Затвориха кариерите над Белащица след намеса на премиера

До това решение се стигна след поредица от протести на хората, живеещи в близост

Обратно в новината

Коментари - Затвориха кариерите над Белащица след намеса на премиера | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре че Зайко Бойко се страхува от протести :)

Тия тъпаци около Премиера го направиха на 5 стинки. Сопрете се малко, на маймуна го направихте.

Едно голямо БРАВО и на хората от Белащица ,които години наред се борят за чист въздух и достоен живот !! БРАВО и на депутата от Пловдив г- жа Елена Пешева от ВОЛЯ ,която неуморно подкрепяше и работеше за хората в района !!! Има и свестни депутати , които са малко ,но за тях не се пише ,а го заслужават !!!!

Тази Дани, хич не е !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Всъщност, държавата въобще не си е на мястото, щом сме свидетели на поредната "намеса на премиера".

На много места има кариери за инертен материал, който е за основа на пътища и така любимите на Борисов и народа магистрали. Освен това, за всички бетонови и асфалтови смеси е необходим този материал . А дайте предложение , от къде ще имаме такъв материал за инфраструктурата , ако се се затворят всички тези кариери ? Или да спрем строителството и изграждане на пътища. Не съм работещ и нямам отношение към какъвто и да е обект, партии и др., но не виждам от къде /специално за тези обекти/ ще се докара такъв материал.

Ами пише, че затварянето е на база издадени актове за нарушения. Да не нарушават закона и няма да ги затварят нали?

123

подземни природни богатства се водят общонародни докато са под земята, като излязат отгоре - стават частни природни богатства

Кура ли му държаха досега та не се намесиха?!

Според мен,Бойко дето развива такава голяма дейност и върши работата на всички министри,прокурори,съдии и пожарникари,напълно си заслужава къщата в Барселона !

Обширна статия, в която пише какви ли не глупости, но така и не става ни най-малко ясно какво е нарушението на концесионера. Копал е повече ли, копал е на неразрешено място ли, изхвърлял е нераглементирано боклуци ли, разбил е пътища ли, горил е отпадъци ли? Нищо не става ясно.

Ей, това добро ченге бат Бойко бе!

А защо Боко трябва да каже какво трябва да се свърши и къде да се отиде. Тези другите министри и тяхните подчинени ако така си вършат работата , защо са назначени и няма ли да е по-добре да ги няма ? Щом вожда казва и се прави веднага нещо са безмислени.

По това се познава добрия ръководител. Дали е назначил подходящите хора или се налага да огрее навсякъде.

Всички знаят, но кого е тази кариера и колко поражение нанесе на околността. Момченцето плащаше добри рушвети досега на чиновниците да си затварят очите и ушите. Така той реши, че е недосегаем, прекали и работата много се размириса.

Става въпрос за две кариери коя от тях е на момченцето ,уточни

Всички служители в огромния държавен апарат не смеят нищо да свършат, щото Вожда може да ги направи глашатаи. Жалка история.

Ако не е тоз премиер-слънце,таз държава е загубена !

"Затвориха кариерите над Белащица след намеса на премиера" Браво, Лили!!! Сега иди му го лапни!!!

Браво !

Навсякъде огрява Бащицата. Кво ще правим след някое друго десетилетие без него?

Гледам тука в коментарите пълно със защитници, на онова червенобуъестото момченце дето отдавна трябваше да е на държавна издръжка доживот без право на замяна.

Това е някакво безумие.За какво са хилядите чиновници в стотици институции, след като накрая всичко опира до полубожеството.По -добре да се уволнят за да ме се товари бюджета.

Браво Г-н Борисов, така требе да се прави, всичко в името на народа, защото той храни държавата и управляващите. Малко тъжно е че трябваше вие да се намесвате, явно другите под вас не могат и не стават. Сега е време да се намесите за газовите уредби и намаляване техния данък. Ще чакаме вашето решение, защото е важно за нази, бедните хорица.

Е, тоя зам. министър от Бойко ли разбра, че концесионерите не спазват закона? И за какво е министър в такъв случай?

кВо ще правим ,ако го нЕма баце? ША се затрие държавата.А сега ... Германия се учи от нас ,демек от баце.

Всичко в тази държава седи и чака Премиерът да каже. Жалка работа.....

Вярно.Ама така при мафията,само КРЪСТНИКЪТ решава проблеми.

Нито сме царство, нито сме господарство. Все Бою трябва да решава. Ами за какво са тези министерства огромни, държавна машина, апарат и т.н. Законни тол такси - отменени. Законна кариера - спряна. Интерсно. Ако законите наистина са срещу народа за какво е тази държава? За да олапва едни десетки милиарди бюджет ежегодно май.

Те са за да "спечелим" изборите.

Както и да си мисли,че е цар и каквото той каже това ще бъде, има закони в тази страна!Фирмата е получила по законен път концесия,редовно си е плащала определеното концесионно възнаграждение,работила е по одобрени от държавата годишни експлоатационни проекти. Нещо много започва да намерисва на диктатура.Изпратете им и прокуратурата за да е пълна веселбата!!!!

Ти от къде знаеш че всичко е законно и по законен начин всичко е утедено?

Само протест му е майката!

БРАВО НА ПРАЗНОГЛАВЕЦА БАРСЕЛОНСКИ! ....След като откри кариерата с рязане на лентичка, сега я затваря с аплодисменти! И едно хорце като за капак да му друснат от благодарност!

БРАВО! Дано е завинаги! Не може да има такива боклуци в китните южни пловдивски квартали ! Браво ГЕРБ!

Личи си, че си ТЪПАК ГЕРБАВ!

Голям минус за последното изречение блюдолизецо!!!

След като я отвориха с негово разрешение сега ще да я ''затворят'' с негово разпореждане че пиар му трябва за ''загриженост и дейност''....

Важното е да кипи безсмилен "труд" от управленците.

А кий ще рехабилитира изкопаните хълмове?

Да направим една бригада като едно време и доброволно да го възстановим? Ще носим камъни от съседните върхове. Идвате ли?

...но само ,ако ми каже простакът от Банкя!