Завариха тръбопровода, който замърси морето с фекалии, остава да го закрепят на дъното

Качеството на вода край всичките 23 плажни зони от "Златни пясъци" до Бяла е отлично

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искам да видя политиците да се купят на централния плаж във Варна и Аспарухово. Дайте пример.Направете тен само докато се къпете!

Т.е. лайнопровода, защото не провежда тръби

В България(индианци)заваряват ,а в чужбина слагат НОВИ.

Като лъжат мислят че някой им вярва. Само в Гърция тази година.

за кой ли път няма нито един виновен ЗА ПОРЕДНОТО престъпление срещу природата и хората!

Къде се изливат кенефите на Варна? За София знаем, в Искър.

Тая тръба хвърляла 230 000 Т лайна седмично. Помните ли , че намериха измряла риба. причината била, че РИОКОЗ са наредили да се хвърли тонове хлор за да измрат ешерихия коли.

Сега тръбопроводът пак ще замърсява морето с фекалии, само че ще ги отвежда навътре и няма да гледаме как плуват по брега. Защото за пречиствателни станции не са дали пари от ЕС (или са дали, ама вече дме ги "усвоили")

Колкото и надалеч да хвърлиш нещо в морето вятъра и течението го връщат до часове най-много ден. Не забравяйте, че оцветихме и Босфора в тюркоазено синьо. Тяхната хидрографска служба беше тактична да каже, че азотното замърсяване идва от североизток и не назова държавата и града.

Кой е отговорен, ще разберем, когато излезем на улицата и упражним правото си на активно гражданско становище по въпроса! Докато не изразяваме гражданска позиция реално а не виртуално, въпроса с вината винаги ще остава някъде в небитието.

Айде няма нужда да ми обяснявате какво е качеството на водата. Знаем се.

Бахма'аму!.. Че той фекализаторският сезон още не е започнал?!

Не "Завариха", а "ЗАВАРЯВАХА"... Добре е, но тръгнете на юг и карайте докрай!

И кво, тая тръба пак ще си стърчи! Нали по проект трябва да е на 4 метра под земята. И какво става с тия от комисията, които са се подписали, че всички е изпълнено по проект !

кой пое отговорността за съсипването на езерото, морето и от там на това туристите да потеглят към други дестинации?

тоя па ? Асане, ми то Путашкия оня ден изля в Сибир 400 000 тона нафта и никой не пое отговорност Тука с извинение две три гонца- и търчите - морето се замърси- нищо му няма- рибоците са ги изяли и чакат да направиш още

Оня дето изля нафтата в Русия, освен глобата, ще плати и почистването... а у нас са протакали докато изтече гаранционният срок на тръбата, така че този който е усрал работата да хариже разходите за поправкта на държавата в която все още живеят и българи.

Качеството на морската вода край всичките 23 плажни зони, които контролира РЗИ- Варна за микробиологично замърсяване (от курорта "Златни пясъци" до Бяла, Варненско), е отлично. Отлично е , даже и за пиене става.

Необходимо е всички, които са има досег до озаконяване, проверки и т.н. задължително да плажуват и плуват в тези райони!!!

Не само за пиене, ами и за ядене. Особено край Варна.

За пиене става?! Колко градуса?

Ще повярвам, че всичко е наред с водата на офицерския , когато Николинка я истипосат в пряко предаване как се цамбурка цял ден там. И тогава пак не е сигурно, тя ако има патиино поръчение преди избори и вода от тръбата може директно да пие :-)))))

Не пишете глупости!!!! Всеки ден във Варненското езеро се изливат по три ТИР-а с лайната на варненци, изчислено е!!!! Просто защото пречиствателната станция в Тополи не прави нищо!!!! Проблема не са лайната, а долината на голямата химия"Девня"!!! Така е от 50 години!!!!

Качеството на водата било отлично...а уж 1-ви април мина отдавна:) Към всяка резервация за почивка на кафяво море трябва, като бонус да се предоставят блистери с хапове за лечение на ентеровируси.

Дълбочината на поставяне, яко следене газенето на гемиите, и преследване на онези вагабонти с дълбачките. Вероятно предвид проследяване на здравината на лай.опровода трябва да се ползват и някакви маркери за индикация при наличен теч

Само като го пуснат да не потече от налягането, както тръбопровода до язовира на Перник!

Отлично качество какво значи? Че има лайна ли?