Здравният министър: Нови мерки в някои райони ще има след 5 дни, София е най-проблемна

Броят на леглата може да се увеличи, но много е важно кой ще ни лекува, подчерта проф. Асена Сербезова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аптекарката има нова прическа, нови очила, а вие туряте тука стара снимка. Да не би да си мислите, че някой ще чете и ще вярва на това, което ТЯ казва. Дайте поне да видим какви грижи полага за фасона си. За нас грижи от нея не чакаме, а и тя на става за човеколюбец.

Според мен трябва все ваксиниран да се слага под карантина за 10 дни, не да ми се разхождат навсякъде и да ръсят зарази!

нали за да те зарази ТИ трябва да се разхождаш на същите тези места ма ОВЦО .

ЕВРопЕЙСКИ О'МОРОН Омикрони, омикрони - кухи медийни балони! Карантина във ЮАР няма даже и за цяр. Ни "ваксини" задължителни, или "мерки" продължителни... Но в Европа "ваксинират", пак заключват и стресират. Медийната пропаганда служи на Световна банда. Фарма-мафия зловеща със продажна власт се среща. Милиарди те прибират, още смъртност гарантират... Тъй световна буржоазия ни приспива с евтаназия. Геноцидът над Европа е Ротшийлдовската сόпа. Само много гилотини биха спряли тез "ваксини". Ала няма даже стачки - робство на тирани с пачки...

Децата са необразовани, родителите са бедни и гласуват за такива "спасители". цата ви!

Тази женица определено за нищо не става !!! Несвързани брътвежи и липса на опит и знания са очеизвадни!!!! Нищо добро не ни чака с такова нещо за здравен министър !!!!?

Колкото и статии дневно да се пишат, докато няма разработена утвърдена ваксина няма да се боцнеш.

Хората и животните боледуват постоянно от какво ли не, защо е това всяване на паника. А да и умират.

е най-проблемна, щото на другите места вече никой не носи маски, не иска сертификати и за това няма проблеми!

Сърбигъзова кон да те ебе.

СВИКНАЛА Е :-) НЕ МОЖ Я УПЛАШИ …..

А защо след 5 дни?

Сербез, легни. Сербез, дай лапа. Сербрз, върти опашка ! Сербез, дръж....бабу, бауууу. Браво, браво, добра послушна мастия !

Та най-ваксинирания район, най зле. Абе този филм не.го ли гледахме преди месец два? Хайде софиянци, слагайте по още 5 инжекции и три маски и сертифицирано ше се оправите. Както ще оправят руснаците, дето още живеят в Украйна. И не забравяйте да блеете. А след софиянците един по един за зданието с кумина и останалите. Че то какво ги интересуват софиянци.

Ясно е само, че мисленето не ти е силна черта.

само да питам, стигнаха ли чували те в крайна сметка, и друго, стигна ли ви тоалетната хартия от първия локдаун

Сега хората ще видят разликата между ББ и фашистите от канада-харвард. След 5 дни започва.

Естествено че София ще е най-зле след като има най много зелени сертификати на ваксинирани да сеят заразата навсякъде сертифицирано от аптекарката. То в цял свят е така. Махни сертификата на ваксинираните и работа ще се оправи.

Защо след 5 дни? Колко да умрат още?

бии бустера и бързо в мазето

ми около 300! това е оптимистичния вариант!

Защо се издават разрешителни за толкова много болници и болнични легла, след като няма осигурен персонал ? Болница, която няма осигурен персонал, защо не и се отнема лиценза ?

Спокойно, сега ще ги затворят всички за наше здраве. Освен правителствена, еазбира се.

щото Киро каза че при 95% свободни легла ще спира. За лекари и сестри нищо не е казал

Стига сте трили,когато някой пише за КОВИД ИЗМАМА и КОВИД ФАШИЗЪМ!Някои държави започват да го осъзнават!Англия,Ирландия .....,да не говориме че всичко стана след едно изказване на Гейтс ,че ковид заразата свършва......!Не знам защо мислите че всички са овци?Лъжата вече е явна,опита не минава!

На сина ми в училището има 10 болни учители. На мястото на този по български език, преподава този по математика. Пълна излагация. Не виждам за какво ходи редовно. По добре онлайн. С тая нова система на тъпия премиер и, здравен инспектор, всичко е една порнография.

Не се ваксинирайте! Ид...ио..тите в Бг трябва да намаляват!

Някой да преведе думата “куролация” какво означава.

сигурно е грешка, като гледам к'во става може би трябва да де казва 'куролапация'

кой назначиш аптекарка за здравен министър?

Мунчо, нима не знаеш..., то и децата знаят кой кара влака... А какво ще кажеш за Киро Канадата, ако остане начело на тази снирщина от некадърници още някой друг месец, ще има огромни проблеми за България..., а той хич не е за този пост...

Маските са като презервативите - слагат се където трябва, за да вършат работа

е да, ама сега имаш по джобовете повече маски, отколкото презервативи, неизползвани при това !

Сложи си презерватив и ходи цял ден с него. Може у два ако ти харесва.

https://www.investor.bg/analizi/91/a/za-istinskata-cena-na-antivaksyrstvoto-343712/

Няма да е лошо ако нашето правителство видят какво става в Брюксел линк https://francais.rt.com/international/95043-manifestation-bruxelles-contre-restrictions-sanitaires?fbclid=IwAR3l9y0mET884lqXuTbfQMRor2VhsYOQfRtJz6ABo5kQS0iXzIhRx4IRQ

очевидно гледате. Вероятно затова седите на дебелите си ваксинирани тролски задници.

ТРИ ДНИ СЛЕД КАТО СЕ ВАКСИНИРА БАЩА МИ УМРЯ ОТ ТРОМБОЗА! Казвам се Пламен Васков Цветков и Ви пиша от гр. Варна, Република България. Бих искал, ако ми позволите, да изложа накратко фактите касаещи моят случай свързан със смъртта на баща ми: На 15.03.2021 година моят баща Васко Петров Цветков умря в 08:00 ч. от остра дихателна недостатъчност, вследствие на тромбоза на белодробните съдове, т. нар. автохтонни тромби. Касае се за бърза смърт с тромбоза на белодробните съдове от вякакъв калибър, липса на други болести или травматични увреждания обслужващи смъртта, обезкървен белодробен паренхим, остър застой в паренхимните органи, липса на възпалителни огнища с венозна тромбоза като източник на емболи, отрицателен тест за Ковид 19. Това е констатирано от извършената аутопсия и фигурира в заключението от патологията в съдебно медицинската експертиза. Два дни преди това на 12.03.2021 г. същият е инжектиран с първа ваксина на „Астра Зенека“ срещу Ковид 19, а по мнение на патологията в заключението си визира ваксината като причина за смъртта от настъпилата от нея масивна тромбоза причинена от големи, средни и малки тромби.

Даже има прикачено заключението от аутопсията. Оригинално. Има подпис и печат. Защото е нямал ковид и са му направили аутопсия. Ииии, какво излезе? Мангъров се оказа прав! Ама иначе ще го изключват от тук и от там, ще го съдят! Защото казва истината! Срам за такива! Очаквам становището на лекарския съюз по този случай!

Министърката онзи ден нали каза, че такива случаи няма!!??! Изобщо. Нито 1. Даже и краниста от статията онзи ден за боя в лекарския кабинет

Е най-достоверният източник. Просто няма по-сериозен.

Важното е, че има качени документи, удостоверяващи казаното, ясно? Пък кой сайт какъв е.... Е, друго си е тук, Дир-а, дето трият на поразия неудобните коментари, нали?

да питам госпожата кат сме ваксинирани що сме болни

Ваксината не предпазва от заразяване, а от тежко преболедуване и смърт

Защо тогава 10% от интензивните са "напълно" "ваксинирани", при под 30% общо "напълно" набодени, като от тях много са преболедували, които по-принцип няма риск, както и принудени чрез зеления сертификат млади, които също не са в риск?

Процента е около 7. Ама какво е една трета за един антивакс трол. Все там. И не повдигаме въпрос за фалшивите сертификати. А при 30% ваксинирани сред хората излиза, че ваксините намаляват вероятността да попаднеш в реанимация повече от четири пъти. За да схванеш дори ти. Опитваш се да обясниш на шараните, че е все едно дали играеш руска рулетка с един патрон в барабана или с четири. Ми не е все едно.

Нещо което не предпазва от заболяване не може да се нарича ваксина. Най-много антидот.

Процентът е 10% прочети пак статията, самата министърка го казва.

Антиваксъри, обяснете защо при ваксинираните 90% държави смъртността е съвсем ниска, а при слабо ваксинирана България, както и при други неразвити страни, смъртността е толкова жестоко висока? Тук неваксинираните умират/95%от починалите са неваксинирани/ Толкова ли не ви е мил животът-най-върховното нещо?

и без вируса е висока щот сме дърти ваксинирана съм и какво от това

Защото измряха прибпървата вълна, имаше реалнибанти ковид мерки до май в израел се ходеше с маски по улиците до края на април, и имаше контролиран метод на заразяване и мерки, при нас 20000 души паднаха по време на мучовите времена на смут и анархия, България беше многи по малко засегната до оня момент

Пландемията свършва с Омикрон. Ония набодените на 90% са в локдауни. Ние сме по-добре от страни с много повече набодени. Например Великобритания, които са над 70%, която за 22 януари 2022 имат 76,807 нови случая и 297 починали, докато България по данни за същия ден има 6,630 нови случая и 32 починали. Разбира се тук не свалят мерките, защото целта не е това. Догодина нова пландемия ще пуснат.

Как, когато имаме поставени всички задължителни и тествани с десетилетия за безопасност ваксини сме антиваксъри? Ковид буламачите са в трета фаза на изпитание до 2023 и затова производителите им са освободени от отговорност за проява на странични ефекти. Да наречеш такива хора антиваксъри е все едно да наречеш някого, който не яде охлюви, но яде пържоли и суджуци – вегетарианец. "КОНКРЕТНО ЗАДЪЛЖЕНИЕ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА МЕРКИ СЛЕД РАЗРЕШАВАНЕ ЗА УПОТРЕБА ПОД УСЛОВИЕ* Това е разрешение за употреба под условие и съгласно чл. 14-а от Регламент (ЕО) No726/2004 в определения срок ПРУ трябва да изпълни следните мерки:" "За да се потвърди ефикасността и безопасността на Comirnaty, ПРУ трябва да подаде окончателния Доклад от клиничнопроучване за рандомизираното, плацебо-контролирано, заслепено за наблюдателя проучване C4591001. декември 2023"

реплика +20 -9 2022-01-23 10:50:42 Пепи (нерегистриран) Така му се пада на тъпия овчи Български народ Гласувахте за Корчо и Кокорчо агентите та Хавериканците натресох те се на седесарката Корнелия Нинова а сега си трайте и ще ви боцкат до дупка Първа втора трета доза да се шляете по молове и магазини слагаш четвърта или бустерна доза и ще гледате Парцалев Калоянчев или Емил димитров на ЖИВО!

Просто киро мустафа.

Заразявах като не спазвах мерките, заразявам и сега, като се ваксинирах и бустерирах и пак тероризирам здравите и нормални хора

Имам познат ваксър едвам не пукна ама си мисли, че без ваксина щял да умре. А неваксаните дори не се разболяхме.

Както казах, повече ваксини, повече заразени, повече заразени, повече бустери, повече бустери още повече заразени, а това означава по голям натиск върху здравите хора да се ваксинират, дамо ваксинацията подържа нивата високи затова натискаха толкова защоти още ноември щяхме да сме излезли от пандемията, ако не бяха ваксинирали милион

Защо искате да излизате от пандемията? Какво Ви пречи?

Ваксинираните оцеляват но заразяват по много и смъртоноанно неваксинирани, отделно че ваксинираните сякаш се заразяват от самите бустери и заразяват повече защото са безсимтомни по време на пвриода в който са заразители

Чудесно! Радвам се, че мога да заразявам наред.

В София, само големите са онлайн. А малките ученици са по 10 часа в училище. Половината са болни! Цели семейства! А колко болни колеги!? Не давате статистика, колко са карантинираните паралелки, болни деца, родители, учители!? Грях ви на душата!

Стига прехвърляхте отговорността на директорите! Като предишните! Как директорите да вземат решение на местно ниво!? Родители ще негодуват и с право! Кой да гледа малките ученици, ако са онлайн. Родителите изнемогват, кой ги компенсира за дните в неплатен отпуск!? С какво да си хранят децата!? Резултат - не крийте данните, много болни деца и учители! И пълно безхаберие! Факт.

Какво от това, болни ще им мине. Никой не е умрял от Хрема или Омикрон хрема. Недейте доброволно от децата да правите каторжници, за тези 2 години им се смаза психиката от Ковид терора. Карцер е за тежки престъпници, и там има норма, не бива повече от този срок. Класически Стокхолмски синдром, жертвата е съпричастна с палача, даже работи срещу децата си?

Положителен тест PCR (Папаямеразна Верижна Реакция) тест не значи болен! Това даже СЗО пландемистите го признаха.

София е най зле, защото там процента ваксиниране беше най висок. Чистим се от тъпанарите.

Тъкмо мислех да се ваксинирам. В последните седмици ваксинирани познати, колеги и приятели се разболяха. Факт. Не съм антиваксерка. Не посмях, защото съм алергична. А сега, направо съм в стрес от това, което се случва.

Ваксината не предпазва от заразяване- тя предпазва от тежко протичане и смърт. А колкото до това че сте алергична и аз съм алергична и съм три пъти ваксинирана. Много съм добре. Това важи за тежките алергии от съставките с шокови състояния Говорете с личния си лекар, както направих аз,но не правете грешка да се отказвате.

Да, чистим се от тъпанарите. Но с тази разлика че 95% от починалите са неваксинирани

Това не вярно. Много рядко са 5% починалите, които се записват, като "напълно" набодени. Стигали са и до около 10% на ден. При условие, че трябва да си преминал 14 дена след последното набождане, а преди този срок те пишат "неваксиниран“.

Тази безхаберница да стегне колегите си, дето се нащракаха пред киното и вицето я опипваха като компаньонка. Тази сутрин в Нова тя дори не ги порица, че не носят маски. Много са нагли и прости. Да им имам почтеността. После що никой не спазвал правилата в Бг.

Във Франция голям резонанс предизвика случаят с богат възрастен парижки бизнесмен, който застрахова живота си за много милиони и почина от ваксинация срещу COVID. Застрахователната компания отказа да плати пари на роднините на починалия и съдът призна коректността на компанията. Лекарите признаха, че смъртта на мъжа е резултат от ваксинация. След това застрахователната компания отказа да плати на семейството пари, тъй като застрахователната полица изключва използването на експериментални лекарства и лечения, включително ваксинация срещу коронавирус. Семейството заведе дело срещу застрахователната компания, но загуби. Съдията постанови, че страничните ефекти на експерименталната ваксина са оповестени публично и починалият не може да твърди, че не е знаел за тях, когато е взел доброволно ваксината. Съдът също така подчерта, че във Франция няма закон, който да го наложи да бъде ваксиниран. „Следователно смъртта му всъщност е самоубийство“, постанови съдът. Застрахователната компания отбеляза, че самоубийството, подобно на смъртта от експериментално лекарство, не е застрахователно събитие.

Това го четох вчера на друг форум. Ако е вярно, то тогава тая апелира за нещо много сатанинско.

И, знаем чужди езици, четем истината в чужди сайтове, и!? Какво следва!? Предложете разумно решение! Фактите ги знаем.

“Правителството на Обединеното кралство признава, че ваксините са увредили естествената имунна система на тези, които са били двойно ваксинирани: Правителството на Обединеното кралство призна, че след като сте били ваксинирани двойно, никога повече няма да можете да придобиете пълен естествен имунитет срещу варианти на Covid - или евентуално към друг вирус. Така че нека гледаме как "истинската" пандемия започва сега! В своя Седмица 42 „Доклад за наблюдение на ваксините срещу COVID-19“, Министерството на здравеопазването на Обединеното кралство признава на страница 23, че „Нивата на N антитела изглежда са по-ниски при хора, които се заразяват след две дози ваксинация“. По-нататък се казва, че този спад в антителата е по същество постоянен. Какво означава това? Знаем, че ваксините не предотвратяват инфекцията или предаването на вируса (всъщност докладът показва, че ваксинираните възрастни вече са много по-склонни да бъдат заразени, отколкото неваксинираните). Сега британците установяват, че ваксината пречи на способността на организма да произвежда антитела след инфекция не само срещу шиповия протеин, но и срещу други части на вируса. По-специално, изглежда, че ваксинираните хора не образуват антитела срещу нуклеокапсидния протеин, обвивката на вируса, която е решаваща част от отговора при неваксинирани хора. В дългосрочен план ваксинираните са много по-податливи на всякакви мутации в шиповия протеин, дори ако вече са били заразени и излекувани веднъж или повече. Неваксинираните, от друга страна, ще придобият траен, ако не и постоянен имунитет към всички щамове на предполагаемия вирус, след като са били заразени по естествен път с него дори веднъж. Първите застрахователни компании се отдръпват, защото пред тях идва огромна вълна от искове. Антъни Фаучи потвърждава, че PCR тестът не може да открие живи вируси. Антъни Фаучи потвърждава, че нито тестът за антиген, нито PCR тестът могат да ни кажат дали някой е заразен или не!!! Това обезсилва всички основи на така наречената пандемия. PCR тестът беше единствената индикация за пандемия. Без PCR-ТЕСТ няма пандемия За всички служители на пресата, лекари, адвокати, прокурори и т.н. ТОВА е последният ключ, последното доказателство, че всички мерки трябва да бъдат отменени незабавно

Тая апелира за по-висока ваксинация, в същото време казва че никой не е твърдял че ваксините ще те предпазват от заразяване. Е за какво тогава да поемане отровата.

вчера са починали 6 ваксинирани и 26 не ваксинирани болни от Ковид. Ако се сметне съотношението, има 5% повече шансове да преживее ваксинирания. Давам пример, от 100 починали не ваксинирани, ако би се ваксинирали щяха да умрат 95. Просто риска от гентичната терапия не си заслужава, за едни пикливи 5 %, има слухове за сериозни вреди от ваксата

Безхаберната патка да ходи да преживява оргазмите си на друго място. Гнус.

Миналото лято ковида трябваша да изчезне според знанията на Мангъров. Той щеше да си къса дипломата ако не е така. Браво Магъров, имаш доста последователи- малоумници, нискообразовани индивиди!

Може ли точен цитат и дата, на това, което твърдите, че е казал? Мисля, че лъжете и не можете да дадате такъв.

Ще отговоря на хора на моето ниво. На простаци не искам да отговарям.Достатъчно съм чел простотиите на Мангъров.

Антиваксърството е най-лесния начин за преброяване на слабоумните, нискообразованите и неуките. В 99% от случаите и на неуспелите в живота.

Как, когато имаме поставени всички задължителни и тествани с десетилетия за безопасност ваксини сме антиваксъри? Защото сме против ковид ваксините? Но ковид ваксина няма, защото са експериментални биопродукти, които са в трета фаза на изпитание до 2023 и затова производителите им са освободени от отговорност за проява на странични ефекти. Да наречеш такива хора антиваксъри е все едно да наречеш някого, който не яде охлюви, но яде пържоли и суджуци – вегетарианец. "КОНКРЕТНО ЗАДЪЛЖЕНИЕ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА МЕРКИ СЛЕД РАЗРЕШАВАНЕ ЗА УПОТРЕБА ПОД УСЛОВИЕ* Това е разрешение за употреба под условие и съгласно чл. 14-а от Регламент (ЕО) No726/2004 в определения срок ПРУ трябва да изпълни следните мерки:" "За да се потвърди ефикасността и безопасността на Comirnaty, ПРУ трябва да подаде окончателния Доклад от клиничнопроучване за рандомизираното, плацебо-контролирано, заслепено за наблюдателя проучване C4591001. декември 2023"

Д-р Кехайов: "СЗО е против сертификатите, ще се извини ли някой на Мангъров и Чорбанов?" А, сега да видим! Накрая ще се чудят от БЛС как да се оправдават. Станаха тотално за смях. И показаха на всички колко пари струват.

Мангъров и чорбанов слъжите си че не трябвят маски и че вирус няма за толкова вредни к9лкото назтоящите сертифкати

Това са факти, които вече се случват във Великобритания и на други места.

кукунчев се върна от отвъдното, но бай Шиле кантарджиев изчезна, както и физика папилом го няма. Болни ли са?

Според мен по скоро не е загубил съвсем чувството за срам. Защото поне при него със сигурност знае че говори глупусти

Всеко ден процентът на заболелите от ковид след като са ваксинирани и починалите се увеличава Ако ваксините пазеха тези хора изобщо не трябвале да са в болница. Не разбирам употдтеото да се твърди че хората трябв да се ваксинират след като експерименталните течности явно са неефективни.

Бягат от отговорност...... Сега ще кажат регионите не се справят. в всички области на живот по този начин. БЯГАТ ОТ ОТГОВОРНОСТ

София е най зле, защото там процента ваксиниране беше най висок. Чистим се от тъпанарите.

БОЛНИЧНИТЕ УБИЙСТВА В САЩ 100,000$ плаща извергът Бай Дън за убийството на един американец. Забележете, че това са пари на данъкоплатците, включително и парите на убитият. В България фашисткото правителство плаща около 1,500лв за убийството на един българин. Заради ниската оферта, българските доктори убийци компенсират с бройката. Затова и България е на второ място в света по болнични убийства в Ковид отделенията. ВРЕМЕ Е ЗА НОВ НЮРНБЕРГСКИ ТРИБУНАЛ И СУРОВИ ПРИСЪДИ НА ОРГАНИЗАТОРИТЕ И ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ НА ПЪКЛЕНИЯТ КОВИД ЗАГОВОР СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО!

Ех, пуста некадърност!

имам идеалното предложение за да угодим на всички: 1/ тотален локдаун за един месец със задна дата, считано от 23.12.2021г. за да избегнем заразяването по празниците 2/ виртуално ваксиниране на всичко живо, навършило 21 г. 3/ виртуален бустер и професионален тъмно зелен сертификат за работещите в социалните сфери /лекари, учители, полицаи и т.н./ 4/ ежемесечна публична ваксинация на всичкото дупетат или четири часова разходка в парка без охрана