Бизнесмен платил бягството на Пелов и другия затворник?

Бягството на Владимир Пелов и съкилийника му е финансирано от ботевградски бизнесмен, за когото той е изпълнявал поръчки за палежи, рекет и дори убийства.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре де защо го наричате Бизнесмен в заглавието а не Престъпник?

И за какво трябва да плащат за бягство, при положение че в затворите се бездейства. Дори в статията сте го написали. Да се вкара в затвора вещ е елементарно и не е нужно да се плаща много. Охранителите са доволни и на цигарки или квадратна бутилка. За какви 100 000 лева говорят необходими за бягство? В случая са внесени нож и пистолет и то газов. Смешна работа, получили сигнал и шефа си го преместил в другия крачол. Важна е пенсията и свирка на този който го е назначил.

Според мен, бягството е осъществено от този който е назначил шефа на затвора на работа. Услуга за услуга. Дори е получил сигнал, но е преценил че всичко е по план.

Затворниците се наредили на опашка за да получат телевизори????? Тренирали си в фитнеса???? СПА център имали ли са? Този централния затвор ми звучи като курортно селище. Определено май там си отлежават и излежават присъдите. Що не им построят и басейн с олемпийски размери? Те за това са данаколпатците.

Сега внимавай какви ще ги вършиш? Гледай да е нещо полезно,за което много българи да са ти благодарни.

Май само на чистачката не е било платено.

Поредния случай които доказва немощта на полицията службите... двама затворници преследвани от 7-8 полицаи при този технологичен век .. с камери и т.н устройства успяват да избягат... ми за какво говорим подготвени тренирани затворници и 7-8 полиай хрантутника .. плачещи само за заплати .. дебелаци не можещи да потичат да ги догонят.. просто жалко... да не говирм за сигналите ,че се готви бягство.. ма на кои му пука.. просто жалко .. жалка система ..жалка държава.ПРЕСТАНЕТЕ С ТЕЗИ ОСТАВКИ.. ЗНАЧИ ПОДАВА СИ НЯКОИ ОСТАВКАТА ... И ВСИЧКО Е НАРЕД ... ПОВЕЧЕ НЯМА ОТГОВОРНОСТ... КРАЙ НИЩО , НИКОИ НЕ ГО ТЪРСИ .. НЕ ПРОБЛЕМА НЕ СЕ РЕШАВА САМО С ОСТАВКИ...

Изключително непрофесионално разказана история, в типичния стил на МВР и с наивността на ученик от основното училище.

Тюююю, взе ми приказката! Че то е повече от ясно, че е платено!

Така като чета за условията в затвора само тенискортове и плувен басейн са липсвали ,за да поискам и аз да вляза там. "Спа Център "Централен Софийски"- пълен релакс за сметка на данъкоплатеца!" Сериозен професионализъм са показали и надзирателите- никой от тях не е ранен от куршум, одраскан с нож, с изкълчен глезен или разтегнат ахилес от тичането! Само "техническото лице" е било ударено, надявам се не лошо, но това ще му е за урок да се преквалифицира в някоя не толкова рискова и интелектуална професия!

Министърката на затворите днес сутринта се пъчеше не телевизора. Махнах говора да не ме дразни защото предполагам обясянаше, колко е важна тя и колко е важно да остане на поста си.

Ако имаха и капчица морал,министрите Задев и Цачева трябва незабавно да си подадът оставката.А не дежурнити гьосурати от ГЕРБ да ни втълпяват, че бягства е имало от памтивека.Показаната по телевизията справка показа, че през2016 и 2017 година до сега непрекъсната нарастват бягствата.Пълен крах на държавата.Крах в съдебната система, в здравеопазването, в сигурността, просветата, в морала, в народните депутати, кметове и тн.Корупция, корупция, бандитизъм, контрабанда и т н.Всичко, което е най-лошо и пагубно в света, съществува в момента в България.

...ми щото бизнесмените са си престъпници по принцип...

Кой министър ОТГОВАРЯ за този ресор?

Смях с.... моя правопис.

Всички обучени са се панирали от страх и нищо не могли да направят, само обикновена чистачка ги преследвала 100 метра.... като гледам 1-2 оставки не са достатъчно, доста повече трябват, особено на тези, които отговарят за поддържането на формата и обучението на надзирателите. И го били пуснали под домашен арест да си върши човекът престъпленията, щото имал глаукома... който е взел това решение трябва незабавно да заеме мястото му в затвора. И с дронче им били пускали дрога и прочее неща в затвора - а надзирателите се правят, че не виждат.... срам, срам, с какви очи ходят да искат по-високи заплати!!!

Баси филма: - Цял Ботевград знае за бягството поне година преди това. - Полицията е била известена поне 10 пъти - В затвора - надзирателите са знаели... - Роднини, баджанаци, целият крими-контингент.. ------------- Само чистачката не е знаела и е тръгнала да го гони с метлата... егати Боливудската сага....

Те не са полицаи, а надзиратели, и нямат нищо общо с полицията.

"Ако ми я поиска др.борисов ще я подам" Тази е голям рез.л ,по голям просто няма. Пелов е в пъти по умен от нея. Ще стане депутат ,само ако плати на правилния човек. Всички в това сборище наречено "парламент"са по тголеми престъпници от този. Защо да лежи в затвора ,като те са на свобода.

Леля "Цецка" - майка на нацията, бивш кандидат-президент.

ботевградски бизнесмен,? Журналистите са на нивото на " "Бизнесмените" !

Тези да не си мислят, че играят на Call of duty :))) Scenario-то е класическа мисия за игра :)

... чистачката е била... чистачка на мафията... както искате го разбираите...

Честно казано ,аз лично не знам бг.милиционерите и охранителите имат ли оръжие?

Подкрепям мнението Ви, но моля Ви, моля, спешно научете кога се пише "и" и "й"!!

... цека цачева или цеца величкович - изберете сами!..

Поредната провокация на Путин с цел проваляне на яловия евросъюз...

На Пелов му е трябвал още един човек за бягството. Сега вече не му трябва. Не завиждам на съучастника Колев. :-(

"Бизнесмен",занимаващ се със земеделие,хазарт...рестораньорство...все бизнесменски,печеливши неща. "Бизнесмен",типичен нашенски от малък град,объркан издълбоко с престъпници,ченгета и местни политвеличия.Общо взето,такъв е профилът. Всички знаели,че Пелов готви бягство. Само МП-то на Чечка,чуло за първи път и останало крайно изненадано. А МВР-то на Радев,писало сигнали. Пътят от едното Министерство до другото,явно минава през Улан Батор,чрез камилски керван.

На опасните защо не им носят пратките в килията, ами си се разхождат из целия затвор да си ги получат???

Чистачката, кога ще я правим ДИРЕКТОР НА ЗАТВОРИТЕ? Какъв е този затвор, където само чистачката си изпълнява служебните задължения?

А няма ли да си ПОЕМЕ отговорността? Къде е спала до сега?

Имат, но са им набили в канчетата, че това е нещото, което ще ги вкара в затвора.

На надзирателите да се намалят заплатите с 20%! На чистачките в затворите да се вдигнат заплатите с 20% Искали надзирателите да им се вдигат заплатите смешници корумпирани! НА СИЛА ЛИ ГИ ДЪРЖАТ НАДЗИРАТЕЛИТЕ НА РАБОТА??? Като са им ниски заплатите подавайте молби за напускане и чаооооо.

Ако мъжете в тази държава не бяха пълни смешници и лаладжии, щяхме ле да сме на това дередже? Нямашееее.

Абсолютно подкрепям!

Ами тикнете сега бизнесмена в затвора, да излежава и присъсата на оПелов, поне докато го хванат. След това да продължи да си лежи доживот, като се задължи да изплаща вредите които е нанесъл на държавата и честните й граждани.

Властта знаела! Рецидивист! Избягал като на филм! ПАРОДИЯ! ВИЕ НЕ СТЕ УПРАВНИЦИ! ВИЕ СТЕ БАНДИТИ!!!!

..за чистачката дали не важи: Гузен негонен бяга?..

Ебаси! Охранителят се панирал и не могъл да натисне алармата, а чистачката ги гонила 100 метра. Такава пародия и по филмите няма.

Много шум се вдига. Не ми е ясно защо. Правилно от МВР предупредиха гражданите да се пазят, защото тези престъпници са много опасни. Всичко друго, което правят е шум с който искат да заглушат други неща. И защо са задържали сина на престъпника? Той има право да откаже да свидетелства.

СЛУЧАЙНИ НЕЩА НЯМА В ТАЗИ ДЪРЖАВА.... ВСИЧКО СИ Е ПОДГОТВЕНО ОТ ОХРАНАТА..

"Поне десет са устните сигнали към администрацията, че той подготвя бягство от затвора." оставка на правосъдната министерка, да се маха от политиката и повече да не смее да поучава народа и да прави ромбоиди с ръце по медиите

цялата администрация в две министерства е предупреждавана но реакция няма и няма да има