Завръщането на "тунелните плъхове" - защо Пентагонът слиза в подземията?

За военните от САЩ може да станат предизвикателство подземните съоръжения на Северна Корея, в които се складират ядрени оръжия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, статията е хубава и показателна. Само дето сте изпуснали един основен момент. Той е, че Пентагонът се кани да воюва в мегаполиси. А къде има мегаполиси със сложни подземни съоръжения, като описаните в статията? В САЩ, Русия, Европа, Китай, Япония и тук-там в Латинска Америка. Усещате ли за какво се готвят американците? Възможностите са три- гражданска война в САЩ или Трета Световна Война или извънземно нашествие. Как мислите, кое е най-вероятно да стане? И тогава следва въпросът - а защо бързат толкова? Да не би тези подземия и мегаполиси да ги е нямало до преди 10 години? Да не би пък GPS системата да е от вчера? Не, нищо от това не е нова. Явно много бързат. Защо ли?

на тия пехотата никога не им е била сила. средният американски кашик е с IQ - 60 , утайка неспособна да забие пирон и на всяка цена искащ да се прибере жив за да живее до живот на помощи и да напише книга и да участва в предаване

В смисъл щеу водят нелегална въоръжена борба срещу фашиста Тръмп?

Доколкото помня, законът за въвеждане на военно положение в САЩ, за ролята на FEMA и концлагерите на американска територия е на повече от 10 години. На мен лично, най-много ми прилича на ускорена подготовка за ТСВ. Не твърдя, че непременно съм прав, но така си мисля.

Ненормалници, сър!

Викаш друго си е възпятия съветски войник, който в никакъв случай не е искал да се прибере жив, но пък за сметка на това е бил с IQ 200 и е копаел в деревнята с методите на квантовата физика...

ТСВ няма да е тунелите и мазетата...

: ) аз ти говоря за професионални американски войници

Подземни градове,и военни полигони и всякакви съоръжения плюс писти,за кацане и излитане- това отдавна съществува в Голямата Мечка.

имам предвид ретарди , на които след това, след 6 месеца мисия всичко им е безплатно , вкл. университет (някои университети в сащ се изплащат по 15 г.) . е те точно тия , след като видят 3-ма ранени от техните и после са за психиатрия .

На мене ми се струва, че както бяха изгонени рептилите от земята, е настъпило и времето за игнориране и на Bilderberg Group. Предполагаемият от мене краен срок, е примерно 20 декември 2019 година. Също вече никой не може да пренебрегне извършеният КВАНТОВ СКОК, приключил след Коледа 2018.(27 декември 2012 година -27 декември 2018 година)

Сър е титла и напълно неуместно обръщение между плоскогави ватни неандерталци.

.

Няма да е ТСВ за тях. Много са уязвими. Най-малкото с Йелоустонския национален парк. САЩ няма да е страна в ТСВ, ще се самоунищожат преди това, макар че реално е започнала и са страна, но все още действията не са се разгърнали подобаващо.

Друго си е руският войник, не съветския. Друсани са до козирката, а когато са трезвени - пак не драпат за жалкия си живот, както редовия роб. Ако трябва да избираш между живот в безчестие и физическа смърт, какво би избрал, м? Повечето избираме живот в безчестие, а то е по-страшно и от смъртта.

украинският войник. доказаноо е, че голяма част от загубите им се дължат на алкохолизъм и други подобни.

сега и подземните ги почнаха.

Що бре талибаните пак ли си взеха Тора Бора?!

Повече от очевидно е, че американците се готвят за война срещу собствения си народ. Мегаполиси в КМДР-глъпостти. Като се вземе предвид и новопостроените им пандизи за тия дето ме слушат и работата е ясна.

А е световноизвестен певец и композитор!

си тъп на галош!Срещу своят народ воюват главно диктатори от ранга на Ленин,Сталин,Ким-човцитедядо,баща и син,Муамарката,Садамката,Вовката също изтреби няколко десетки хиляди успешно!

Такива приготовления и подготовка за подземна война от страна на американците са демонстрация на американската решимост да демонстрират,че и най дълбоката дупка и най сложните подземни тунели могат да бъдат намерени,засечени и унищожени. Което е многУ лоша новина за ,,големци” от ранга на дебилият Ким или ,,най гУлемия пол’тик на сички времена”Вовката Мутин. И затова путлер тролетарията се е разсмърдял под новината!

Тя пък руската пехота със двадесет милиона гертви презВСВ е за пример

Американите им го построиха Тора Бора на муджахедините да си отпочиват там от битките със съветите и американите го унищожиха Тора Бора барабар със неуточнен брой талибани

Тея яко ги тресе страхът!!!! Много яко!!! Руските идват по дупките веднага!!!!

А ти си остър галош. Защото мислиш, че уса не са диктатура. По полицейска държава от нея няма в света.

Където ръководителите и тяхната...,,групичка” са несменяеми! Сатрапия е в С Корея! А ако САЩ беше диктатура нямаше да бъде най мощтната икономическа, политическа и военна сила в света! ,,м” ървул със ,,мървул” такъв!

Ако случайно си чувал за генерал Айзехауер и генерал Патън сигурно щеше да знаеш че те стават генерали след като под командуването на генерал Пършинг с танкове, картечници и сълзотворен газ опожаряват лагера на протестиращите пред Капитолия, като след себе си оставят убити и ранени;)

е, явно, покрай преговорите, пак са го изградили;)

Еднометрова статия пълна с глупости!

Чувал съм за Сталин който е умъртвил десетки милиони украинци руси и всякакви народности по време на кървавото си ,,царуване” във Съветска Русия и по късно СССР

А дали е най-моЩната? Уса са с най големия дълг на планетата и само емитират пари. Дори не ги печатат, само ги емитират. За военна сила може много да се спори защото палят войни по света ама се зъбят на слаби противници, а след тях има дамл жертви и разрушения.

Лично аз,никак не ги харесвам тези работи. Накъдето и да се обърнеш,те залива информация за нови видове оръжия. И трябва да се отбележи,че мащабите на търговията с въоръжение се увеличават. Сега,лудите американци се готвят и за подземни войни.

САЩ се готвят усилено за края на Света. Знаят нещо, което ние още не знаем. Може да е за извънземни, астероид, Глобално изменение на Климата, … А ние си коментираме в Интернет

Аз

... ми щото дядя Путин ги натика там. Това космос, въздух, земя... форгет дем. Североамериканците еволюират в посока паткан. Отдавна...

Само не разбрах кого точно се канят да "демократизират" сега тия пирати? Щото със С. Корея явно не стана.

Защото там му е мястото !