Вече седмица няма следа от избягалите затворници

На десет адреса в София и околностите са били издирвани Радослав Колев и Владимир Пелов, които преди седмица избягаха от Централния софийски затвор.

Обратно в новината

Коментари - Вече седмица няма следа от избягалите затворници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Онзи ден хеликоптерът пак мааше налево-надесно между Ботевград, Своге и София. Същата работа като с оня от Нови Искър. Да не ги намерят тези двамата самоубили се с предсмъртни писма в някоя вила?

А Цачева е все още министър ??

Абе верно ли е това,че надзирателите щели да протестират?

Господ здраве да им дава и късмет! (Не на тетка Цеца и участниците в съвещанието.) Дано добрите хора в България са повече от предателите,че ни е спукана работата на нас, обикновените хора.

Колеги, оня ден оплесках яко едни неща в работата и щетите са много сериозни. Мисля днес да поискам увеличение на заплатата и нов компютър защото те са причината за станалото.

Вече една седмица надзирателите са с нови коли ! Честото !

Аз тоя на снимката съм го виждал. Преди една седмица беше във Варна на срещата с Ер_Доган, Туск и Юнкер. Как е стигнал до там при това "засилено" полицейско присъствие не знам ? Ама мисля, че е много лесно, ако не се криеш и ако те снимат журналята постоянно. Ако се тупаш в гърдите и казваш, че бориш корупцията, която си въввел със закон в държавата.

ChatGPT

Споко... при Галеви са!

А от Галени има ли следа......

Дано двамата затворници се смелят над смешниците и им дадат някой жокер.

Интересно защо не бягаха затворници преди 1989-та година? Даже и в Холивуд при всичките филми за затворници го няма това - да внесеш оръжие отвън на затворник.... Всеки ден се изумявам, що за пропаднала държавица сме. Каквото състоянието на държавата, такова е положението навсякъде, икономика, култура, спорт, медицина - трагично!

Това беше и целта. Ти за какво мислиш ги накараха да унищожат добро оръжие и армията и сега ни карат да купуваме от тях, ама на цена фантастична.Превърнаха държавата в пазар на цигански коне.

Толкова си могат мечетата! Само стачки са им в главата и пари. Голям резил и срама нямат. Представяте ли си, да ви мине заек между краката, и да се правите че нищо не е станало. :)))))

Малеее....шок!Ще се осмела да допусна, обаче, че следа няма щото ги търсят същите нефероятни професионалисти каквито ги и пазеха в затвора.

"Вече седмица няма следа от избягалите затворници"..... ма некой търси ли ги ????

ChatGPT

По Великден пътувах. За 250км път 1 патрулка не видях на пътя! Излезли са от страната както излязоха и от затвора - през парадния вход!

Хубаво търсите, но къде? При братя избеГалеви търсихте ли?

Другари от "Родната полиция" дето ни пазеше. Вие и еди какво си не ставате. Разбрахте ли вече какво означава плана на ционистите "Ран и Ът" който вие с такова усърдие го прилагате. ..... Или по важно за вас е да се свети с фаровете отколкото да се занимавате с реда в държавата.

да пускат спец отряда от чистачки. те ще ги намерят и арестуват.

... коЙто - е за един затворник, "Иван, коЙто..." А за двама затворника е коИто - Владимир и Радослав, коИто ... Това е още в първото изречение, нататък вече не ми се чете - все същите позорни приказки за полицията, която ги търси, но не може да ги намери - затова моли гражданството да им ги открие и да им напише адресите на ФБ или да им ги прати персонално с СМС ... Къде ви намират такива неграмотни, бре, докога ще ни мъчите с кьопавите си текстчета, които дразнят от началото до края?!

NA

МВР издирва някого? Ето това е новина! За една седмица тези хубавци са стигнали Австралия сигурно! Ама то на милицията ни все някой им пречи да си вършат работата... чуудно е сега кой ги саботира!?!??!

да видиш ти! това нивга не се е случвало!! ми я напишете едни бележчици с текст търси се жив или мъртъв, и после някакво пет цифрено число като награда за проявена гражданска доблест, и веднага ще ви ги доставят!

На това ведомство действието изваждане ми е чуждо.