Здравният министър с нови заповеди, връщат всички ученици в клас

От 19 май се променят изискванията за влизане в България за деца до 5-годишна възраст

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Връщането на всички ученици в клас е недопустимо,граничещо с пълно безумие.Ако всеки випуск в гимназиите се върне само по една седмица е напълно достатъчно да бъдат оформени,всичко друго е безсмислено!

Тоя малоумен ли е да вкарва учениците в стаите един месец преди лятната ваканция?

Съд в Германия: Коронамерките са противоконституционни! (СЪДЕБНО РЕШЕНИЕ) http://bit.ly/Germany-CoronaRestrictionOFF Вижте "Тъмната страна на маските" и теглете една майна на СЗО, защото освен всичко, в началото на измислената от него ПЛАН-демия, самото то официално каза и го има написано в сайта им, че маските са само за !доказано! болни със съпотстваща кихавица и кашлица, а за здравите не просто няма полза, а дори им вреди и ги разболява. https://bit.ly/DarkSideOfMask А за какво дефакто са маските и защо Ви карат да ги носите тези дебили от СЗО. Вижте сами.(СНИМКИ) https://bit.ly/KolajK19 Световната здравна организация: Здравите не трябва да носят маски! http://bit.ly/3vU3OH9 За доказаните вреди от маските, до родителите, учителите, а и за всички останали (ДА СИ ЗНАЯТ) https://bit.ly/maski-VREDI Документален филм за това как ви съсипват здравето с всички уж противоепидемични мерки. Вижте защо и как. (ВИДЕО БГ СУБ) http://bit.ly/HealthDestructByK19Restriction Чуйте истинското мнение на д-р Кунчев за Ковид и маските преди да му платят, за да ни лъже нагло (ВИДЕО) https://bit.ly/KunchevZaMaskite-Chuite Ето ви и реалното мнение на ген. Мутафчийски преди да му платят, за да ни лъже безочливо. (ВИДЕО) https://bit.ly/MutafchiskiZaMaskite-Vijte Д-р Маргарета Грийс-Бисон - невролог - говори за маските, кислорода, отраженията върху мозъка, ваксините и свободата (ВИДЕО БГ СУБ) http://bit.ly/3lDXDT4 Маските са ОПАСНИ! (Доцент д-р Аврамов за вредата от маските и за лечението с витамин С и озон) https://bit.ly/2OPeiqR Резултатът от проба, взета от вътрешната страна на маска след 20-минутната ѝ употреба. http://bit.ly/3f5vQd1 Не съм давала съгласието си да се провеждат експерименти с мене http://bit.ly/3sjttXS Маската като метод за подчиняване http://bit.ly/3fdFGJA Американският лекар д-р Колдуел: „Маските могат да предизвикат рак“ http://bit.ly/3lHsrSS Оцелялата от умствения контрол на MK-Ultra Кати О’Браян относно употребата на маски от ЦРУ/военните при контролирането на ума/ http://bit.ly/315o6iO ДЕМАСКИРАЙТЕ децата! https://bit.ly/3lI2dj9 5 доктори заявяват, че „ваксините“ за ковид-19 са биологическо оръжие (ВИДЕО) https://bit.ly/3eNKsff До ковидясали и платени пропагандатори – тук от най-високата трибуна се казва: “К’вид не е особено опасна инфекция и никога НЕ Е бил третиран като такава!“ (БЪЛГАРСКО ВИДЕО) https://bit.ly/3gXXJoj 70% от умрелите ще са от ваксини (ДОКЛАД) https://bit.ly/3ugqRuI Частно училище ЗАБРАНИ ВАКСИНИРАНИ УЧИТЕЛИ да контактуват с учениците https://bit.ly/3nHnpGQ Ако маските не помагат, защо хирурзите ги носят? https://bit.ly/3ug96M2 Микробиолог-вирусолог: Махнете маските, те ни заразяват и причиняват вторична инфекция дори и след атаката на най-невинното вирусче https://bit.ly/3lX5FGG Носенето на маски води до напреднал стадий на рак на белия дроб (ДОКЛАД) https://bit.ly/2PCjy13

Аз маска не нося! И кой Ви е казал, че ТРЯБВА да носите маски! В БГ ИДИОТИТЕ НИКОГА НЯМА ДА СВЪРШАТ!

Докато се пули през безсмисления, вреден НАМОРДНИК, не ми ги хвали! Но така е, като всички са само пионки на Световната ЗВЕРСКА Организация (Звярът от Апокалипсиса - една гнусна ЛЪЖЛИВА змия, нищо особено, но погубва Човечеството!).

В САЩ има нула умрели от ковид.

Не може така да си изпробвате дали някой ви слуша - Днес на училище утре не! Егати неандерталното правителство, и шеф на НАП.

Тоя съвсем изтрещя. Аха да се справим с ковид до месец и той се насрааа.

Това е най-тъпата и излишна промяна на заповед. Ако някой си направи труда да прочете старата заповед ще разбере, че тя е със срок на действие до 31.05.2021г., така че пълна глупост е да отменяш някои нейни точки, считано от 31.05... то след тази дата цялата заповед спира да действа. Иначе на 100% приветствам връщането на децата в училище, макар и за малко...

Служебният "министър" на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров - обикновен убиец!

Е, друго си е крадец и мръсник като Ботокса, нарочно налагащ локдауни и увеличил леглата за Корона в болниците до безобразие за пари, в ущърб на болни от сериозни, животозастрашаващи заболявания, за които НЯМАШЕ планов прием.

Провалът в Covid-19 кризата е на Борисов, правителството на Герб, Ангелов и щаба. Провал в: - комуникация - тестване и проследяване - статистика, модели, мерки - ваксинация

Малките ганьопитеци по-тъпи от родителите си няма как да станат....

Одеве го гледам малкия с кучето под мишница и без маска в хранителния магазин. Кажи, че не сме Африка Централ!

Тя работата е ясна... сега вече ще има сухи съчки.... честито на Мангърчетата пък който оцелее

Тоя ЗАЩО ходи с АРАБСКА маска, като някакъв ЕВНУХ, Педдераз, РОб в Харема на араби- Ислямисти ??? Нали си министър ??? Трябва ЗАБРАНА за чужденци да ВЛИЗАТ в Ресторанти и дискотеки. Всички ЧУжденци да НОСЯТ маска НАВСЯКЪДЕ , Дори и на ОТКРИТО, за да НЕ ни заразяват.. Дори и ФУТБОЛИСТИ- като Сисиньо , Роберта, Дий Бост. Ако искат да ядат и пият, нека си стоят в ХОТЕЛСКАТА СТАЯ. И да махнат АРАБСКИТЕ маски за българи.. Нека чужденците се гърчат. Важното е ние, българите да сме добре. Щом чужденците са ВИНАГИ с маски, НЯМА кой да ни ЗАРАЗЯВА.

Вече може. Благодарение на усилията на щаба и стария министър!

10 и 7 клас защо ги пускате преди НВО като има карантина за контактни и всякви простотии . За ДЗИ взехте мерки, имат втора дата, а малките където се готвят цяла година за НВО в седми клас да го духат така ли ?Детето ходи в момента на училище , по- цял ден са с маски. Чудно, особено сега като се стопли. Много ще научат ... тъпи популисти .

Може ли такива глупости да се решават, не е истина….

Позор! Не върешете глупости

Решението е правилно! Да не бързаме да гълчиме новия министър! Като чели е свестен!

късно е чадо! Путин отвори всичко още на 18 януари

Лесно е да се взимат популистки решения сега, когато болестта е отслабена. И всъщност нищо не правите, само заглавието ви е гръмко - на 31ви приключва учебната година за 1ви до 4ти клас; просто големите се връщат в училище на тяхното място.

Тотално неадекватни коментари за нещо което трябваше да се случи още март месец. Това сайтче да не е на ГРОБ ?

Schilo

Правилно! Няма причина да не са в училище! Ниска заболяемост, децата така или иначе се виждат.... Какво искате-те и възрастните да бъдат настанени в концлагери ли? Така и нямаше логично обяснение, що да не са в клас, при положение, че са в търговските центрове, заведения (нямам предвид ресторанти и нощни клубове), срещат се навън редовно.

Споко плана е в ход! Първо Батак при вакси ирането, после широко отворена врата на вируса, за да има хаос и страх, че да има втори мандат на Рашко. Той така е заръчал, щото не му се ходи в затвора за държавна измяна! Сега разбрахте ли колко е СКАПАНА конституцията ни! Не може да се разследва президента за държавна измяна, щото той не е човек, а НАДЧОВЕК! А сега се светне те как е в САЩ, Франция... Пак президентски републики, но пре, идента го привикват, ако има защо на "килимчето"! Това нашето сега е по-скоро като в Путиния!

САЩ, Франция? Човече, това са много стари демокрации... НРБ е на 75, а СССР е на 104... Респективно техните наследници на по 30 години. Умилително ми стана като ни сравняваш със стари демокрации. Конституцията на САЩ е по-стара от Ленин и дядо му взети заедно...

Корекома, Става въпрос за Конституцията наложена от БКП(БСП)! С кой искаш да се сравняваме? С Бутан и Бангладеш ли? Ако искаш да си като най-добрите, ще се сравняваш с най-добрите! Иначе си стой в Чучан!

Последни сме в ЕС и по общ процент ваксинирани, и по процент ваксинирани възрастни и болни. По-лошо накъде? В ЕС тази учебна година децата са пропускали най-много месец училище.

Нищо не казват за Швеция и Беларус. Там останаха ли хора или да се заселваме на тяхната територия ? Или лъжат защото са комунисти ?

В Беларус който може си работи от вкъщи. В Швеция 90% смятат да се ваксинират. Въобще, кой идиот ви спуска тия опорки, че там хората не се пазят? Има достатъчно видео материал, че и там хората носят маски.

Време беше да се върне нормалността в тази държава. Гледах интервюта с възрастни хора, които със сълзи на очи се радваха че днес ги ваксинират. От февруари чакат, нищо че са записани. Браво на зравния министър. Оня лакей ботокса е позор.

Сега ще стане интересно.

От миналия Великден чакаме трупове по улиците, ама все още няма !

Глуписти на търкалета!

Кой Те е набедил за Здравен министър! Кой ти е дал дипломата на доктор? Та ти на малкия пръст на левия крак на Професор Ангелов и и на Професор Мутафчийски, не можеш да се намажеш! Къш, бе лонгур!

Още един ковид мухъл!! Айде в мазето бе...

Тъкмо леко се стабилизира положението и сега пак ще го изпуснем. Целта ви е на 11 юли всички да сме болни или умрели, за да може лесно да спечелите изборите или какво? ГЕРБ направиха тази хватка и си го отнесоха, що си мислите, че вие няма да си го отнесете? Karma is a bitch! Да не говорим, че юни при 30 градуса просто ще се скъсат от учене, при това на края на годината! Малоумно решение, на ГЕРБ се изумявах, когато направиха зимата тази глупост, защото определено не са тъпи, но от вас така или иначе няма какво да се очаква умно да направите. Само да видим дали посред лято няма да строшим не световните, ами вселенските рекорди по заболяемост и смъртност.

Като по горния

Илън Мъск и Сорос са виновни за нашите ученици.

Току що премахнаха видеото на Пламен Пасков от тубата. Господин Пасков, шапка ви свалям.

служебният здраве нминистър също се изметна. Следващите колониални необългаряни да заповядат.

кое видео по-точно

Добре ще е да издаде и заповед за проверка на обстоятелствата свързани с получаването на професорка титла от предшественника му...

на номера на обувките му няма ли да издаде?!

Вирусът е много коварен -пазете се. Загубих близки и колеги - млади хора

Браво, най-накрая разумно решение за връщане на учениците в клас

А на мача за купата с маски ли ? ХАХАХАХААА

Който пее на съдията, вика или чопли семки, може да я сваля :)

Айде на вируса...

Тоя здравен министър е две степени под предния. Не съм от герб. Лекар съм , а ние трудно се политизираме.

предния е на дъното.

Може и да не е. Но няма опит. Личи си от изказването му че щаб не е необходим, като че ли това е чисто медицински проблем. И от неточната заповед за ваксинирането. Дай да видим поне дали в доставките на ваксини за личните лекари ще е по-добре. Ако сигментирано пробва махането на маските ще е добре. Но надали. Трябва да се харесва и на Урсула.

Браво! Крайно време беше да се върнат децата в училище, където им е мястото!

Дано да не ги карат да носят парцали на лицата!

парцал носиш ти и тея като тебе...