Десислава Атанасова е новият здравен министър

Премиерът Бойко Борисов представи на президента Росен Плевнелиев Делян Добрев и Десислава Атанасова като новите министри на икономиката и на здравеопазването. Това се случи само в присъствието на оператори и фоторепортери за протоколните снимки в началото на срещата между държавния глава и ръководството на ГЕРБ, която бе планирана за днес.

Обратно в новината

Коментари - Десислава Атанасова е новият здравен министър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

правилно! в герб се набутаха само тъпи, прости, нахални и алчни селижнки. жалко за 4 години пропуснати за развитието на българя. по-скоро 4 години за баталясването на всичко в бг. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Важното е да не се допусне ново точене на Касата чрез изкуствено завишени цени на лекарствата и оборудването!

Вижда се, че си от ГЕРБ - пише се ОДОБРЯВАМ!

поредната некадърница и кукла на конци. сложена е там да слушка и изпълнява. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ами ако ти се случи някога да не можеш да с изакаш, намери спешно юрист, който да ти мениджира клизмата

какви са тези министри с по 2 години трудов стаж-ужас....

Спомням си изказването на СТЕФАН КОНСТАНТИНОВ, че ако бъде отстранен от поста му на министър значи мафията е победила !!! Спомняме си как скандала тръгна с продаваните от Софарма лекарства чиято цена беше с пъти по скъпа от тази в Турция и Сърбия. Вижте бизнесцентъра на Донев и компания "Софарма бизнес тауърс". ТАМ СА ОТИШЛИ ОКРАДЕНИТЕ ОТ ЗДРАВНАТА КАСА ПАРИ ЗА ЗДРАВЕ СЪБИРАНИ ОТ ВСИЧКИ НАС. Основни играчи в тази фармацевтична компания освен Борисов са евреите от Ти Би Ай чиито интереси навремето се отстояваха от Софиянски и Любо Пъпката. Сега тази мафия си осигури сигурен човек в Министерството на здравеопазването. Тази кифла Атанасова не става за юристконсулт на МБАЛ Русе , а Борисов я направи министърка. Като чета как благодарение на способностите си да оперира с долните части на тялото си е станала народен представител на ГЕРБ , се чудя ние в нормална държава ли живеем или в бърдак в който всяка срещната на магистралата може да стане министърка.

Присъединявам се и аз, но имам по - подходящ въпрос. Г-н премиер, ами Вашата оставката кога ще подпишете???

Е те тая юристката ще оправи здравната реформа. Е сега ще я свършат, ясна е. На мен обаче не ми е ясно, защо юристите си мислят, че стават за всичко и знаят всичко, като те за нищо не стават, освен за далавери и крадене. Аз съм инжинер, ако ме сложат мен ефектът ще е същия. В здравното министерство трябва министър лекар, ама не като онази шестица дето се усмихваше и я взеха общо взето от пътя.

Каква юристка е тая? Била е юрисконсулт в провинциален психодиспансер, лансирана за ръководни постове в ГЕРБ от бивш шеф на полицията към РДВР-Русе Пламен Нунев на шуробаджанашки принцип.

Стига да не й запушат устата олигарсите с пари!

Защо никой не пита ББ, как за една година, която остава на това правителство до следващите парламентарни избори, ще се направят т.нар. "реални реформи" в здравеопазването. Според мен, премиерът ни за пореден път пуска демагогските си думи пред глуповатата нация и тя му вярва. А смените в правителството са ненавременни, не обмислени и най-вече безсмислени. А и какви реални реформи може да направи един юрист в сферата на здравеопазването. Тъпо, тъпооо, та вдлъбнато.

Скимтежът на огладняващите партизани на Станишко-зайчето или на Агента-вълшебен стрелец,да не те смущава!Знам ,че си железен и това ги изтормози,та взеха да стават все по-нещастни!Мрънкат врели -некипели,пелтечат глупост след глупост,нервничат и сополи редят гарнирано със сълзи,въобще партиина трагедия!Партията се съдра милата да храчи,а резултат-няма-хората работят здраво,въпреки че светът се задъхва в примката на кризата!Докато Серго и Гоце никой не ги бръснеше за слива,Бойко е посрещнат навсякъде по света с почести и възторг!Да си жив и здрав,България ти вярва и знае ,че ще успееш!

Майко мила! След подобни коментари не вярвам че някога ще се случи нещо хубаво в тая държава. Почести и възторг казваш - като джапанките на шейха? То станахме за посмешище в цял свят, а ти си тръгнал да възхваляваш един човек с вакуум в главата! Не е истина!

арабите по протокол са с такива обувки. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аве цензоре, що страшно написах, че ме триеш безогледно? Господарят ти ли те кара?

Дааа.... Много е зле положението в България. Като гледам министрите, ми става ясно колко неподготвена е партията ГЕРБ и нейния лидер Биби да управляват. Тази мома вече е забъркана в секс скандали?!?! ББ тръгнал министър да я прави :) Отчаян ли е, не му стига акъл ли??? За тази работа трябват умни хора. Народе, не прави повече глупости, че всичко се пише на сметката на децата ни. Вместо да живеят в европейска страна, те ще живеят в кочина. Това ли искате, че избирате 12 години само комунистически олигофрени?

Ясни правила за всички доставчици на лекарства и болнично оборудване - това е решението, не смяната на министъра!

Май някой няма нужда от ясни правила, пречат му!

тая с политологията и правото ще оправи цените на лекарствата и здравеопазването, ама друг път. ББ я сложи, за да има силно негов човек, а не разбиращ и ралотещ министър.

Само не ми е ясно Бойко с Донев ли играе?!

ами,донев е основател на криб-справки в гоогле има и снимчици,а тоя много лош човек дето вдига цените на лекарствата беше в самолета и в тунис и в катар

Константинов загуби много време да посочи виновниците за високите цени на лекарствата. Новата да не се бави като него, а да ги назове!

Тя хич не е нова. Нали точно това е правила като шеф на здравната комисия в парламента. Тази комисия определя цените на лекарствата за домашно лечение. Тази същата не подкрепи Константинов. Него го махнаха защото беше неудобен и не се вписа в групичката. Не очаквайте нищо добро. Зле скалъпен цирк. "Хляб и зрелища", но за хляба се стискат, защото така са възпитани.

Не ми станаха ясни мотивите за махането на Ст. Константинов. Не се справял. Ами то и държавата не се справя. Здравната политика се определя от министерски съвет. И се бил скарал със всички. Ами ако е имало защо. Не поискаха да го купят ли. Имам препоръка. Като "разбран" народ ще приемем и надуваема кукла да пълни министерския стол. Същата работа ще върши. Много не си дава зор Борисов в избора на министри. За това ги сменя и с лека ръка. Като от калъп са. Всичко е ясно. Вече може да пусне и "леката" артилерия не че тази в действителност има някаква тежест. Вече не е и смешно.

Искаме ниски цени на лекарствата - това трябва да й е ясно. Което значи - конкурентен пазар!

Не ни интересува как ще се казва министъра - искаме нормални здравеопазване!

След скандала трябва да има яснота при ценообразуването, а не просто да сменяме министъра!

Докато закони подпомагат монополисти, няма значение кой е министър

Copy/Paste : "Сексскандал тресе от няколко дни насам русенската структура на ГЕРБ. Причината е подредбата на избираемите позиции в регионалната листа Неин водач е бивш шеф на полицията към РДВР-Русе Пламен Нунев. Нунев лично наредил кандидатите на следващите три позиции, и то на шуробаджанашки принцип. "На второто място сложи "дамата на сърцето" си Десислава Атанасова, която е общински съветник от ГЕРБ. Третото и четвъртото място си поделят приятелките Светлана Ангелова и Даниела Миткова.... Нунев отговаря за сигурността на фирмите на местния мастит бизнесмен Красимир Даков... От няколко месеца насам Даков заема първите страници на русенските вестници заради скандална заменка, одобрена от местния парламент. На 19 февруари общинарите, в това число и Десислава Атанасова, дадоха зелена светлина на идеята Даков да получи 490 квадрата общинска земя... Това е Герб - милиционер, мутра, любовница пак милиционер!

Присъединявам се към въпроса ти.

Премахнете монопола на Донев, не сменяйте само министрите!

Да не се окаже, че и тази е част от конфликтите и пипалата на донев са оплели и нея?

това ли е тежката артилерия на ГЕРБ за която бръщолевеше Тиквата?Откога 30 годишни партийни бюрократчета натрупаха нужен опит за тежък ресор особено?!?!Драйфа ми се от ГЕРБ

Това ли е тежката артилерия! Много предсказуемо. Още миналата седмица се сетихме, че тя ще бъде следващия здравен министър. Ох.

Не си banak, ти си кръгъл бунак, с извинение.

Герберско антикачество.... Нищо хубаво и с онези и с новите. Всичко е за сметка на беднотията. Сега тези да си натрупат капитали! Е, г-н Борисов, усещате ли колко безпомощно е Вашето управление - затъване, потъване, но блатото е вече препълнено с калпавите ви приближени. Цветанов? Уяде се човека, кога ли е сънувал затова колко ще е властен и опасен?...

Тази мома ще се наакала още на втория месец !!! Май всички забравиха какви са цените на лекарствата все още не са мръднали !!!

Тая колкото пъти си отвори устата, толкова пъти се чуват или лъжи, или оправдания. В споровете с левицата е жалка. Този пожарникар изглежда има афинитет към младичките си колежки, защото само един разгонен нерез може да се лепи така към фустите във властта. Помислете, направете си един списък от жените в еткипите и ще видите що за фрора и фауна се е наплодила в този милиционерски, изпуснат и комплексиран крадлив ГЕРБ. Защото жените не могат да те бият по пръсчетата, дето си ги топнал у меда...Особенно ако си бабаит с бицепси... Жалка държава, жалка демокрация, язък за изгубените ни надежди и пропадналата страна, дето родителите ни я градиха 45 години...Дадохме у на случайни хора от кръстовищата.

Горката! Ще я употребят и после захвърлят.

Всички здравни министри идваха с идия за промяна. И тоя обеща от Януари да се премине на диагностично свързани групи.Да ама не. Това се прави не с пари , а с много пари. Многото пари ги няма. Малкото пари като резерв на касата и изтеглени от самото министрство кой знае защо милиони са ИЗПАПАНИ не по предназначение. В БГ ням такова животно.

Калинке-малинке, покажи си рогцата, да ги видим ... Тази на Дунав мост ли я срещнал?

Не, на Лъвов Мост.

Защо не беше махнат Дянков заради цените на лекарствата, а Константинов.

"Владее английски, немски и руски език." На ниво, колкото моя ромски. Не, че аз го знам де, ама и тя толково ги владее Калинката - герберка. Нагледал съм се на юристи, политолози, администратори, икономисти от провинциалните вузове.

Нали не я назначава за преводачка ??????

всички вие само си чешите езиците

... Пием, пеем буйни песни и зъбим се на тирана; механите са нам тесни - крещим: "Хайде на Балкана!" Крещим, но щом изтрезнеем, забравяме думи, клетви, и немеем и се смеем пред народни свети жертви! А тиранинът върлува и безчести край наш роден: коли, беси, бие, псува и глоби народ поробен! О, налейте! Ще да пия! На душа ми да олекне, чувства трезви да убия, ръка мъжка да омекне!...

Не се шегувам има хора вече които умират от недояждане.Те не могат даси купят хляб а за лекарства да не говорим.Подадох на един 1 лев и след малко го видях че си купил хляб и го ядеше.Българио жална ни майка.

Ези-тура...или как се прави избор между две милимунди-калинки!

Бях написал реплика под Д-р Тодорв от Русе, къде е?? :) Кой я махна?? :)

Ако не е разбрал още никой Константинов си тръгва защото разбута далаверата с лекарствата, а така добре си вървеше....Тази новата просто трябва да покрие всичко, че от богатите граждани трябва да се изсмуква до край. Не очаквайте нищо добро

Тази да не забравя, че трябва да работи съвестно, а не да се поддава на корупция и да обслужва монополисти като Донев!

Тези двамката 30 годишни министри ще оправят секторите си ХА ХА ХА ХА, пълна глупост!!!!! Дано поне слушкат началниците си!!!!!

А може би проблемът е, че системата е неработеща, а не, че министрите са толкова зле.

Тая нали не се целеше в министерското кресло на Константинов, нали само принципно го плюеше!

Гасим пожарите с бензин вече! Трудно е, когато вземеш властта неподготвен и тотално ти липсват кадри във важни сфери, но още по-неприятно е, когато установиш, че заради липса на решителност и страх си оставил шайката разбойници, представяни като бизнес елит да ти подливат вода и продължават с държавно дотирания си бизнес. Когато основите са крайно сгрешени сградата винаги ще е пред разпад.

Айде сега Борисов във Бакя, Плевелниев в Гоце Делчев и да затворим тази позорна страница от българската история.

И какво да и коментираме на новината! Начело на един от най-трудните сектори поставят едно добре изглеждащо момиче, може дори и да е умно, но за 33 -те си години тя не е ръководила дори и съпругкамо ли министерство!!! Поредното безумно и издаващо липса на каквато и да е идея назначение!

ГРОЗНА Е НА ЖИВО! ПОВЯРВАЙ!!!

Какво стана с министър Трайков? Него не са ли го сменили, щото го няма вече в заглавието? Или ще отклоняваме вниманието от най-важният въпрос, който е: Москва ли сменя министрите и всички, които са против АЕЦ "Белене"?

леле, тия двамата новите колко умно гледат само, особено делянчо, точно като теле...