Задържаха каналджии, извели зад граница избягали затворници

Петима каналджии, помогнали за извеждането от страната на известните бегълци от затвора - Николай Николов-Шатката и Хосе Мартинез, са били задържани.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха каналджии, извели зад граница избягали затворници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да бе. "мним полицаи им помогнал". вие нас за серсеми ли ни имате? а как успяха да минат през всички предпазни системи и охраната? или и те са мними?

"Шатката излежаваше 20-годишна присъда за убийството на наркодилър"... Ами тогава защо са го затворили!? Какво лошо е извършил?! Или е прекъснал някое "партийно кранче"?!

Докога ще търпим този некадърник Б.Б. и неговата престъпна ГЕРБ-аджийска пасмина и гъзолизците от РБ,ПФ,АБВ да управляват страната? Не се ли вижда с просто око,че онази спаружена лелка -министърка на Вътрешните работи за нищо не става , а и всички ГЕРБ-аджии -министри на власт? Като напуснат всички полицаи кой ще лови престъпниците по страната? Не ми се мисли какво ни очаква с тези некадърници и боклуци, които ни управляват вече 25г.Ако има малко разум в политическите партии, незабавно всички партии трябва да напуснат управлението ида свалят ГЕРБ от власт. Иначе ще станем като Турция-и фереджета скоро ще ни наложат!

Защо? Предишните да не бяха по-добри? А и тези,. които се готвят да вземат властта да не са по-добри? Може би е ред на Волен да управлява? Ти да не искат Правителството да лови каналджиите? Това е работа на Полицията дето стачкува.

"Каналджия" се налага като длъжност у нас...Трябва да им направят длъжностна характеристика и да си създадат синдикат.

И всичко това,благодарение на отлично работещата, милиция,нали?!

..."каналджиите" ги задържаха,ще операт пешкира,ама я кажете ,кога ще задържат ШЕФА на ВиК-то дето пуска по ..."канала" и този дето му излязоха пришки от ножицата по пръстите от рязане на лентички на ...."пречиствателни станции"...."Панта рей...."(който го знае да го продължи) по...КАНАЛА....

Накрая и опашката,ще ти отреже-помияр!

Еми ще избягат, я. Как няма да избягат? Нали и надзирателите по затворите протестират за по-високи заплати, нали и граничарите протестират, затварят КПП-та, докато в същото време никой вече не следи кой минава границата и всеки може да си влезе/излезе.

Задържаха каналджии, извели зад граница избягали затворници Това не е новина.

Новина си е-защото се вижда че все още МВР работи