Заведенията стягат протест срещу закона за шума: "Няма да сме тихи"

"В България веселбите, празненствата, концертите и танците вече са забранени!", алармират недоволните от новия регламент

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не на тишината от сън спомени няма

типичният български циганизиран простак яки глоби за простите булгаристански говеда трябва! като искат да вдигат шум, да заминават на къра, далеч от къщи и малки деца!

Затова в държавата на ганювците цари анархия. Как да се промени това, като предприеме ли се нещо, винаги ще се намери някой да црънка нещо си, с оглед само на джоба си, не на държавата. Орел и рак и щука. Плюс невероятна проклетия и простотия. Радвайте се на циганските сватби тогава и не мрънкайте, защото и тях ги засяга този закон. Аман от цървули.

Ехх, че нагли...

Абе как в кочината ще се спазва некакъв си закон! Айде сега! Кога е било това!

Оставка на Бойко незабавно ! Честита загуба на кметските избори !

ШШШШШШТ, тихо !!!!!!!!!!!!!

Българската асоциация на заведенията работи за увеличаване на щастливите хора в България, не на усещането за нещастие Епизод пореден - Държавата срещу мутрите . Сега ще се разбере защо " всички морски труженици ще подкрепят ще се обявят в защита на Бургаските Батки " То и други правят хората щастливи ама са клиенти на прокуратурата

Никой не ви кара да затваряте в 23:00 часа, а да не пускате някакъв цигиански оркестър с 2000 W мошност след 23.00 часа. Ако собственкът на заведение отиде някъде с малко дете и да думти цяла нощ чалга ритмички няма да си преосмисли позицията за шума. и ако си 10 дни на почивка и слушаш всяка нощ едно и също, а си платил за хотел, храна.... Малко тъпо се получава. Така, че да налягайте си парцалите в 11.

Всички собственици ма заведения да не са цигани??! Само циганите вдигат ШУМ ОТ ЗОРИ ДО МРАК!!! Срамнна работа! В България идват само НЕПЛАТЕЖОСПОСПОСОБНИНТУРИСТИ, а тъй наречените хотелиери и собственици на дискотеки се зъбят! ЦИГАНИЯ НА КОЛОГРАМ Е НА НЪЛГАРСКОТО МОРЕ! Най смешно е кола с варненска егидтрация или с бургаска дошли в Гърция на море и да ги слушаш... колко било чисто, колко приятно... ами направете го и в България де

Е затова сме на това дередже ... В цял свят може, само в Българ'стан не може ... Винаги всички знаем по-добре и всички имаме права, но никакви задължения. Нещастна териториика от мишки която се самоунищожава със супер постоянни темпове. Жалко, наистина жалко. После ме питат, "Ама ти като не искаш да ходиш, що не си пращаш децата в България?" Ма какво да ги пращам, да не ми е изпила чавка мозъка. Да ги ядат кучетата живи ли ? Или да ги убиват и изнасилват циганите ? И като си легнат нощем и да не могат да се наспят от шумни заведения. Баси нещастието безумно... Вървете да се гръмнете поне да се ускори процеса. Белким някой се засели там и направи нещо полезно от тази територия

Никой не им пречи да си изградят подземни (или добре безшумени надземни) помещения и да пускат какъвто си искат звук. Но да тероризират околните квартали ... няма да стане!

Съгласен на 100% Поздрави от гръцкото море! Къща, плаж на 10 метра от къщата... на плажа няма хора кеффф Стойте си в несебър да сте гъз до гъз и да ви продават царевица!

Какво може в цял свят, я обясни? Да бичиш през нощта колкото ти е кеф?? С полвин децибел да надвишил нормите и политаш.

Брейй много нещастни хора и туристи и много фалирали ресторантьори значи има и по Испания, Франция, Гърция...ти да видиш!

На полуграмотните собственици на кръчми трябва да им е ясно, че в България освен безработни празнуващи малоумници има и хора, които работят тежко и изкарват социалните помощи на празнуващите чалгаджии и искат да си починат поне малко от тежкия труд!

Простотията българска... не съм фен на Симеонов, ама браво за борбата му срещу шума! Много гнусни са тези шумови простаци!

Крайно време беше на тези разпасали се пиянски и чалгарски заведения да им забранят шумните сборища на открито - поне в разумни граници! От такива няма мира, работещите, които живеят в близост до подобни кръчми и стават в пет сутринта, за да отидат на работа, и да се блъскат до 6 вечерта, нямаха мира, нямаха сън и спокойствие! Ние имаме малки деца, стари болни хора и ИМАМЕ ПРАВО НА СПОКОЕН ЖИВОТ!!! Яли сме им попарата, всяка нощ дунанми до 2-3 часа и викахме полиция да ги разкара, белким и за нас има малко тишина и спокойствие! Никакви отстъпки на чалгари и пиянчуги и на "бизнесмените", които използват човешките пороци, за да правят пари от тях!

Точно! И заради това ходим в Гърция

Робовладелците пак ще изкарват белите роби под строй.

Спасението от шумното ни мизерно чалгачерноморие се казва ГЪРЦИЯ! Няма какво да се занимавате с долнопробните ни кръчми и мизерни плажове! Нека надват музиката до дупка! Давайте! Изобщо не ме интерсува! Отдавна не посещавам мутро-черноморието ни!

Няма да затварят в 22:30, а ще спират силната музика в 23:00. Ако се шумоизолират могат да дънят и до по-късно.

И тия като тираджиите... Свинята си обича кочината.

се пребори страшно.... преди шума секваше по закон в 22 часа а сега в 23 ...дано не се отърве от шум докато е жив..той го увеличи!

То не е само по чалгаморието. То е навсякъде, където на някакъв полуграмотен "бизнесмен" му хрумне да прави пари от човешките пороци и за сметка на почтено работещите си съседи. Всички ни засяга и никой не трябва да остава безучастен!

А сега един въпрос: познайте от три пъти, защо България привлича скъсани неграмотни английски пияндурници и отблъсква заможните западни туристи?

Бойко за кмет ли ще се кандидатира? Провери, моля.

дето не сме наморето и живеем до капанчета, които думкат от сутрин до вечер нон стоп и нямаш миг спокойствие в собствения си дом, какво да правим? Ненормална работа е..като иска капанче да работи без право на музика...или да се измести извън жилищните райони.. това е големия проблема.. ако е извън ж-к..ако ще да блъска 24 часа нон стоп не пречи .

много причинино не шума е основната

Обществения интерес е да спи спокойно!

Няма ли кой да ги провери за плащане на осигуровки на персонала, трудови договори, касови апарати? Мутри с мутри нагли...

Абе няма ли кой да подпали 3-4 заведения дето вдигат шум. Като изгорят ще спрат да шумят.

На собствениците на заведения къщите им все в едни тихи затворени комплекси... Да им задевем по един оркестър да им блъска денонощно, да ги видим тогава.

На запад нощни заведения със силна музика се правят далече от хотели/къщи и т.н. какво искат тия малоумни мутрафони? Да си правят каквото си искат къдто си искат. Били правеле хората щастливи - егаси смеха не е истина.

И наркодилърите ще подкрепят протеста за щастие.

е дигането на шум? Този дето казва,че положил къртовки труд да си даде адреса да му пускам музика, както аз слушам нон стоп от един капан без да го искам, да го видя колко дни ще издържи без да ми скочи? нещо сибъркат бизнеса "бузнесмените" но съвсем взе да ни писва от глупоститие им. На почивка не стъпвам в Бг,но вече са ежеминутно в дома ми с шума си и пак те наглеят!

тогава отидете в джунглата, маймуно подобни!

Отдавна Българското черноморие е непровъзгласена автономия,където законите на страната не важат. Там власт и престъпност празнуват и осребряват симбиозата си, а слугинажните силови структури щракат с пръсти и пляскат срещу една вечер във ВИП сепаре с безплатен фалшив алкохол без бандерол и фалшиви пури. Това отдавна е автономия там, но все още неофициална

Не, веселието никога и никой не забранява, забранява се ненужния оглушителен шум! Който иска може да отиде в гората да живее, но и там има ред! Моля,всеки да си знае мястото, да се весели безкрайно, но да не пречи на останалите!

90-те години спях на работа. Заведенията по варненския плаж работеха до 8 сутринта. Ти отиваш на работа , курвите подскачаха на пясъка. Обидно

Протестиращите мутри да отидат в Гърция, Турция, Родос, Кипър и да видят има ли такива заведения като техните. А там туристите са 10 пъти повече пот България

Така и трябва да бъде! Стига вече сте подлудявали всичко живо. Който иска силна музика, да си я слуша на закрито без да пречи на другите.

100 празнуват на открито , 1000 не могат да спат. Е, правилен ли закона ?

Няма такава наглост! Тези изроди, които ни изгониха от Черноморието с просташката музика надута до край, сега седнали да ни плашат с отлив на туристи?!? Алооо, нещастници, не мислите ли, че Вие сте виновни за това? Тази вакханалия трябва да спре веднъж и завинаги. Напълно подкрепям закона!

ДА СПЯ!!! Поне няколко нощели в седмицата! Накои може да искат да се забавляват като отстрелват хора по улицата като във филма The Purge. Та, то междь бизнес и бизнес има РАЗЛИКА!

Че не им се разрешава да вдигат шум на открито. Що за идиотщина. В цял свят дискотеките са на закрито, обезщетени или в обособени парти зони. Вещите убавци искат цигания и дандания.

PEYTSCH

Лъжат. Празненствата могат и без децибална канонада ! Циганията и Чалгарщината са враговете на нормалния човек.

Най-правилното решение е като всички бели държави и аз ще го кажа. Не трябва нито закона и политиците да ощетяват заведенията, нито заведенията да прекаляват. Затваряне в 22 30 е неумесно, защото много хора тогава излизат да се веселят, а ги удри и по оборота и бизнеса, вкл и приходите на ДДС в държавата. Решението според мен е че заведенията дето са в близост до жилища и хотели трябва да намалят музиката след 23 чеса вечерта лятото, предимно ресторанти, но да не затварят. Дискотеките или да сложат изолация или както е в другите държави да се изместят в края на града в курортчетата или в индустриалните зони по другите градове и да не пречат на никой. Така и вълка сит и агнето цяло. Защита на която и да е от страните в момента е глупост.

Така де, вече няма обособени парти зони в България...

Такава анархия, каквато цари в България може да се види само в държавите от третия я свят.