Строят нов затвор в района на Кремиковци

Правосъдният министър Цецка Цачева заяви пред журналисти, че напълно споделя идеята на Сотир Цацаров за отделен затвор за най-опасните престъпници.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Строят нов затвор в района на Кремиковци" За политици, надявам се!

дали ни стига само един затовор ? ако затворите всички престъпници и тия от парламента,престъпните съдии, адвокати и др. поне 10 такива ви трябват

На южен склон. Браво. Пак ще се падне на хубаво място за живеене. Както се казва тази държава умее да се грижи за побратимите на властта.

Ха-ха-ха....това на снимката е авера ми Кръстьо Лафазанов,с руса перука и очила:)))

приветствам идеята за такъв затвор..

Е сега как ще се оядете от кражби покрай строителството, просто не е истина. Ако и тук качеството е като при подлезите, магистралите и граничната ограда... т.е. мрежата за кокошки, затворниците сами ще се натиска за там. Ще са като в риалити шоу "Бягство от затвора" - на успелите да избягат ще им опрощават присъдите.

Извадка от интервюто, което неуспялата кандидат-президентша даде на 11.04.2018 (настоятелно ви съветвам да го прослушате на живо, за да установите колко тъпа и куха е тази жена): "Цачева призна, че вещи, които са извън списъка на разрешените, все още могат да бъдат внесени и намерени у лишени от свобода." Това с новия затвор как ще го решите? Или само намираме едни пари за строежи и ги харчим до дупка? Интервюто е в сайта на БНР (bnr . bg/horizont/post/100956887/cecka-cacheva)

Бас давам, че затвора ще е саниран, с LED осветление, климатици, ветро парк, собствена градина за зеленчуко производство и собствен стопански двор с домашни животни.

Благодаря ти Цеце за "охраняваните" ти затвори.

Отдавна предлагам крадливите "политици и държавници", корумпираните служители в съдебната система и адвокатското съсловие служещо за тяхното корумпиране, олигарсите, дивите капиталисти и монополисти, престъпниците ДДСари, банкери, корумпирани държавни и общински власти и чиновници и всякаква друга крадлива и продажна смрад, да инвестират няколко стотин милиона в нови затвори в страната, с подобрени битови условия на единочки със скромен лукс. Всеки вложител в такива затвори да има правото да се ползва пожизнено от тях когато му се наложи в категорията килии, според финансовия му принос. Като му дойде времето на Народния съд всеки един от упоменатите по-горе ще си получи полагаемото. Друго си е бъдещите залужили престъпници да бъдат настанени в удобни килии. Това е инвестиция в бъдещето. Вярвам ще одобрят предложението с ръкопляскания.

тоя безмозъчен и лъжлив джендър, заедно с тиквата и пъпеша трябва да са първите в него!

а Лилето? Или тя с Фидосова в помощното стопанство?

СПОКО първите 3 етажа е за VIP-персони с предимство са..... даите жокер

Аз не съм манекенка, не съм тръгнала в състезание за Мис България. Не съм красива, не съм първа младост, но в това състезание аз притежавам всички качества Запази си килия в новия затвор в района на Кремиковци, за да не плашиш децата!!!

К'ви деца бре? Тя и баш ,,загорелият"...Кире Жарта би изплашила така,че би пожелал от Управата да го изолира в ,,единочка",отколкото да дели килия в компанията и:)))

Строят нов затвор в района на Кремиковци специално за вождовете на партия ГЕРБ!!! Бай Ставри ще ги навестява всяка вечер!!! Този джендър по 3 пъти!!!

и да гледат да го направят по-луксозен, ако са далновидни, че днес строят затвор, утре може да обитават!

Амин,дай Боже

Нова цезура

за убийците трябва да се направи подземен затвор. примерно в изоставените уранови мини. така ще са близко до жертвите си. може и да им се извиняват. там , в дупката, да им предоставят условия подходящи за престъпници. покажат ли си муцуната през единственият изход - стрелба на месо.

Ама гледайте сички килии да са с южно изложение, че ще ви потрябват! Да не почнете да се оплаквате след това, че ревматиз, че туй онуй...Помислете от сега са собствения си комфорт в това държавно заведение!

Лоша работа! Нов затвор един- крадливи комуносоциалисти бол!

Няма оправия в тази страна с тези продажници.Поредната тъпотия.Нямате пари за хората които цял живот са работили за страната си,а за престъпниците се намират.Пожелавам ви и вие да изпитате ситуацията как се изкарва месеца с 600лв.

Само един нов затвор ли ще се строи? Те и 100 са малко за най-западналата страна в ЕС.

Цецке пак мислиш с гъза си. Нов затвор на София и трябва, Кремиковци е добра идея и общежитието е там, ще ги съберете едно до друго, че и по-лесно за охрана и по-трудно за бягство. Трябва си един наистина нов затвор за най-опасните престъпници, но мястото му е на остров Белене. острова се доказа във времето, че е подходящ за тази цел, защото от там няма много избягали. Дори може да го кръстите " Алкатрас 2"

Спокойно можеше да каже,че затвора вече е построен.

Мен лично ме е срам че това нещо от снимката е министър.

Като ви гледам "видимите резултати", санирането и всичката ви кочина, мога да предположа какво ще представлява тоя затвор - стените на килиите от гипсокартон, стените на затвора от итонг, покрива от найлон, а пазачите - джендъри! Да ви ... майката!

AlekoM

Да видим сега как ще изхарчат парите от Норвежкия фонд!

бутайте училища, мама ви , стройте затвори !

Кой казва, че българските политици били тъпи и недалновидни - Я ВИЖТЕ КАК СЕ ГРИЖАТ ЗА БЪДЕЩЕТО СИ!

- За какво лежиш? - Нарекох президента и премиера мафиоти. - Мда-а-а, оскърбление на действащи държавни лица е сериозно престъпление... - Ама какво оскърбление? Аз лежа за разгласяване на държавна тайна.

"Строят нов затвор в района на Кремиковци" Ха да е на хаирлия, та чучелото от снимката да бъде от обитателите му!

,,...Строят нов затвор в района на Кремиковци..,,??? управляващите да си ,,закупят,, килии на чертеж ...!!!

Направете затвора някъде в Северозапдна България. нали там нямат работа-ще могат да работят като надзиратели. В САЩ затворите са в бедни градчета с безработица-така се дава работа на местните да работят като надзиратели.

Тия си строят собствен дом, за след години... :)))))

Малииий сега какво кра../усвояване / ще падне! За построяването на един затвор ще усвоим пари за ПЕТ най малко!!!

направете затвор за джигитите и джигитките на пътя - и почнете да го пълните ефективно, щото изтребват населението по-успешно от най-опасните престъпници. а не условни, отнети книжки, глоби. превенция срещу убийствата са затворите за тая измет. иначе нищо против замисъла - обаче за убийците на пътя,, реалните и потенциалните, затворът трябва да е двойно по-голям и запълнен до козирката.

СВОБОДА ИЛИ РОБСТВО Купувайте на промоция от ЧАСТНИТЕ затворнически вериги от предприятия. Защо. На практика при пазарната икономика в представителната "демокрация" подвид капитализъм, скрит зад думите: "свобода" и "демокрация" - скрита диктатура, ПЕЧАЛБИТЕ се приватизират от шепа "хора", а ЗАГУБИТЕ се национализират. С което многообразните форми на собственост върху средствата за производство в ПЕЧЕЛИВШИТЕ сектори се заместват ИЗЦЯЛО от ЧАСТНА собственост, а ЩЕТИТЕ в губещи отрасли като например банките в периода на финансова криза, се ПОЕМАТ от държавата, тоест от ВСЕКИ гражданин, с което на ПРАКТИКА се национализират. Образец за процъфтяваща ЧАСТНА собственост се считат САЩ, в които печатането на парите, медиите, оръжейната промишленост, а и от 1980-те вече ГОЛЯМА част и от затворите са ЧАСТНА собственост. Частни предприемачи продават акции на борсата, реализират ПЕЧАЛБИ от престъпления и наказания. Съдържателите на затвори получават от държавата по 55 долара на ден за всеки затворник, плюс печалбите от затворническите вериги от предприятия. Колкото повече затворници и колкото по-дълго време прекарват зад решетките, толкова по-скъпо се продават на борсата акциите на затвора. По пример на САЩ в последните години се ПРИВАТИЗИРАТ затворите и в Евросъюза. От 2005 година започна ЧАСТНАТА приватизация и на немските затвори, както изглежда ЕДИНСТВЕНАТА индустрия с бъдеще в ЕС и САЩ.

Точно така е. Само да добавя, че фащ водят всички по брой затворници на глава от населението.

Tака де, доcега, защо се бараха? Cега вече се намери pабота, и за баба цецка, директор на затвора!

Cezarbg

време е на пенсия от 80 евро а не на мястото на нормален от бг !!!!!!!!!!!како цеце идиси а и без тези твои дивотиии ще постоим голем завод с големи бетонни стени н!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Всички големи и строги затвори в света са извън населените места, далече от големите градове и обикновенно в трудни за комуникации местности. Да направите затвор между София и Кремиковци - в полето си е пълен ташак. Освен ако не искате да го съградите върху останките на Комбинат Кремиковци. Нещо като подигравка към комунистите? Абе от къде се пръквате такива недоклатени и недоправени, че и се яхвате да ни управлявате, да ни давате акъл, да ни харчите парите и т.н. Затвор в Кремиковци. Ми защо не във Владая, или в Банкя, или в Бояна. Направихте един кучкарник там, сега и затвор.....малко им беше на хората толкова години да дишат кремиковски пушеци.

Затворът в Атланта е в центъра на града. Затворът в Санкт Петебруг е в центъра.

Как може до на голямият град да строят за най опасните хора.Някога са строили затвори на острови ,далеч от хора.По никой въпрос нямат компетентни решения.Ееее тая партия ще доу ищожи хубавата ни родина.. Това ви е за последно

Добре бе, схради ши няма или читави хора да пазят?! Вие сте пълните олигофрени!!!

Има ли достатъчно място за всички продажни боклуци от властта, включая и джендъра на снимката ?!

Браво. Закривате болници, отваряте затвори. Да живей натуто, ес-а и къпитализма.

Няма закриване на болници. Напротив има стотици болници общо. Не знам защо лъжеш. А нов затвор трябва, защото сегашния е в центъра на София-което не е редно. И друго-сегашните затвори са с лоши условия за затворниците, а трябва нов затвор-като с условия като в Шведските затвори.

да са далеч от големите градове !!!