Бизнесмен платил бягството на Пелов и другия затворник?

Бягството на Владимир Пелов и съкилийника му е финансирано от ботевградски бизнесмен, за когото той е изпълнявал поръчки за палежи, рекет и дори убийства.

Обратно в новината

Коментари - Бизнесмен платил бягството на Пелов и другия затворник? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бизнесмен ли?Какъв бизнесмен, бе главанаци?Няма такива бизнесмени които да имат поръчки за рекет, палежи и убийства!В нормалните държави такива ги наричат бандите. В България като прочетеш "бизнесмен", смятай че ти говорят за престъпник под чадъра на държавните органи.

Сега ще уволнят чистачката, щото е напуснала работното си място и не си е изпълнявала служебните задължения. Други наказани няма да има, слушайте какво ви казвам ...

демек върнал се при работодателя си, явно му плаща повече от на морска камериерка.

Iivanov84

И КОЙ е този БОТЕВГРАДСКИ БИЗНЕСМЕН случайно да не се занимава с бели робини тука в София и зад граница...баси пародията сме ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА..лошото е че вече и отвънка не ни натискат за промяна и ни оставиха на самотек в нашта си помийна яма.

Характерен пример за разпадане на държавността - пряка последица от присъствието на Бойко на ръководна държавна длъжност. Не е единствен, но вече става смешно, надявам се на по-голямата част от населението на територията наречена България.

таско ерменков дал показания

От всичките само Мара чистачката не е за оставка.. То така бе и навремето при голямото разграбване на банките (на едро), само чистачките не бяха участвали в играта...

Идиоти мафиоти управляват държавата, а Сбирщайна МВР просто им е патерица!

дали не са отишли при Робинзон Крузо, заедно с Граф Монте Кристо ...ммм, чудно ми е!!!!

ДА ИНВЕСТИРА В ПОДОБРЯВАНЕ МАТЕРИАЛНАТА И СОЦИАЛНА БАЗА В БГ ЗАТВОРИТЕ ! ЩЕ БЪДАТ РЕКОНСТРУИРАНИ КИЛИИТЕ В НОВИ, МОДЕРНИ И ТОПЛИ СТАИ ЗА ОТДИХ. ИНВЕСТИРАНИТЕ СРЕДСТВА ЩЕ БЪДАТ ПРЕХВЪРЛЕНИ НА ДЪРЖАВАТА КАТО ЗАЕМ И ОБЕЗПЕЧЕНИ С ОБЛИГАЦИИ. В ПРАВОСЪДНОТО МИНИСТЕРСТВО СА ГОРДИ ОТ СДЕЛКАТА, ПОСОЧИ МИНИСТЪРКАТА.

Бизнесмен- какъв ли може да бъде този бизнесмен , наричайте го с правилното му име ПРЕСТЪПНИК!

Този Пелов го пишете бегал! Няма нужда да харчите парите на данъкоплатците. Не сте по-умни от него!

Не че е уместно сравнението, ама във Франция един полицай се размени доброволно със заложник и загина. Тук на охраната му насочили оръжие и той от страх им отворил ... Не казвам че е лесно ама по-дяволите, не си санитарка в санаториум а охрана. Някак си, реакция "от страх" не би трябвало да влиза в длъжностната характеристика.

Не е страх, а интерес, проследете сметката му след няколко години

Това ерменкови да не са от котилото на таско:)

Чия ли е била безумната идея на първи пост, там където постовият е въоръжен, да има само един човек ?Не е ли логично да има поне двама ?Тогава нямаше да е толкова лесно да се излезе през вратата , ама кой да мисли !

Герб просто нямат кадри вече. Мислех, че ще уволнят министъра още след летище София, но явно няма кого да назначат. Цецо се пробва, едва не го окошариха, предполагам че и неговите "другари" не са харесали работата му. В смисъл сегашният е по-добър, гледа да не вреди. Секретарката сега къде ли е, мисля че ще я бият, ако я видят вече. Бойко сега е на друга длъжност, където да може да нанася повече и безнаказано щети, не като стрелба с гранатомет. Цецка е в кюпа, както не става за президент, така и за министър тук. Пък престъпниците и стрелят, не само шамари раздават. Опасна длъжност си е.

Решителен и отговорен , вижда скритата престъпност потайните мръсни намерения на богатите, и им служи за пари. Цялото народно събрание е ръководено преимуществено от силовоте кръгове, преди и сега. Какво се учудвате че има един интелигентен убиец, той просто е излезнал на светло поради непредпазливост.

жалка история...

В Русия след обир на банка,обирджиите бяха заловени с парите за четири часа,а у нас избягалите затворници никога няма да ги заловят.

Чистачката веднага да бъде уволнена, защото не е спряла и бягството на затворниците ....

Ми нека увеличат заплатите на чистачките, дефакто те се оказаха истинските надзиратели.

депутатиии! Сеете по цялата страна разбойничество и корупция, мръсни гадове! Махайте се от "народната софра", всичко което правите го правите с цел лично облагодетеслтване и трупане на богатства. Вие сте виновни за всичко - за наркотиците за престъпленията, за тежкия живот на хората с тази страна за последното ни място в европа.

А на каква длъжност ще бъдат повишени подалите оставка.

Шеф и зам.шеф на полицията в Добрич.Тук само провинили се служители назначават.

Данъкплтците финансират с миларди най-некадърната сбирщина МВР! Финансова Черна дупка на държавата!

некадърна е меко казано - реално - омаскарена и корумпирана. Пари се раздават ... виждате , че няма убити, даже и ранени няма.

Защо наричате затворниците с турската дума "пандизчии", питам редактора , също и автора на статията. Става дума за организирана престъпност вътре в самия затвор, т.е. затворът вече е място за планиране, разработка и организация на нови престъпления в които участват персонала и съпътстващите служби отговарящи за затворите, затова не може ли да се коментира с нужната отговорност!?

Както се разбира само чистачката е преследвала престъпниците. А това не и влиза в задълженията. Чудя се защо не е уволнена.

А бе качете ги тия записи от камерите в Тубата, че да се посмеем малко. Пък и колко гледания ще съберат :)))

Какво означава, че ботевградски бизнес е "финансирал" бягството. Има ли нещо общо с подадените сигнали за подготовка на бягството? Кой е въпросният бизнесмен?

той е от "нашите", не питай защото много ще чакаш за отговор ... а може и да няма такъв.

От всички джендъри(полицаи) само чистачката се е опитала да ги спре. Ха Ха

НЕ Е БИЛА ПОДКУПЕНА

А бе този не е много за преследване, защото е гътнал двама мангали, така че защо да се преследва направо заслужава една пожизнена слава !!!

Мутро-държава, мутро-икономика.

В каква държава живеем?!? Трябва да ни е срам, че позволяваме такива своеволия да се случват, обидно ми е, че живея в такава ситуация... Всичко изглежда толкова комично...

Успяхте да вкарате и един дежурен офицер в случката след една седмица. Това от срам, че само чистачката се е опитала да ги спре ли, що ли...

Чистачката е най-жилавата сред всички служители-мишоци

те 22 години един луд не вкарараха има брат полицаи та за тия ли да говорим смях тоя си зее скеф револиуция дига всеки ден кеф муе брата полицай тоя прави както муе кеф пенсия зима 1000 лева и псува целия квартал нема такава даржава

Тоя го видех да се разхожда в БАНКЯ в къщата на БОЙКО!

Този и теб ви видях в една закусвалня в Дружба. Май си съучастник ?

Дали няма да ги открият някъде самоубити.

А можеха да прокопаят тунел, както навремето направи граф Монте Кристо... Тогава цялата история щеше да има и щипка романтика...

Ако чистачката беше чистач нямаше нищо да направи. Мъжете в тази държава не струват.

На такива разкрития им се вика, след дъжд качулка!

И така описаният извънредно опасен престъпник е бил оставен без охрана,свободно разхождащ се !!! Не е в килия !!! И за какво е затворът? На кого плащаме увеличение на заплатите? Надзиратели и полицаи си играят на мафия в държавата, а министри съветват народа да се огражда с решетки,да си прави блиндирани врати,да плаща на охранителни групи....Какво още да направи народа,че да е спокоен ???

Само аз ли виждам връзката между Пелов и Новичока?Явно Пелов е знаел много за Новичок и убийството на Скрипал и от КГБ са го измъкнали от затвора за да върши работа.Пелов не е освободен ей така явно е трябвал за специална операция за която е тренирал във фитнеса най-вероятно да носи кофи с Новичок.

ще ни се случват, за съжаление. По институциите и администрациите е погром, всички правила, ценности, системи и връзки между тях са разрушени от калинки и малинки. Безспорен факт е, че ГЕРБ нямат експертен потенциал. Нещо повече налагайки своята воля и поставяйки на ключови ръководни места фигури без абсолютен мозъчен капацитет демотивират служителите, които да работят за тях. Пълна деградация и демораизация на структурите. За да се съгради всичко отново е необходимо минимум 10-15 години работа с кадрите и номални закони, даващи правила, прави и обратни връзки между системите и хора, които да могат да анализират информацията , която постъпва в тях. Тези правила се изготвят номативно от народното събрание, където най-голямата скръб е , че на 70% е неграмотно представителството, което не разбира изобщо за какво иде реч и вдига ръка, защото са му казали. Мисля, че народът трябва да отвоюва властта си , заграбена по безпардонен полузаконен начин и да започва да сътворява бъдещето си. Има нормални и образовани хора, които все още вярват и могат да реализират идеите, които носят за полза на обществото.

Тези бегълци ще ги видите на протестите на зелените и Христо иванов и Рада Дълбоката.

Пратки с телевизори и друга електронна техника в затвора?!! Фитнес?!! За почивна станция ли става въпрос тука? Защото за да си толкова активен във фитнеса, значи че иначе по цял ден си търкал дивана пред телевизора и работа за 2 ст. не си вършил... Моля, кажете какъв точно телевизор са получавали, това е мн. важно! Може би плазма? Е.а ти балъците сме тия, извън затвора, плащаме им не само храната, а и удоволствията!

Очевидно става въпрос за почивен дом! Няма да се учудя ако и проститутки им доставят! Ни се лишаваме от много неща за да си платим данъците, за да осигурим комфорта на пандизчиите! Ебати държавата. Пенсионерите гладуват а тези ги хрантутим три пъти на ден, фитнесче, телевизийка, цигарки. Може и алкохолец да си имат. Пей сърце!! Всички пенсионери в затвора!! Ще живеят добре и нищо няма да плащат. А този, само като го видиш на снимка му даваш до живот в единична килия.

Не чу ли - днес в едно от студията казаха, че "специално са разширявали входа, че да могат 44 инчови плазми да минават през него";))

Трябва да направят клип от охранителните камери със заглавие ONLY IN BULGARIA и да го пуснат в тубата - ще изкарат пари за заплати на охраната. Ще бъде мега смешен и ще стане вайръл!

При положение, че цялото правителство е на свобода, не трябва да се истеризира чак толкова бягството на двамата затворници. Плюсчетата са за нея.

Чистачката на затвора е гонила пандисчиите около 100 метра, за да си вземе парите!

полицията да ги търси в руското посолство.Отдалеч си личи почеркът на Путин.

ми да приберат бизнесмена и ходят нли да сие се трае с тия