вечр отъ зор, да набоцкат всички и томбола ще им спретнат. Трупове ли ще раздавате?! Излагате се вече.

Мисля си, защо не и на имунизираните?

те вече са прецакани, търсят се нови мишлета

Те сега със сигурност няма да се ваксинирам. Хих не ви е чиста работата. Томбола за ваксинирани. Как звучи само

Както едни сатанизираха вируса така други сатанизираха ваксините. Факт е обаче, че както и аз така и много мой колеги и приятели се ваксинираха. Нищо ни няма. Голем вой голямо нещо срещу тез ваксини. Ако искате. Само моля после не плачкайте ако няма де да ви лекуват щото всичко ще е догоре в болниците Лека зима пожелавам.

Чакай. Недей бързай. (Д)ефектите на ваксините се проявяват след няколко месеца до няколко години. Но тогава (ако се случи) никой няма да го свърже с ваксината, а ще казва "тъй му било писано" или друга популярна глупост.

Не си Луд. Просто си глупав. Ама имаш и телефон.

Ами звънни ми тогава и да се разберем.

Хахахахаха и каква е наградата? Махагонов ковчег, тапициран с лилава коприна отвътре? Баси смешниците!

Добре, че в момента нямаме действащ парламент,който да гласува промени в Закона за здравето, налагащи ваксинация и репресии за неваксинирани.

При тази все по-ниска избирателна активност едва ли някой ще се опита да си го позволи...

100% набоден персонал! Какъв виц! 70% от тези 15% набодени, са с купени тескерета!

Който доживее до тегленето на лотарията - печели.

Здравното министерство трябва да организира томбола с пълен здравен доживотен пакет за ваксинирани. Който спечели му се осигуряват безплатни грижи и поемане на всякакви разходи при бъдещи заболявания или каквото и да е влошаване на здравето.

Звучи като руска рулетка

Не е това начина бацета, не е това.

Тълковен речник -мн. то̀мболи, ж. Предметна лотария, която се разиграва пред участниците, обикн. като част от увеселение. значи предлага живот-лотария....

Здравето ми е по скъпо в пъти,от колкото някакви си таблети,часовници и подобни... Тези ни взеха за мезе! По света вече е пълно със зелени паспорти,които са фалшиви,хората ги вземат с ваксини в кофата,затова и тези паспорти трябва да се премахнат и хората да се оставят на мира...

това си е чист подкуп а за подкуп има нак. процедура

В Емирствата скъсват хората от тестове и то задължително. Без апликация с резултатите от теста не може да се мръдне никъде. А те да ваксинирани почти на 90%. Скоро ще стигнат 95%. Защото е ислямска монархическа диктатура. Както е и в Саудитска Арабия и целия среден Изток. А резултатите същите. Болните на да с много. И то почти всички ваксинирани. Около мене ме е всеки втори ваксиниран се разболя тежко. Даже и шефа ми още не може да се оправи. А се е ваксинирал с пфаизер. Хора не разбрахте ли че ваксините имат друга цел?!

Как да го разберат, като е статистически доказано (медиите обичат тази дума), че в България около 16% са идиоти?!!

Недей така, от тези 16% махни 70%!

Няма как да махна 70% от "тези" 16%, защото отново според статистиката има 2М+ ваксини, които ако са по 2 дози правят 1М+ (около 1.1 милиона) боцнати, които пък от всичките ни 6 и малко милиона население си е баш 1/6 т.е. около 16 %. В противен случай, ако махна 70% от 1.1 милион, то това означава, че останалите 300Х ходят като водолази из пътя, набодени с по 4-5 игли, като диво животно с транквиланти.

То, цялата работа с вируса, шизофренните мерки, ваксините, си е чист хазарт! Що и една томбола да не ни спретнат?! На печелившите - честито! Койт' нИ играИ, нИ пИчели, нели?

Сиренето е безплатно само в капана за мишки! Чак пък и награди дават да влезнеш да го хапнеш! Голям смях! Това е важно да се знае!!! Върховния закон е Конституцията. Нея може да я промени само Велико Народно Събрание. Та там пише: Чл. 29. (1) Никой не може да бъде подлаган на мъчение, на жестоко, безчовечно или унижаващо отношение, както и на насилствена асимилация. (2) Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие. Чл. 57. (1) Основните права на гражданите са неотменими. (3) При обявяване на война, на военно или друго извънредно положение със закон може да бъде временно ограничено упражняването на отделни права на гражданите с изключение на правата, предвидени в чл. 28, 29, 31, ал. 1, 2 и 3, чл. 32, ал. 1 и чл. 37. Искат се здрави топки и читави мозъчни клетки. Има ли ги тези неща всичко ще е ОК. Ако работодател иска да се ваксинирате срещу Ковид 19 като предпоставка за започване или оставане на работа - подавайте жалба в прокуратурата за принуда по Наказателния кодекс и в Инспекцията по труда за нарушаване на Кодекса на труда. Действащото законодателство не допуска подобно поведение на работодателите. Няма действаща правна норма, по силата на която работниците и служителите да бъдат задължени да се ваксинират срещу Ковид 19. Раздел V. Принуда Чл. 143. (1) (Изм. - ДВ, бр. 50 от 1995 г., предишен текст на чл. 143 - ДВ, бр. 62 от 1997 г.) Който принуди другиго да извърши, да пропусне или да претърпи нещо, противно на волята му, като употреби за това сила, заплашване или злоупотреби с властта си, се наказва с лишаване от свобода до шест години. ПП Това, че сиропите са експериментални (по официална фирмена документация още изпитателни) е утежняващо вината обстоятелство. При добър адвокат и що-годе честно съдебно дело, работодател-изнудвач отива в затвора с ефективна присъда. Хайде набиите ми минусите ВАКСААтролове!

Не ваксатролове, а ваксороби. ;)

Засега с морковче, а после с тояжка.....!!!!! Аман от пропаганда....промиване на мозъци. Всеки би трябвало да си вземе решение без външни влияния. На база проучване, наблюдение итн. Ваксините не пазят от разпространение на вируса, нито са гаранция че ако се ваксинираш няма да пипнеш вирусче и няма да се разболееш. Освен това ваксини се бият на здрави а не на болни люде. Ваксината трябва да е минала 10 години изпитателен срок за да се знае в дългосрочен план ефекта И много други причини човек да се замисли преди да предприеме такава ккрачка.

Egati izrodite, Te mai ne razbraxa che balgarite ne sa tapanari i NIAMA DA SI INJEKTIRAT NESHTO KOETO BI MOGLO DA IM NAVREDI

Явно днес от томболата е спечелила Варненския пункт за ваксинация който днес милите граждани са блокирали!!! пожелавам дълъг живот на печелившите...

Вече всички разбрахме, не е важно колко ваксината помага срещу разпространението на вируса. Важно е ВСИЧКИ да са ваксинирани! Като някаква секта започва да звучи, но това е поради липса на ключова информация, предполагам.

Здравните служители в Квебек, както в обществената, така и в частната система, които не са ваксинирани срещу коронавируса до 15 октомври, ще бъдат отстранени и няма да им бъде заплатено, съобщи във вторник здравният министър на провинцията Кристиян Дюбе.

Не е правилно това. Няма легално основание да ги уволнят, за това ги отстраняват и се опитват по всякакъв начин да принудят хората да се ваксинират. Отстранените от работа трябва да съдят работодателя за обезщетение тъй като ги лишават от право на труд и не ги компенсират.

Държавата е майка на 7 милиона българи и няма как да се държи като мащеха на част от хората. Не може за едните да има лакомства, а за другите нищо, защото са по палави

Лакомствата са за по-палавите! Кротките си кротуват и без лакомства!

Чрез триажите отдавна са ни организирали томбола кой ще живее.Томб идва от англ.дума гроб ,гробница. И за сърце на едно дете с томбола пак. Цирк на абсурда.

Препълнят ли се пак болниците, това ни чака, триажи и линейки, които обикалят болниците!

Значи миналата година Гру разцепи народа. Тази година се намесиха и миньоните му.

Ако ЗАСТРЕЛЯТ Здравния министър, ще ИЗЧЕЗНЕ и ВИРУСА.. Тоя ПРЕНАСЯ вируси, ЗАЕДНО с разни араби, негри и китайци... Пускат арабите и нег.рите да обикалят БЕЗ маски навсякъде из България, и по футболни и баскетболни стадиони. И дори искал да домъкне някакъв Ислямски ВИРУС от Афганистан, който мъкнел още 14 малки Арабски вируса.... А искат ние, българите да носим МАСКА като влезем в МАГАЗИН... НЕ ни трябва Правителство, нито президент.... ВАЖНОТО е да ИЗГОНИМ предателите, и арабите и китайците, които ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ... И така ще се ОТЪРВЕМ и от МАСКИТЕ...

Таблет и часовник?! Дайте го малко по-сериозно,апартамент във Вегас, или Венеция,едно ферари,или пътуване в космоса със спейс екс...

След вчерашните 200 лв ваучери за казино при ваксане, днес надграждате! Браво,голяма срамота сте, заслужавате си скорошните тояги!

За да замажат очите на ваксиниралите се, сега има дават разни привилегии, защото ги ПРЕЦАКАХА! Първо: ваксините не дадоха пълен имунитет както се твърдеше в началото. Второ: ваксините се оказа, че убиват и хора - фоцоално предизвикват тромбози. Трето: Въпреки че си ваксиниран пак можеш да се заразиш и да се разболееш, без гаранция , че ще останеш жив! Четвърто: Онзи ден СЗО официално призова всички ваксинирани да носят маски - справка, ФБ страницата им. Пето: Оказа се, че дори и 70% да са ваксинирани от населението няма гаранция, че вирусът ще спре да се разпространява - виж Трето и Израел. Шесто: срещу новите мутации на вируса, ефикасността на ваксините е минимална. Седмо: Е оти ручахте жабетата? Осмо: Е не са ли най-прецакани хората, които се довериха на рекламата??? Не съм антиваксър, напротив, имам всякакви ваксини и си ползвам конвенционалната медицина, но съм антиковидваксър, което е много различно.

Добре си го формулирал , опитвам се да им обясня ,че участват в експеримент и заради това се подписваш , а те реват че им защитавали здравето!

Това е първото масово използване на РНК ваксини и другото, което е много важно, освен препаратът на Пфайзер, който е признат аз васкина само в САЩ, всички останали са препарати *Под условие - това е официална информация, което означава, че през следващите две години от пускането им ще се изучават всички странични действия, затова се и подписва тази делкарация за съгласие. Това нито са някакви тайни или конспиративни теории.

"препаратът на Пфайзер, който е признат аз васкина само в САЩ": Т.е. вече можеш да отидеш и да си я купиш в аптеката, със съответната надценка, премия и т.н. за нещо като сто долара за доза, базова цена. И другите ваксини ще станат достъпни за продажба и не само в америка. Вместо да ти я осигурява държавата като част от задължението за опазване на общественото здраве.

fda.gov това е сайтът , информацията е от 23 авгут 2021 г. Това са фактите, не пиша измислици: Today, the U.S. Food and Drug Administration approved the first COVID-19 vaccine. The vaccine has been known as the Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine, and will now be marketed as Comirnaty (koe-mir’-na-tee), for the prevention of COVID-19 disease in individuals 16 years of age and older.

Точно така е ! В декларацията пише ,че си запознат със страничните действия и взаимодействия с други лекарства . А реалността е ,че никой не знае какви са точно те !

Харесва ми илюстрацията която показват. Ако ти шибнат спринцовка с толкова въздух след няколко минути си труп.

Затова ти инжектират нещо, като "втечнен" въздух (поне толкова помага де), за да е с "отложен старт". ;)

Ейййй браво ,най накрая и аз може да спечеля нещо друго освен боб. Ще участвам в томболата. Имам ваксини против тетанус,едра и дребна шарка и още много други изпитани ваксини. След 7,8 годинки като ибарата ваксината против грипа може и да се боцна ,да не се отличавам от стадото теленце.

Да те хване срам, тези да не са получили дипломите си на томбола? Внимавайте, да не стане като руска рулетка щото вероятността някой да спечели някоя тромбоза може да се окаже по-голяма от таблет или часовник.

Това с данъците на неваксинираните ли?

Много ми е интересно какво пушат или какво смъркат в министерството. Искам и аз от същото

:))))))))))))))))))))))))

Смешна картинка ! Ваксинирай се и можеш да спечелиш таблет или телефон... Сега очакваме и поредната кампания "Ваксината е е на един СМС разтояние - Пратете СМС на номер ХХХХ и ваксинациония екип ще ви посети на място до 15 минути ! След като и това не даде резултат, трябва да очакваме нощни ваксинатори, които да изкачат от укритие в гръб на закъснелия човек и да му забиват иглата. После ще почнат да отстрелват гражданите с стрелички, като тия с които приспиват опасните животни То стана фарс вече това ваксиниране !

Това е жалко........ужас......

Това морковът ли е? А тоягата къде е? Морковът ви е гнил а тоягата я няма. Правилният подход е: Министър председателят да съобщи че има пандемия, пандемията се бори с масова ваксинация и яко ограничаване на всичко и за всички с изключение на ваксинираните. И това трябваше да стане в началото на лятото. Щеше да има протести с по цели 100 ковидиота и един мангър, писъци за фашизъм, заплахи за бойкот, но щяха да минат. И ваксинационната кампания щеше да е на приключване и 4 вълна и 90-100 умрели на ден от ковид нямаше да има. Както е вече в повечето страни в европа.

Теб като те ваксинираха дадоха ли ти декларация да подпишеш че ги освобождаваш от отговорност ако ти се случи нещо ? А ако те принудаят по някакъв " демократичен " начин от рода ,че нямаш право да работиш или да пазаруваш и ти дадат тази същата декларация , как би се почувствал?

Не. Никаква декларация не съм подписвал. Декларация за освобождаване от отговорност никъде не се подписва. Ваксинирания не освобождава от отговорност когото и да било. Нито медицинското лице, което го боде, нито държавата, нито производителя. "Освобождаването от отговорност" не е нещо повече от антивакс опорка, при това напълно лъжлива. Има информационен бюлетин. В него ваксинирания отговаря на въпроси като 'как се казваш", "кой ти е номера на личната карта", "имаш ли температура в момента", "бременен ли си", "боледувал ли си от ковид последните 6 месеца" и понякога се подписва за да удостовери че ваксинирания не е излъгал. В други случаи не се подписва, а медицинското лице задава същите въпроси. Никъде не пише "освобождавам от отговорност". И няма принуда. има пандемия, ликвидирането на пандемията става с ограничаване на социалните контакти и следователно забрана за събирания, придвижване, посещение на обществени места. и работа която не може да бъде упражнявана в условията на ограничаване на социалните контакти. Сега има и ваксини и следователно има алтернатива. Ваксинираните са освободени от ограниченията. И така ще бъде докато пандемията не бъде ликвидирана. А това ще стане когато всички бъдат ваксинирани.

Заявявам ; че съм запознат с ползите от ваксината срещу COVID-19........Рисковете от заболяването и неговите усложнеия; показанията начина приложение, противопокязанията ,взаимодействието с други лекарствени продукти и нежелани лекарствени реакции на прилаганите биопрпдукт ..... Май не си чел добре ,и не си и вникнал въобще какво пише !

Отново: в този текст няма освобождаване от отговорност! Запознат си с евентуалните странични ефекти, какво да правиш ако има такива (сложи лед ако те боли рамото, пий парацетамол ако вдигнеш тепература), противопоказания (кога и защо не може да се прилага)... и толкова. не освобождаваш от отговорност никого. Тази опорка е невалидна.

Айде бе ! Няма ли ? За какво заболявне се говори? Само не ми казвай , че става въпрос за самият вирус .

бабу (2021-09-19 19:37:02 ) Понеже ми изтриха ликна - ето пак - "ИНФОРМИРАНО СЪГЛАСИЕ за извършване на ваксинация срещу COVID-19": на сайта на софия.беге /documents/20182/11644401/Декларация-съгласие.pdf също виж "Заповед № РД-01-726 от 23.12.2020 г. за организацията на имунизационната кампания срещу COVID-19" по-специално точка 8. Няма освобождаване от отговорност когото и да било. Както казах "освобождаване от отговорност" е невалидна антивакс опорка.

Специално заради теб съм го преписвал дума по дума ама си загубих времето щото ти не вдяваш, пък и ти вече си се прекарал така че... просто участваш в експеримент и почти никъде вирусът не спира въпреки ,че са ваксинирани 80- 90 процента.

всъщност точно напротив. отиди да видиш данните за умрелите в страни с голям процент (над осемдесе) ваксинирани, като холандия, дания, португалия. и сравни например с предишните вълни. И колко от умрелите от ковид са били ваксинирани. и после виж в ковидарника как "яко се мре", точно както при втората и третата вълни. България стана показателен пример какво става при провалена ваксинационна кампания.

Ех ., Бабу всички ще умрем рано или късно с ковид или без ковид с ваксина или без . Припоням ти ако не си забравил. Проблема е че някой правят много пари от това а след многото пари идва и многото власт ! И не забравяй че няма да минете с един път ,ще искат да е до живот!

Тази масова ваксинация няма как да стане. Това е само в главите на болните фашистки мозъци. Ако можеше да стане щеше да го направят, но не могат и явно не си запознат защо има закони които го възпрепятстват. Жалко е че има хора които като чуят ваксина и си мислят че всичко е наред. РНК технологията е експериментална защото е нова и до сега никъде не е прилагана, не се знаят всички странични ефекти дори краткотрайните, да не говорим за дълготрайните. Преди да се започне така наречената ваксинация казваха че ваксината спира вируса, после се оказа че това не е така. Самия производител се издъни много лошо дори с това елементарно нещо, защото подведе хората. Неваксинираните ги притискат да се ваксинират като се опитват да ги засрамват колко са прости и да ги лишават от право на труд и други удобства. Ваксината ако беше добра нямаше да има нужда от тези неща.

Ебаси! Тия удариха дъното!! Томбола?! Много зор им дават явно....

хаха CLOTTERY, марш на опашката за експериментална генна терапия

И " тото" да организират,все тая!! А кой ще плаща масрафа на тая " томбола"???

Докато не почнат да дават по апартамент в София и лек автомобил Волга - никаква ваксинация :)

и тя ще бъде манипулирана, както всичко в държавата!

маймуните в Африка ще се ,изсмеят' на тази томбола

И без това компрометирахте ваксинацията сега съвсем я принизете на ниво лотария. Къде сте я учили тая медицина ве. Срам ме е да чета.

Печалбата е допълнителна слонска доза у задника

Тази простотия ми прилича на томболата на топлофикация София. Нямат свършване идиотите по света. За съжаление нямат и цивилизоване

хаха очаквай разбиране да дойде от най-тъпанарския народ в цивилизования свят.

за тия във фащ ли става дума?

За най тъпите народи. Имаш предвид САЩ. Германия. Израел.