Завърши 20-ят конгрес на ККП, премиерът Ли Къцян остана извън партийния елит

Китай продължава по досегашния си път в условията на вътрешни и международни предизвикателства, се казва в доклада на лидера Си

Обратно в новината

Коментари - Завърши 20-ят конгрес на ККП, премиерът Ли Къцян остана извън партийния елит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Основателят на Китай бил Маузе Дун ?! Диражийски простотии и неграмотни драскачи ! Те и за това спряха да си слагат имената !

Мао Цзе Дън !

Нали скоро писаха, че другаря Си е арестуван, че има преврат в Китай, че армията е на път към Пекин да вземе власта . . .

Т.н. "комсомолци", към които принадлежи и Ли Къцян са аут! Отлична новина, т.к. те са прозападно ориентирни.

Китай правят грешка че не удрят щатите докато са отслабени във войната с Русия. Сега е момента да присъединят Тайван. После ще е късно.

Тайван все някога ще е китайски отново, но китайците не бързат, защото не им е притрябвал чак толкова. Използват го за политически договорки и отстъпки. Война за да го превземат не им е необходима сега. Имат си доста вътршени проблеми. Големите им строителни компании са пред фалит, банковият им сектор щеше да се срине миналия месец. Нещата там също са забуксували яко.

Кой те е излъгал , че не им трябва . Освен стратегическо месторазположение и живеят китайци ,в Тайван има изключително силно развита икономика /22място /.Ще изтъкна само един факт Най -големият производител на съвременни микрочипове в света е Тайван...........

удар за мириканската пета колона в Китай. Китайците копираха всичко вече и имат самодостатъчна развойна дейност.

Казаха ли нещо,за Корнелия от Букьовци?

На Курнела антикомунистите трябва паметник да и издигнат. Тя еба мамата на БСП. Да се молят да изкара още година-две и такава партия няма да има.

Ми те комунистическите,партии така си се разпадат,от 1989г.насам.

Да си говорим честно, това трябваше да е главната новина тези дни. Ставащото в Китай всъщност е най-важното нещо случващо се през годината. Там се създават по 3.5 милиона инженери годишно, още толкова пък завършват ускорен курс на професионално образование за придобиване на аналогични умения, там се произвеждат половината от промишлените стоки които света консумира, там се развиват най-бързо и в най-голям мащаб най-съвременните технологии в машиностроенето, транспорта, ядрените технологии, нанотехнологиите, AI, и т.нат. Новини като тази, че Джо Насрани Гащи Бай-дън щял да се кандидатира за нов мандат, или че видната географка Лиз Тръс таковала маркуча на Квази Квартенг в задния си двор, или че зеленият наркоман се нашмъркал и иска да командва и аятоласите в Персия са просто маловажни.

Значи Тайван утре ще се върне в Китай, а алчните китайски комсомолци ще се обучават да чукат камъни.

Всичкиптия които останаха идзнъброда на самолета бяха привърженици на анексия на Тайван. СИ е разумен човек, ял е попарата на другарите и другарките и знае, че ще бъде съвсем оправдано от историята да се възроди Тайван но като Ддемократична Република Формоза. U To PIE е именно произведението което критикума папа PIE заточил Формоза на острова, наречен по-късно Формоза на името на бъдещия папа Формоза. Папа Фпанциск ще одочри първи новото наименование защото е човечен и предвидлив политик

Да се готви Тайван. На краварите ще им е малко трудно на 2 фронта.

Опс, а американските другари така се надяваха да свалят Си от власт.

Не само се надяваха, но и успяха. В телеграм го свалиха за два дена. Толкова бате. Няма сили за повече.

ККП-то ОТСТРЕЛЯЛО соросоида Ли Къцян.

Скоро ще ударят Тайван.

Тц тц навсякъде налазили тез арменци. От първия човек - Оран Гутанян, до китайския ком елит - Ли (Левон) Къцян...