Здравното министерство със съобщение: Как студеното време влияе на COVID-19

По-ниската влажност на въздуха прави лигавицата на носоглътката по-суха и по-чувствителна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дедо Боже,ела и си приберии вересиите от Министерство на Здравесъсипването. Измориха една камара народ и не спират.

За две години цирк, нищо не му влияе, защото се разпространява само в медиите. В Африка уж имаше на +50° , откриха и на Арктика при -50°. Значи в България му влияе само това което им заповядат да говорят. И нека троловете да започнат сега.

Какво да почнат троловете?. Те не са спирали да разпространяват теории на конспирацията , а ти си един от тях.

А спрете се с тия парцали,наречени маски. Оставете хората та мира.

Как студеното време може да влияе на нещо, което реално го няма, не съществува, а е измислица, илюзия, която има съвсем други цели - отнемане на свободата и геноцид, с цел редуциране населението в посока надолу, след което отнемане на имуществото му. В България статистически всяко 3-то жилище е необитаемо, тоест собствениците са починали или е купено с цел инвестиция. Кат редуцира българите на 3 милиона, тогава всяко 6-то жилище ще е празно. Тогава банките ще ги изкупят на безценица или както се казва на килограм, защото народа ще му трябва Кеш, за да оцелява и масово ще подава, а освен банките няма да има кой друг да ги купува.

И банките като изкупят хиляди апартаменти и др,недвижимо имущество ,банкерите ще живеят в тях.

Не разбрах как студеното време влияе на коронавируса, но разбрах, че за да си здрав, трябва да си ваксиниран ! А каква ще е ваксината и срещу какво - няма значение !

С кожена спринцовка, разбира се. Тези, здравните фашисти", само при Бай Ставри ще разберат какво е истинската ваксинация. 100% ефективна до грог, при наличие на бясна джендър пропаганда/ваксинирВане/.

УБИЙЦИ!

Глупости

...тези мнооого учени от здравното министерство ми обяснят защо Индонезия, разположена от двете страни на Екватора беше съвсем доскоро в челната тройка на процента на заразените? Меткайте си дипломите през прозореца и дано паднат върху някой автобус, койт да ги откара в неизвестна посока, нещастни пропагандатори!

Хайде сега прочети пак теста. Ама този път с разбиране!

И ти също. Започни от заглавието

Та чак вдлъбнат! Чети НЕ САМО заглавието!

Ще пиша бавно, защото знам, че не можеш да четеш бързо... "Като цяло обаче разпространението на SARS-CoV-2 се наблюдава в почти всички страни по света, независимо от сезона. Причината е че много хора са лесно податливи на заразяване с новия пандемичен патоген", посочват учените от института "Роберт Кох"."

На тия от министерството кой им пише рекламните глупости за ваксини?

НЕ студеното време, а ПОДКУПИТЕ от араби и китайци, ВЛИЯЯТ на корумпирани Политици- депутати и министри да си слагат МАСКИ, като някакви турски кадъни или Роби, Евнух, Педрази в харема на араби- Ислямисти. Трябва НОКАУТ с юмруци, за Корумпирани политици с маски.

PanDemona , DGD

дайте статистика за сезонния ГРИП носители болни хоспитализирани починали Ама не е интересно нали???? друго си е 5 на 1000 ЕПИДЕМИЯ КРОМИД 19

зевзек, акъл ли ти е дошъл от някъде? Или си друг?

Миналата година в Аризона (тук живея) за зимата имаше почти 70хиш случая на грип. Грипния "сезон" продължи от края на януари до края на април, с по около 1000 случая на ден. Близо 68% от тези случаи са тиб B, пренебрежимо малко тип U, и над 21% тип A. Ковид пика беше от ноември до края на февруари. За това време бяха между 1600 и 8200 ковид случая на ден. И докато ковид случаите бяха камбанка с пик, случаите на грип бяха почти права черта. От началото на ноември до края на април също така има регистрирани и други дихателни инфекции от друг (не ковид и не грип) причинител по около 50-400 случая на ден, засягащи предимно деца под 7 години. Грипа не е изчезнал, носенето на маски предпазва и от него но го има. Точно за това САЩ въвеждат комбинирана детекторна подложка която да показва с един PCR дали е грип или е ковид. Защото с дошегашните тестове минават 6 дни докато знаеш със сигурност какво е. Данните са публични, за място с населението на България, с 2.5 пъти повече ковид сличаи и само 0.75 обща смъртност - Т.е. 3.3 пъти по-ниска смъртност Пт ковид спрямо тук. Но в Аризона ваксинацията започна декември

Нали ковид бил толкова доминантен, че изместил грипа и го нямало миналата година? Пак ни манипулирате. Ясно е, че се спира сегашния ПСР, защото много учени се възпротивиха от това, че не разпознава ковид между над 46 други РНК вируса, някои по-опасни от него. Освен това дава 56% фалшвиво положителни резултати при над 25 цикъла в лабораторите, а масово се правят 35!

Най-значителна роля има имунитета. Без слънце, без сезонните плодове и зеленчуци, без движение и ей го на имунитета на нулата.

Стресът влияе върху способността на организма да регулира кръвната захар. Той насърчава тялото да премине в режим "борба", който стимулира производството на хормони на стреса като кортизол. Производство на кортизол понижава имунитета. Кортизолът е един от основните хормони, които се освобождават в тялото по време на стрес. Когато стресът е хроничен, нивата му остават трайно високи. Това може да доведе до наистина сериозни здравословни състояния, които имат негативен ефект в дългосрочен план. Ако нивата на кортизол в кръвта останат прекалено високи задълго, могат да се развият следните състояния: Диабет тип 2; Високо кръвно налягане; Умора; Инфекции; Замъглено съзнание, затруднения в мозъчната дейност.

Сега е сезонът на грипа и е нормално човек да хване грип, но ще му мине. И да - наврете си “ваксините” отзад.

асдфгв

Саше, тая фрустрация си личи вече и през интернет. Вземи нещата в ръце, че не се търпи вече. ;)

Наврете си ваксините в гъза

Ненормалник

Ваксините се бият мускул, Само ме твоя дебел задник е сланина а не мускул