17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да има нова категоризация на кръчмите и питейните заведения. Трябва да има "екстра ковид" и "премиум ковид" заведения, а в резервациите трябва да присъства "био ковид меню". Айде юруш на маслините-е-е-ееее!

да бе от Африка внеси, но не плащай на българите.. не народ а мърша... е това е, по 7лв пържените карторфи, той ще внася отвън при безработицата тук.. всички да фалират

Хора, живейте си живота без страх, този живот е един и колкото и да го пазите, ще свърши. Не е важно колко си живял, а как. Има ли значение, че си на 100 години, но няма какво хубаво да си спомниш?

Тук не става въпрос дали човек ще доживее 100 години или само 99, а за опазване на самият живот на човека. Лесно е, когато си 100% клинично здрав, на 20 години си, възприемаш живота като морето, което ти е до коленете, тати носи, мама меси, от заможно семейство си и си живееш младостта, без да се натоварваш с никакви отговорности. Има хора на различна възраст и самата възраст предопределя и част от здравословното състояние на човека. което НЕ МОЖЕ да се промени с никакви упражнения във фитнеса или в спортната зала. Съответно- хората в различна възраст възприемат живота и света около себе си, включително и пандемията от ковид, по различен начин, съобразно и здравословното си състояние. Призивът Ви е неуместен.

Точно това би те посъветвал всеки готвач, който пържи картофките в палмово масло, не в слънчогледово. Ще си спомняш колко са хубави, но няма да знаеш истината. А има далеч много повече начини да си живееш живота, отколкото едничкото ходене на ресторант.

Ще поизчакаме с физическото посещение на ресторанта на вила Чинка на св. св. Константин и Елена- няма да си караме мартенските празници там, докато не се установи по- константно положение....