Затворници блокираха съда - искат интимен живот без камери и надзиратели

Осъдени от затворите в Пазарджик, София, Белене, Плевен и Стара Загора пристигнаха при засилени мерки за сигурност

Обратно в новината

Коментари - Затворници блокираха съда - искат интимен живот без камери и надзиратели | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази шибана толерастия към престъпниците повишава лавинообразно престъпността. Затворите трябва да са предверие на ада, в което никой да не иска да попадне, а не санаториуми и публични домове.

С какво право искат ? Да са мислили преди да извършат престъпленията. Никой не ги е карал да ги извършват, така че сами са си отговорни, че са в затвора.

Затворниците, станали гейове в затвора,искат интимен живот без камери и надзиратели.

Ами дайте им интимен живот бре, пуснете ги по двойки в стая а при желание и групово. Демокрация е!

Още малко и ще поискат затворът да стане курортен пансион! Не за място за превъзпитание чрез труд!

На фанелките им пише "Българско Затворническо Сдружение" Кой им го направи и кой им помага на тия

Да, има толкова деца нуждаещи се, а тия тръгнали на затровници да помагат, ужас

от затворите тогава - нали уж са с възпитателна и вкарваща в пътя роля - то така секи ще иска да е в затвора - едене, пиене, секс, лежачка, телевизия, интернет, телефони , отпуски ... ем чи те не живеят по зле по нас , че поняога са и по-добре май кат гледам килията на Брейвик с фитнес салона ...

Всичко, което си изброил са човешки права, които никой няма право да ти отнеме. На затворниците се отнемат граждански права! Примерно - правото да се придвижваш свободно. Правото да гласуваш и т.н.

говориш за човешки права, а онова което затворника е сторил - да отнеме да речем правото на някой да живее, или свободната му воля - като го изнасили и на практика пак съсипва целия му живот - не става така - трябва да се отнемат и човешки права, не всички разбира се , но трябва за да е наказанието - наистина наказание

кат си отнел човешки права - ще са отнети и твоите

Говоря единствено и само за закони и законни положения. Не съм съдник и не желая да бъда.

смисъма в наказанието със затвор е лишението от близост с противоположния пол..(Албер Камю в "Чужденецът"

Абе то има винаги най малко две гледни точки. Но със сигурност не може да те заснемат докато правиш секс с жена си по време на свиждане. Повярвайте, ако се стигне до Страсбург, свят ще ни се завие какви обещетения ще плащаме.

Е чи те там ни съ лийбът ва батка,къф секс?!

Затворниците са на това място и при тези условия защото са извършили престъпление!!! Що за малоумщина е това , изобщо да имат претенции. Особено, тези които са с тежките престъпления. Нека си стоят в мизерните условия и да понасят вината си.

Кой ви е карал да правите престъпления и да влизате в затвора, не стига че ви хеаним и греем па и првтенции. Требва като по татово 15 часа работа тежка на ден и много бой, това да не во е курорт

Тука ми мирише на анти български хелзински комитет!!

Много искат, да се ебът помежду си.

Да ги скопят гадовете, не трабва да им се разрешава никакъв секс за да не забременяват курвите и да раждат изроди, които ние да издържаме

Я ги виж ти, убийци и крадци искат да ебът, да ги застрелят като кучета или да им откъснат шишарките. Да се въведе смъртното наказание за убииства и особено тежки престъпления, бедния народ не е длъжен да хрантути до живот изроди, само защото така правели богатите държави, ако те ги искат, да ги всимат и хрантутят

я какво интересно лого имат на фанелките тези двамцата.

И аз искам, ама жена ми си е евало надзирателя! (Камерите не ми пречат)

Никакъв секс, тия не трябва да си хвърлят семето, щото може да се народят още като тях

Че в затворите откога има липса на интимен живот ?

"В закона пише точно - при какви условия могат да се провеждат свиждания в затвора. Т. е - те не могат да бъдат наблюдавани, не могат да бъдат послушвани", каза Елен Янкова, адвокат. Някой, им е подшушнал, за какво могат да съдят България, даже е наисано и кой. Спрете да пишете коментари въз основа, само на прочетено заглавие! Тази статия освен заглавие и подзаглавие има 3 снимки и 5 (реда). Не бъдете лениви!

свиждания, не 'интимни срещи'.

Тези да се благодарят, че в БГ отмениха смъртното наказание. Защото в демократична Америка за техните убийства се получава лека и хуманна смъртна присъда с инжекция. И не се харчат пари за храна, подслон, дрехи, надзиратели, камери и други свързани с техния живот разходи. Лишените от свобода нямат правата на свободния човек и никакви БХК не би трябвало да ги подстрекават.

Още малко и ще поискат да си поръчват храна от сайтове. ЛИШЕНИ ОТ СВОБОДА! Тези 3 думи трябва да казват всичко. Нямаш свобода пич, в затвора си и ще се подчиняваш на законите там! Днес секс, утре интернет, после и обзавеждане със сатенени чаршафи ще поискат.

Те имам интернет, забранен е но имат и го ползват постоянно и телефони имат. И секс правят. И като награда получат и право на секс с малко по разнообразен пртньор, демек по-различен от обичйния. Проблема е, че когато получат право на секс с партньор от външния свят или има камера или надзирател. Ей за тва е борбата.

Какво очакват осъдени до живот хора, които преди са плюли на всякакво уважение към личността и човещината? Имат изисквания, защото имали права. Оказва се, че подобно свиждане „не е право, а награда за осъдените“. В същност наградата е дори голяма. Убийци, крадци, изнасилвачи, с доживотни присъди без право на замяна, в които след престъплението се събужда гражданското им съзнание и необходимоста им от човешки права. Това е нахално и нагло. Човешките права са за човеци.

Какво влагате в съдържанието на лишаването от Свобода. свободата е правото и възможността да самоопределяш действията и живота си. Опасен си за обществото и то по определен начин те връзва, ограничава те, обезопасява се. Дали е великодушно да ти даде възможност да си личност и да имаш защитен интимен живот, зависи от милостта му да прости престъплението и човечността му. Но правото на интимен живот е също част от Свободата, от която си лишен.

дааа...така си е ...ама да ги закарате в русия по времето на сталин в сибирските зандани...там да правят секс с полярни мечки...бахти наглярите...ами като ви се прави секс без камери си стойте на кротко в къщи бе...целта на затвора е да ви унижи и да ви смачка не да ви създава разкоши...

!! Не става дума, за мачкане и унижаване !!! Става дума за това, че те са отнели повече от един живот, но вместо да се отнесем с тях реципрочно, им е даден шанс да си изяснят какъв смисъла на живота и защо ни е даден. Тоест даден им е шанс, да се поправят. За съжаление, начина им на мислене и очите, с които гледат на света около тях, не предполага да остават без надзор/охрана.

Да мастурбират! Женската плът не им се полага.

Никъде и в никой момент, не е ставало дума за женска плът. Проблема им е , че има камери и надзиратели. Запознай се със спецификата на проблема, преди да пишеш.

Ами затвор е - ще има и камери и надзиратели. Като не искаш камери-не влизай в затвора = живей нормално и законно!

Срам ги е да ги гледат? Това ли им е проблемчето?

Претендират, че и те имат права и настояват правата им да бъдат спазвани! Това е! Никъде не виждам думичката срам, защото съдията веднага ще ги пита, като са убивали как не ги беше срам, а сега изведнъж ги досрамя. Като цяло, те рядко изпитват срам, страх, мъка, тъка или други човешки чуства.

"Заради делото част от съдебната палата остана под засилена охрана, тъй като някои от задържаните са с най-тежките наказания - доживотни присъди без право на замяна." В България, най-тежките присъди са изключителна рядкост и се дава само за "изключителни заслуги". На една от снимките забелязвам Станислав Ангелов - Сиси. Има публикувани негови интервюта в тубата, под имената "Убийства от Перник". Който слага минуси, ако не е пандизчия или про БХК ултрас, да се запознае с портфолиото и проектите му и да дойда пак да сложи минус.

Гледам, че пандизчиите, са полазили статията и слагат минуси. Явно, все още не разбират същността на живота и за какво се дава.

Колко коментара са изстрити?! От слугите на еврейските господари на ДИР.

Като им се иска интимен живот без камери, да не бяха вършили убийства. Осъдените трябва да са без права, и без това живеят благодарение на бюджет. По-добре онези изроди с убийствата да ги гърмят или бесят по стълбовете. Това е европейско, така е било и в насраната Англий, и във Франция, в Испания и в редица други изджендърясали сега европейски кочини.

ми то си е простичко и дори затворник деб.ил може да се досети! изтърпяваш си наказанието, излизаш, живееш според законите, и си си интимен без камери и надзиратели! иначе утре ще поискат и разходки по витошка без надзиратели !

За чий ми е Витошка, по-добре на морето, в джакузи с коври.

Вместо да ми пишете какви са им присъдите, що не вземете да напишете и как се е стигнало до тях. В България, най-тежките присъди се дават за повече от едно убийство или по-скоро за убийства по особено мъчителен за жертвата начин. Ако толкова много ви се пестят букви, да не вземат да ви свършат, че то на некои от протестиращите досиетата им са доста дебели, що не им напишете имената, ние сами ще си намерим житието и битието им. Много постна статия.

Осъдените са лишени от право на свободно движение,гласуване,лукс... Секса и любовта с близък човек не е лукс, а необходимост.

е точно както казваш? ТИ плащаш ли си интернета? Ти плащаш ли сикабелната? Ти плащаш ли данъци? Плащаш ли си тока, водата, парното? Ти бачкаш ли всеки ден? и т.н и т.н.. Като отговориш отговори и за тях и сравни отговорите? големи лишения са,а

А онова простичко право на живот, което дори и конституцията им е дала, а те са го отнемали от жертвите си в продължение на години, къде отиде, хайде засегни и този аспект в коментара си. И още един въпрос. Ако им дадът право на по свободен интимен живот, колко често ще ходиш да си лягаш с тях, колко смяташ, че им трябва, за да се чустват добре?!

да са мислили преди да нападат член на обществото от което искат?! Сами са избрали да не са в пътя ,така ,че да се сърдят на себе си!