Окончателно: Не пускат Вальо Топлото предсрочно от затвора

И Софийският апелативен съд отказа да пусне предсрочно от затвора бившия шеф на столичната "Топлофикация" Валентин Димитров.

Обратно в новината

Коментари - Окончателно: Не пускат Вальо Топлото предсрочно от затвора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя--има две висши образования.... и не се посвени да използва 80годишната си майка----за прикритие! От тоя---по-гадна мутра е само Бою Симитлията!

Не че ми хараресва тоя долен крадец, ама българския съд пак изкърти мивките. Не се бил превъзпитал, а Наглите се превъзпитаха. Вальо, Вальо така става като заплашваш Р.Овч. - независимия съд те клеца. Ха ха

Окончателно: Не пускат Вальо Топлото предсрочно от затвора Вальо "Топлото" пак го оставиха на "топло".

Хората какви пари откраднаха от КТБ, а Вальо...да го пускат човека да си живее старините.

Вальо Топлото - на топло докрай.

"изтъквайки, че има добро поведение и дори награди в затворническото общежитие в Казичене, където излежава присъдата си" Помоли тогава да те сложат в счетоводството на затвора,сигурен съм че тогава ще ти проличи истинското ти аз. Егати наглото животно,едвам половината изтърпял и зор за семейството, което живее уредено до края на дните си благодарение на стотиците милиони откраднати от тебе.

Затворническата администрация обаче смята, че Димитров още не се е превъзпитал Как да превъзпиташ комунде, което е отгледано и научено с манталитетът, че един ден ще му се подари важен пост с цел безкрайно цоцане на гърба на хората?

Той имал семейство! А тия дето бяха и още са ограбвани от такива като него нямат грижи.

През есента на 2015 г. той беше осъден на 3 години затвор за безстопанственост и до момента той е излежал 1 година и 7 месеца Тъкмо е влязъл и иска да излиза - каква загуба за реномето на съда и затвора би било...

А кога ще приберат при него и наследниците му?