Здравният министър с нови правила за ваксинирането: Никой да не бъде връщан

Ваксините, които се прилагат в страната, са в срок на годност съгласно кратките характеристики на лекарствените продукти, твърдят от МЗ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мангуров каза: не се бодете, не слагайте памперси на лицата ви. Безмислено е. Не помагат.

ЮК тихичко публикува доклад преди 3 седмици, че 95% от умрялите от Ковид са с 3 или 4 дози. Само 5% от починалите не са боцнати.

Само, Путин ще ги оправи тези уроди които измислиха Ковид-Пандемии за ПАРИ ...като им Набие... вместо спринцовки ..Ракети ...ако се наложи Може и Бустерна..с Плутоний!!;) Тези ИЗРОДИ (една шепа Милиардери ), АКО,...могът ..СЛЪНЦЕТО ще УГАСЯТ за ПАРИ ....със Безумията си за Ковид-пандемии , Климатични Промени , Глобално Затопляне , Озонови дупки ..и.т.н ....Бля, бля ..."Научни Наименования"!?;) Да им Е.П.М ...!!;)

Не е за пари. За намаляване на населението, по насилствен начин.

Ковида не е хуй да го хванеш с ръка.

ㅤ

Тестът за интелигентност върви с пълна пара. Отсяването на тъпунгерите, които се редят на опашка, за да бъдат "спасени" върви гладко и по план. Резултати: след 20-30 години.

Ало,ВингивряйㅤПрепеченияㅤотㅤДолноㅤТърбухово, троле наш, В такъв случай вярно ли е, че най-бързо измиращата нация в света е най-умната?

номират желаещи за бустери или каквото е там. Журналистката Йорданка Бонева-Благоева Ваксинирах се току-що. За четвърти път, т.е. втори бустер. Много бързо стана и нищо не усетих. Ходих в голямата лаборатория в Дружба (до моста). Имаше и паркинг. Работят от 8 до 15 ч., но само в делнични дни. 08.08.2022

Ами да, нищо страшно няма. Все пак там поставят човешки бустери, не тролски, след които се живее средно 5 часа.

След два месеца и нещо пускат 5-та доза, тогава става "неваксинирана".

3евзек

След два месеца пускат адаптирана за новите щамове. Естествено вие вече бързате да ги преболедувате, за да няма смисъл пак.

После за есенния щам, който заобикаля имунитета. 6-та доза и тези с 5 дози стават - "неваксинирани".

3евзек

От дир-а го изтриха, затова пак ще пиша. За преболедуването на щам след щам важи точно същият въпрос - докога.

Дори само вегетарианкото хрнене пази повече от ваксините против Ковид. А днес изобщо вече не е Ковид това, което се разпространява! Време е да се направи разследване на престъпленията и коруптивните сделки с ваксините, от които пострадаха повече, отколкото имаха ползи. Отделно децата бяха престъпно ваксинирани, понеже Ковид беше опасен само за стари хора. Вече милиони деца имат сериозни увреждания на сърдечно-съдпвата система от това престъпление. Няма нужда да обсянавам. че САЩ и Свтовната здравна организация носят основната вина за този погром срещу здравето на хората по целия свят. Убеден съм, че те и лакеите им от цял свят, които обслужиха интересите им, трябва да бъдат съдени и осъдени.

ангел кунчев: 27 юни 2022 "Все още щамът е Омикрон, макар че той е вече с няколко разновидности. Страхуваме се от нов щам наесен, който ще заобикаля имунитета" Проф. Доброслав Кюркчиев - началник на Лабораторията по клинична имунология към УМБАЛ "Св. Иван Рилски“: "Ако някой си е мислел, че след ваксиниране никога няма пак да се зарази - да, за оригиналния китайски вариант - Ухан, ваксините имаха пробив само 0,1% , но сега при Омикрон варианта пробивът е 65% . Доц. Мангъров “Има много заразени, защото тези подварианти са нови. Това на практика даже бих казал, че е нов вирус, който няма нищо общо със старите. Хората, които са преболедували старите варианти на COVID или са ваксинирани, се разболяват от новия, защото техният имунен отговор не съответства на този вирус. Все едно всички са карали свински грип и да са ваксинирани за него, и сега да има някой от другите щамове на грипния вирус A H3N2. Затова тeзи нови варианти на COVID ще минат през цялото население, ще го изкарат всички. И изкаралите стария вариант, ще го изкарат, защото антителата, които имат не действат на този вариант. Ваксинираните също ще го изкарат по тази причина"

ангел кунчев 31 март 2022 "Засега няма ваксина, която да е съобразена с най-новите варианти на вируса"

Боклуци! Поевече от 6 месеца не мога да се отърва от страничните ефекти на бустернарта доза на Phaizer. Нито ме предпази от Covid, нито облекчи протичането - може би трябва да им целувам ръце, защото съм жив. Никога ПОВЕЧЕ никакви ваксини - в Phaizer да си ги сложат всичките отзад! Боклуци!

Потърсете "Eric Clapton in an exclusive and uncensored interview by Oracle Films".

От ковид 3ма възрастни над 90години и го прекараха сравнително леко. Аз и мъжа ми също го прекараме с лечение по телефона. Всички не сме ваксинирани.

Скапани те реклами за лечение на простатата с разни боклуци. Така повече увреждат психиката на възрастните мъже.

Ще загубим много химия но и ще набодем много уплашени. Ще разтоварим пенсионната система

Долу COVID-ФАШИЗМА! Не на фалшивите "ваксини"! Свобода за народа!

Изповядвайки евроатлантическите ценности се самоопределям като транс-ваксиниран. Тоест ваксиниран съм, ама наужкум.

Чакав нещо свястно за ваксиниране -4 доза. Няма достапна информация, а която все пак намирам, показва идитщина -приемните пунктове работят или по един час един ден на седмица или по 5-6 часо нж пок идшн дин седмично и са малко наброих 6 , до коти достъпът е труден

свястно чакаш от лъжци?

Сигурно мен чакаш...

Който не се набоде е плоскоземец. Който е набоден ще живее вечно.

Добре :) После антиваксърите се знаимават с конспирации :) Хахахахахахаха

Кой щедро изхарчи нашите пари за "ваксини", от които още преди време беше ясно, че няма нужда? Едва когато им бръкнат в личните джобове на тези, които щедро харчат държавни пари, едва тогава ще се нормализира държавата.

Кръвотечение от нос е симптом за Ковид или усложение?

а Айнщайн твърди, че е глупост да се прави едно и също нещо и да се очаква различен резултат. Въпроса тук е кой е по-глупавият? Корумприаните безумци, които ни управляват или идиотите, които продължават им се връзват?

Няма противопоставяне на двете групи. От едната страна на страна са си :)

Мафията е голяма, лапачката също. Значи, ако някой чоерк има противопоказания да се вскне - те не са важни. Важното е да го набодем???? Мамицата ви и убийците, ако дойде денят, в който ще ви наредят до стената - с удоволствие бих ви разстрелял, започвайки от краката. Иначе ще е прекалено лесно за вас.

Този министър, подобно на министър Стойчо, изглежда, ще се запомни с три неща - нищоправене, празнословене и маскозадължаване ... :-)

Продавам мраморни плочи с надпис: "Той вярваше в науката. Но мислеше, че тя идва от телевизора"

Здравният министър е поредният серсем, обслужващ измамата!

В София има много умнокрасиви. Те са голям проблем. В другите градове като че няма толкова.

Получихте ли мак адрес за блутут?

Никой да не бъде връщан, че като го върнат току-виж се отказал. И без друго желаещите за вълшебните сиропи не са много, трябва да си ги къткат.

Аре у леву с тия вакси!!!

от гробищата...

На 65 години съм, 40 кила клоща, работя в ковид отделение, не нося маска, не съм ваксиниран и не ма фаща ковид. Тука ковид, там ковид няма го. Що така? Поздрави, Доц. Мангъров

Това е за да може повече болни да дойдат в болницата, за да има пари по пътеката. Леки и евтини за лечение случаи само, тежките са за Пирогов.

Ж'ги гоним по улиците и жъ ги бодем - няма не искам, ааааааааа!

Ще ги гоним с хладилна кола на кремвирши "Леки", с която докарахме първите експериментални бъркочи... Така или иначе и в двете не се знае какво има.

3евзек

Пълна със сух лед термочанта поддържа -70 градуса, достатъчно дълго. Бусът за кренвиршите е за удължаване на периода, за който сухият лед ще се изпари. За всеки случай. И за лов на будали на въдица, разбира се.

Като пуснаха ваксините и имаше опашки от нискоинтелигентни същества и те твърдяха, че само ваксините ще им върнат стария живот.

направо им набиха "старият живот" отзад. Хехе.

Яко захлебват некои от цялата тази простотия!

Тук в провинцията само изкукали дъртофели са с маски и то малка част от тях. Срещат се и млади, но ниско интелигентни - примерно касиерки в магазин.

В момента не знам, но миналата седмица в метрото 90% бяха с маски.

С метро пътуват главно изкукудякали пенсионери и "умни и красиви" полуидиоти.

нищо не направиха с тези ваксини.Ковидидиотите си слагат поредна доза,то тяхното е психичесхо заболяване,но както и да е

Неваксинираните трябва да заплащат лечението си в пълен размер!

Ама първо ваксинираните да си заплатят ваксината в пълен размер!

Една и с съща опорка от година, с цел да плаши. Това не може да се случи, защото има права в Конституцията, когато си си платил осигуровките пък съвсем няма как да се случи.

3евзек

Айде бе... няма. Не споделям изразената от Иван нужда, но има как. Ще ви открият линия за събиране на пари със SMS "DMS covid" и готово. Твърде крайна мярка, но не е като да не може.

Болен Иван! Много болен!

Дали са в срок на годност? Дали са бракувани? Дали са ваксини?- .... надали!

Ми то няма клиенти, бе министре! Никой не е бил връщан о сега! Просто не можете да намерите луди да се бодат! Смешник!

Едни и същи лумпени се ваксинират. Само си увеличават дозите. Ново ваксинирани няма. Няма и да има.

Ама тези иРНК ваксини нали трябваше да се съхраняват на -80С? Или вече няма значение?

Математикът вирусолог и екстрасенс каза, че ако я разделиш на две, става и при -40.

Новите версии се съхраняват и на +30 :) Иди в кой да е кабинет и ще видиш как се търкалят шишенцата по цял ден :)

Ваксините са с изтекъл януари срок на годност, който иска да рискува си е за негова сметка ;)

Цялата работа е да се пласират ненужно многото купени ваксини за кефа на Урсула.

Парите в джоба ѝ не са за кеф :) Това са комисионни! А съпругът ѝ със спечеленото ще ни спретне още една пандемийка :)