17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз крия 30 процента от оборота. Печалбата я давам на служителите. Ако не го правя, няма желаещи да работят. Сега ще каже някой, намали своята... Е, да, ама то служителите и държавата вече са ми ортаци. По добре да затворя, да се хвана и аз на работа и друг да си чупи главата.

А кога ще затворят всякакви китайски ресторанти, китайски магазини и арабски ДЮНЕР-джии ???

Когато хората подадат сигнали и почнат да си търсят правата

Нап, като толкова искате да ви донасяме за нередности, ами сложете си един тел. с 0800, а не с 0700... хем да ви се обадим хем и да си платим за обаждането - нагли сте, като нарушителите.

Имейлите са безплатни. Предполагам ползвате интернет, щом пишете тук?

Не съм очаквал, че някога такова нещо може да се случи у нас. Може би има надежда...

Във флегма.бг пишат - Данъчните затвориха култова чалготека в Слънчев бряг. В дур.тр било дискотека... А всъщност е чалга дупка, пълна с цигани и наркомани.

То само тази дискотека да беше ... По трудно ще е намерят къде издават касови бележки!

валерко винкела седи потен в студиото на бургаската си телевизия, която излъчва специализирани гей-порно канали и тежко въздиша. Ех защо не е сега вицепремиер...

Само така! Стриганье до кръв! Ше ми крият те обороти... аа-а-ааа ма ха-а-ааааа! Според мен за криене на оборот управителят на фирмата, както и собствениците трябва да получават поне 10 годишна забрана да имат собствени фирми или да са управители на такива!

бюрократи, не разваляйте удоволствието на младите, заради проклетите ви данъци

А утре ще ми ревеш, че държавата не направила това или онова. Ами с пръдня боя не става

Дискотека?!? В Слънчев бряг?!? Без касови бележки?!? Не може да бъде!