МВР залято със сигнали за избягалите затворници

Над 100 сигнала за избягалите и в неизвестност вече трети ден рецидивисти от Централния софийския затвор е получила полицията.

Обратно в новината

Коментари - МВР залято със сигнали за избягалите затворници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да използват свой-чужой а не само срещу неудобните на богоугодното.

voknid

И мене ме е страх да се подстрижа нула номер - да не ме припознаят за избягал затворник, макар тези да са с перуки, фалшиви документи за самоличност и друг театрален реквизит, когато минават легално през завардените входно-изходни точки покрай навалицата по празниците.

Пандизмен Пелов е избягал от затвора, защото КГБ се е опитало да го отрови с новичок за да отколони вниманието от своите проблеми. Така е спасил държавата от позора да се лепне петно тип Новичок върху международния БГ имидж , толкова трудно създаден.

Не виждате ли, че след всяка афера- хасковския герой-депутатът "супер специалист") Делянчо, Суджук-гейт, Гинка, и още, и още, сега пъкдвамата убийци пандизчии РЕЙТИНГЪТ на ГЕРБ скача все повече и БСП вече и праха не могат да им достигнат да го вдушат, според най, ма най-маститите агенции и политолози - саде всичките вече професори .... Разликата в процентите расте, народът люби Бате си Бойко. И никакви оставки сега: В.Радев как иначе ще занълчи да плюе по БСП, може да го пратят в компанията на Антон Тодоров и Коритаров...

Дайте 300 бона премия и ша видите как ша възкръсна за Великден и задачата изпълнена. Може и Опълченска дружинка да поведа - да търси между блоковете по късни доби, вместо да търка безполезни билетчета на "късмета"

Те са излезли за да изкарат на свобода великденските празници. Може би после сами ще се върнат я затвора след празниците.

Надзирателите подготвят протест съвсем основателно! Те са мислели,че тетка Гинка чистачката ще замете с метлата престъпниците право в килията.Повече няма да и гласуват доверие защото не си е свършила както тпябва работата.На нея повече никакво доверие!

Няма смисъл да ги търсят. И да ги хванат, онези пак ще избягат от затвора. Какъв смисъл има? Така е в бегето. Затворът е като хотел. На свободен режим.

Ами сега? Оплакваха се някои, че затворите били пълни? Хе, сега се освободиха 2 килии/места? Да заповядат ББ и ЦвЦв - заслужено!!

Ако в София се развърти някой джихадист тежко въоръжен какъв епитет за опасен ще му сложите, щом на един недохранен и ненаспал се човек с пищоф с няколко патрона характеризирате с най-високата степен? Може би свръх 0пасен или турбо-свръх опасем, или куадро-турбо много опасен. Дайте награда 200- 300 бона за който го хване и няма да чакате дълго. Така се прави в развитите демокрации. Иначе цял народ се занимава да чете глупости за избягалите и ако се калкулира в загуба на работно време ще излезе милиони загуба.

Сега не разбрах тоз возражения гангстер ако ми изкочи в къщи, с клавиатурата ли да го бия или след като ме рани с пистолета си, мога да потърся къде е телефона да званна на 112 и да чакам? Или да отчупя една върлина да го бия през ръцете ако посегне .. не разбирам ...?

За 300 000 бона ще го докарам преди да се е разведелило... (не съм сигурен обаче студен или топъл го искат..?)

Така в Истанбул преди време на едно кръстовище с изглед към строящ се набостъргач всеки ден ставаха катастрофи. Установено бе , че шофьорите броят колко етажа е сградата и се разсейват ,не внимават, поради което стават инциденти. Конакът задължи собственика да сложи огромен червен надпис най-отгоре , четящ се от километър - 42 етажа. Така катастрофите не се случваха повече.

Горният пример е показателен за това как ТР власт решачва проблемите, а БГ власт буксува. Аха-аха да направи крачка в някаква посока но не и се отдава и стои с високо повдигнат крак -фаза-" Динамичен застой."

Сега не разбрах тоз возражения гангстер ако ми изкочи в къщи, с клавиатурата ли да го бия или след като ме рани с пистолета си, мога да потърся къде е телефона да званна на 112 и да чакам? Или да отчупя една върлина да го бия през ръцете ако посегне .. не разбирам ...?

Ама те сега ще ги търсят ли? Най-добре да ги амнистират. Колкото са лежали в затвора, лежали. Може пък да са се поправили. Само си представете колко хиляди ще се похарчат за тяхното издирване и залавяне. А може вече да не са в България.

Е ПРАТИ НЕГРАМОТНИКА ОТ СДВР И ШОФЬОРЧЕТО ДА ГИ ХВАНАТ....ТЕ НАЛИ СА МНОГО ОПИТНИ.... ОХРАНИТЕЛИ

ЗАЩО ДЕФИНИЦИЯТА ЗА СВОБОДА И ДЕМОКРАЦИЯ Е ДЪРЖАВНА ТАЙНА. НИКОЙ ПРЕДСТАВИТЕЛЕН ПОЛИТИК, НИКОГА НЯМА ДА ВИ ДАДЕ КРАТКА И ЯСНА ДЕФИНИЦИЯ ЗА СВОБОДА И ДЕМОКРАЦИЯ Каква е дефиницията за страхливец. Човекът, който МИСЛИ два пъти ПРЕДИ да тръгне да убива лъв с голи ръце. Каква е дефиницията за смелчага. Човекът който НЕ знае КАКВО е лъв. Но ВСЕКИ ЗНАЕ какво е лъв. Не, ВСЕКИ си МИСЛИ, че ЗНАЕ какво е лъв. Почти ВСЕКИ се ражда гений, а умира идиот в представителната "демокрация", като: фашизъм (открита диктатура), социализъм (открита диктатура) и капитализъм (скрит зад думите: "свобода" и "демокрация" - скрита диктатура). Можеш да затвориш лъв в клетка, но НИКОГА няма да си СИГУРЕН дали той е укротен. При хората е МНОГО по-лесно. Защо. Разликата между представителна "демокрация" и пълна диктатура е, че при представителна "демокрация", ти "гласуваш" или ти "не гласуваш" и това е винаги ПЪРВО, но ВИНАГИ след това ти получаваш ЗАПОВЕДИ от ЛИДЕР, докато при пълна диктатура, ти НЕ си ГУБИШ времето с ГЛАСУВАНЕ или НЕГЛАСУВАНЕ за НЕГО, нали.

А пък на мен ми се струва ,че МВР го взеха за мезе.

Явно в България има много хора, които нито работят, нито се занимават с нещо полезно, а само драскат в и-нетпростотии, звънят по радиата и говорят глупости полу- трезви. така,че си представям каква информация дават на властите за бегълците- но пък съм сигурен, че МВР ще " провери" всички сигнали и за някоклко дни ще арестува бегълците- това е приказка за деца от 2-клас, нали се сещате!

Преди три дни излезе на пазара книгата "Всички тайни на ФБР". Очаква се авторът й да излезе след 33 години.

Абе хора, и граф Монте Кристо е избягал от затвор и то къде по пазен от нашия /е нищо, че е само на хартия/, та какво се чудите на нашите тук, ами нормално! Както четох един коментар "по трудно е да влезеш в затвора, отколкото да излезеш"!

ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА СЕ ПОДКРЕПВА ПРИНЦИПНО СВОБОДАТА НА СЛОВОТО И ДА СЕ ТОЛЕРИРА АКТИВНОСТТА НА КОМЕНТИРАЩИТЕ! НО ИНАЧЕ СЕ СРАМУВАМ ОТ ТАКЪВ ИЗКАЗ КАТО ТВОЯ!

Тоя министър на МВР е имал точно два пръста чело над веждите...личи му! А министърката на правосъдието,въпреки,че родата и била ,,репресирана" от комунистите,от стругаро-фрезистка,през БКП-,,активистка"....партиен секретар до заветния. РАБФАГ (а на времето право в СУ се влизаше по-трудно пирон в букова греда)...днес....министър на ....,,правосъдието" ?!?! Е,какво искате от тази държава,на чело на която стои един еднокнижен пожарникар-футболист ,ВИФ-аджия някой си и един отбор КРАДЛИВИ ТЪПАНАРИ РЕГЕНЕРАТИ около тях!

Кристо ( + задължителните за Винету, разбира се).

Всичко е уредено,не се преуморявайте те вече са в ЮАР.НИКАКВИ УВОЛНЕНИЯ НА НАДЗИРАТЕЛИ,А ДА ЛЕЖАТ ОТ 6 ДО 12 МЕСЕЦА В ТЯХНИТЕ КИЛЙИ.ТАКА НЯМА ДА ИМА ДРУГИ ИЗБЯГАЛИ.

Тия министри ...-на МВР и на Правосъдието ,явно не са си изучили функционалните задължения и длъжн. характеристики , и вместо да ни предупреждават да се пазим от този и онзи ,че рецидивистите били особено опасни...,да започнат да вършат работата си ,за която цял Народ им плаща тлъстите ,незаслужени заплати ..,стига са давали акъл...!?.Ние искаме РАБОТА ДА СЕ върши ..,иначе ще се принудим-всички да съкратим...!?

Какво ли щеше да става в така наречените служби за сигурност, ако този екшън се бе случил преди 1989 година?

В. Р.: "Ние не мислим, а действаме. Продължаваме да издирваме затворниците." Сладур :)

Тази министър тъп ли е? Кой ще си сложи главата в торбата и ще сигнализира за тези бандити без нищо,да предложат награда и до два дни ще ги намерят ,за солидна сума ще ги предадат и най близките им.

Този интелигентен м- р не става и за селски пъдар.

плява изречена от т.н. МИНИСТЪРИН, най-точното описание на МВр в момента е: "Ние не мислимЕ!! Ние действаме!".. Луд умора няма, само се .....................

Iivanov84

ше ги заливат щото са смешници,кой не става нищо от него я работи в мвр я в армята или бдж...

Що за министри са тези като този на снимката? Та някогашните пъдари по селските лозя и градини ще свършат къде, къде по голяма и свястна работа. Като заловят пладнешките бандити ще ги прекарат през цялото село, та хубаво да ги оплуят всички. А сега? Сега бандитите си излизат спокойно от парадните порти на пандиза, а министрите? Министрите и народа кучета ги яли.

Сега този ако ме нападне ,неизбежна самоотбрана ли е или да го чакам да стреля да питам министъра как да му отговоря или какво да правя?

ГЕРБ все повече доказва, чеможе да управлява страната ни. същият този г-н Радев преди малко каза:...че имаме работа с опитни престъпници..!..а кой престъпник не е опитен г-н Радев...? и това не може да бъда оправдание за това че дадохте 100 млн. от нашите пари на МВР, в същото време родителите ни се чудят как да издържат...физически и психически. Вие сте разбойниците!

Цачева е вредна и трябва да напусне всички постове. Ако е толкова заслужила, да и плащат за да не прави нищо и да не вреди повече.

С Министъра на МВР .

Само Бъчварова беше по-калпав министър от тоя, ГРОБ копаят дъбото..

Радев ... една оставчица ... кво ще кажеш?

Подозирам,че бая народ който си е изоставил вилите и къщите по селата, подава сигнал за да му се навести бараката от компетентни органи.

Българи, като едни истински европредседатели, дайте да вземем да ги уловим тези избягали затворници, е глейте доблестните европредседалстващи хигиенистки на какво са способни!

Този човек веднага трябваше да подаде оставка а не да ми обяснява и той и Цачева, че имало човешка грешка в случая.....АМА КЪДЕ ДОСТОЙНАТВО И ПОЛИТИЧЕСКА ОТГОВОРНОСТ ОТ ТИЯ СЕРТИФИЦИРАНИ ИДИО.И.

МВР ни информира, че избягалите затворници са "много умни и интелегентни", опасни.Звучи като застраховка и оправдание.Т.е. залавянето им скоро няма да стане и причините са не поради по-слабата интелегентност и липса на необходимият професионализъм на МВР. МВР призовава гражданите да доносничат ако видят лицата от снимките или чуят нещо за тях. В същото време се заклеймяват доносниците от миналите времена.Хем заклеймяват доносничеството, хем призовават да се доносничи.Значи, тези които доносничат в полза на тези които са на власт са добри, честни и ненаказуеми.Доносничеството в полза на врага е укоримо, аморално и дори престъпно. Методът "информатор под прикритие" винаги се е ползвал от всички служби независимо от политическата система или политическа партия.

MVR-to nali iskahte zaplati a. Murzelivi nekadurinici. Te i ot zatvorite skoro protestiraha, ama i te nekadurnici. Bate Bochko da hodi da gi hvane. Nali toi gi lovi, te gi puskat.

Избягалите затворници са особено опасни, но не са само те опасните!Опасни са още 1200 , които са обявени за издирване, опасни са още около 25000 психично болни, които не са в специализирани лечебни заведения и по тази причина, призоваваме гражданите: 1.При настъпващите празници да не напускат домовете си 2.Да не отварят входните врати на апартаментите си, дори и да познават по физиономия стоящият пред шпионката, защото не е чсно неговото психично здраве 3.Да наблюдават внимателно от прозореца на жилището си, преминаващите по улицата и ако забележат нещо нередно веднага да позвънят на 112 4.А, най-добре е още сега да си легнат и да се завият през глава, все едно, че няма никой в жилището

Ако предложат награда 100 хиляди лева, веднага ще ги хванат, най близките им авери ще ги предадат, а сега се харчат безполезно много повече пари за да бъдат хванати.

Бе стига сте нарушавали спокойствието на хората. Идват празници. Чаак след това могат да се размърдат. Представете си само 100 сигнала и били в неизвестност. Та тава си е гавра с МВР. Тия навсякъде, където минат си оставят подписа и още не са си ги прибрали обратно.

Така Ганьо си праи ташак , вместо да ги изрита тия некадърници.Валка , че си за посмешище е ясно , но кофтито е , че не си на място за майтап с него.

въоръжете чистачките с пищови а не с метли да Ви вършат работата!

А тия смешници само за заплатите ли да ходят?!?! По-добре да ги махнат и да оставят само метачките с оръжие и инструменти за чистене.

Незнам дали избягалите затворници са опасни, обаче този министър е особенно опасен в комполет с Цачева! :))