Завръщането на "тунелните плъхове" - защо Пентагонът слиза в подземията?

За военните от САЩ може да станат предизвикателство подземните съоръжения на Северна Корея, в които се складират ядрени оръжия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защото там му е мястото !

Само не разбрах кого точно се канят да "демократизират" сега тия пирати? Щото със С. Корея явно не стана.

... ми щото дядя Путин ги натика там. Това космос, въздух, земя... форгет дем. Североамериканците еволюират в посока паткан. Отдавна...

САЩ се готвят усилено за края на Света. Знаят нещо, което ние още не знаем. Може да е за извънземни, астероид, Глобално изменение на Климата, … А ние си коментираме в Интернет

Лично аз,никак не ги харесвам тези работи. Накъдето и да се обърнеш,те залива информация за нови видове оръжия. И трябва да се отбележи,че мащабите на търговията с въоръжение се увеличават. Сега,лудите американци се готвят и за подземни войни.

Еднометрова статия пълна с глупости!

Cezarbg

Тея яко ги тресе страхът!!!! Много яко!!! Руските идват по дупките веднага!!!!

Такива приготовления и подготовка за подземна война от страна на американците са демонстрация на американската решимост да демонстрират,че и най дълбоката дупка и най сложните подземни тунели могат да бъдат намерени,засечени и унищожени. Което е многУ лоша новина за ,,големци” от ранга на дебилият Ким или ,,най гУлемия пол’тик на сички времена”Вовката Мутин. И затова путлер тролетарията се е разсмърдял под новината!

Повече от очевидно е, че американците се готвят за война срещу собствения си народ. Мегаполиси в КМДР-глъпостти. Като се вземе предвид и новопостроените им пандизи за тия дето ме слушат и работата е ясна.

си тъп на галош!Срещу своят народ воюват главно диктатори от ранга на Ленин,Сталин,Ким-човцитедядо,баща и син,Муамарката,Садамката,Вовката също изтреби няколко десетки хиляди успешно!

А ти си остър галош. Защото мислиш, че уса не са диктатура. По полицейска държава от нея няма в света.

Ако случайно си чувал за генерал Айзехауер и генерал Патън сигурно щеше да знаеш че те стават генерали след като под командуването на генерал Пършинг с танкове, картечници и сълзотворен газ опожаряват лагера на протестиращите пред Капитолия, като след себе си оставят убити и ранени;)

Що бре талибаните пак ли си взеха Тора Бора?!

Американите им го построиха Тора Бора на муджахедините да си отпочиват там от битките със съветите и американите го унищожиха Тора Бора барабар със неуточнен брой талибани

е, явно, покрай преговорите, пак са го изградили;)

сега и подземните ги почнаха.

Фюри

Подземни градове,и военни полигони и всякакви съоръжения плюс писти,за кацане и излитане- това отдавна съществува в Голямата Мечка.

Ненормалници, сър!

Сър е титла и напълно неуместно обръщение между плоскогави ватни неандерталци.

.

А е световноизвестен певец и композитор!

на тия пехотата никога не им е била сила. средният американски кашик е с IQ - 60 , утайка неспособна да забие пирон и на всяка цена искащ да се прибере жив за да живее до живот на помощи и да напише книга и да участва в предаване

Викаш друго си е възпятия съветски войник, който в никакъв случай не е искал да се прибере жив, но пък за сметка на това е бил с IQ 200 и е копаел в деревнята с методите на квантовата физика...

: ) аз ти говоря за професионални американски войници

имам предвид ретарди , на които след това, след 6 месеца мисия всичко им е безплатно , вкл. университет (някои университети в сащ се изплащат по 15 г.) . е те точно тия , след като видят 3-ма ранени от техните и после са за психиатрия .

Друго си е руският войник, не съветския. Друсани са до козирката, а когато са трезвени - пак не драпат за жалкия си живот, както редовия роб. Ако трябва да избираш между живот в безчестие и физическа смърт, какво би избрал, м? Повечето избираме живот в безчестие, а то е по-страшно и от смъртта.

украинският войник. доказаноо е, че голяма част от загубите им се дължат на алкохолизъм и други подобни.

Тя пък руската пехота със двадесет милиона гертви презВСВ е за пример

Е, статията е хубава и показателна. Само дето сте изпуснали един основен момент. Той е, че Пентагонът се кани да воюва в мегаполиси. А къде има мегаполиси със сложни подземни съоръжения, като описаните в статията? В САЩ, Русия, Европа, Китай, Япония и тук-там в Латинска Америка. Усещате ли за какво се готвят американците? Възможностите са три- гражданска война в САЩ или Трета Световна Война или извънземно нашествие. Как мислите, кое е най-вероятно да стане? И тогава следва въпросът - а защо бързат толкова? Да не би тези подземия и мегаполиси да ги е нямало до преди 10 години? Да не би пък GPS системата да е от вчера? Не, нищо от това не е нова. Явно много бързат. Защо ли?

В смисъл щеу водят нелегална въоръжена борба срещу фашиста Тръмп?

Доколкото помня, законът за въвеждане на военно положение в САЩ, за ролята на FEMA и концлагерите на американска територия е на повече от 10 години. На мен лично, най-много ми прилича на ускорена подготовка за ТСВ. Не твърдя, че непременно съм прав, но така си мисля.

Няма да е ТСВ за тях. Много са уязвими. Най-малкото с Йелоустонския национален парк. САЩ няма да е страна в ТСВ, ще се самоунищожат преди това, макар че реално е започнала и са страна, но все още действията не са се разгърнали подобаващо.

ТСВ няма да е тунелите и мазетата...

На мене ми се струва, че както бяха изгонени рептилите от земята, е настъпило и времето за игнориране и на Bilderberg Group. Предполагаемият от мене краен срок, е примерно 20 декември 2019 година. Също вече никой не може да пренебрегне извършеният КВАНТОВ СКОК, приключил след Коледа 2018.(27 декември 2012 година -27 декември 2018 година)