Смартфоните причиняват психически проблеми

Учени установиха, че смартфонът може да предизвика проблеми с психиката на притежателя му, съобщи Лента, като цитира сайта Бизнес инсайдър.

Обратно в новината

Коментари - Смартфоните причиняват психически проблеми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

епа ние у маалата затова купихме на добитъка таблети щото те са многу ама многу полезни!

Без тая пущиня и до кенефа не мое се оди. Зле, много зле върви работата с смъртфони и чувства ,че ще дойде ден коги ЕДИН ша вика наляво, после надясно, направо, СТОЙ и целию смет под един глас ще марширува да му го ту.... Язека нема а съм жив до тогива.

Аз ползвам всекидневно смартфона ми. Но профили във социалните мрежи вече нямам. Изтрих ги отдавна. А електроната ми поща (в абв-то) си я проверявам веднъж на седмица-две. Защото освен спам писма, други писма не получавам. И няма какво да правя в нея. А смартфона го ползвам всекидневно за две неща - една онлайн игра Dream Leauge Soccer 18 играя срещу други хора, и да си проверявам Вайбъра. На вайбъра няма с кой да си пиша.

На DLS 18, съм в в 4-та лига. :DD И не съм някой келеш. Над 30 годишен съм. Но няма какво да правя. За честните и почтените като мен в България в провинцията всякаква надежда оставете, за работа и кариера. Ще се ходи в чужбина когато можем.

Така е, не случайно 86% от руснаците подкрепят Путин! Не случайно всички депутати от БСП начело д Нинова ползват скъпи американски АйФони!

това са цивилизованите убийци на всичко човешко у хората. Зомбита по улиците, в градския транспорт се придвижват нечувайки, не мислейки за нищо.

Не само смартфони, а мобилните телефони.

прочетете истеричните и комплексарски мнения на много участници тук и ще се уверите в изкривената им психика!

докторите по твоето състояние ли го установиха?

Ами то нали това е целта. Да се култивират лумпени, дебили и зомбита. За да се манипулират лесно и безпроблемно. Играчката за малоумници, наречена цинично "СМАРТфон", се оказва особено ефективна.

това не е новина. в трамвай 5 от 10 пасажери, 9 или цвилят на висок глас, често със селски диалект в стил "к'о каиш, ни са чуа" или се дзверят в дисплеите, пък били те 5.5-инчови. всичко това нарушава правата на останалите пасажери, съотв, наредбата на ЦГМ, но то иска и акъл, не е само до мегабайти. така че, това прозрение е от типа "група руски учени, пожелали анонимност, уатановили...". приятен ден.

минусите говорят в подкрепа на твърдението и огромного наличие на зомбирани чекиджии, за които нищо извън паралелната реалност на екрана не е съществено. добре, че няма казарма, щяхте да сте от страната на булките, с или без спарт ала-бала.

Според мен те трябва да бъдат забранени за деца до 15 години (не телефоните, а смартфоните!). Смартфоните формират инфантилно-безполови същества и по нищо не се различават от леките наркотици ...

Смартфоните причиНЯВАТ а Не причинят!! - това е може бинова дума в българският език .

Кат ша се коригираме - в българскиЯ език - непълен член. Върнете се във втори клас, научете си елементарната граматика, пък тогава давайте акъли...

ами забранете ги тия пущини бе,по добре си бяхте с домашните дуплекси,а ако ги няма тея пущини кой ли ще ви чете