Двама избягаха от Софийския затвор

Двама затворници са избягали на 30 април вечерта от Централния затвор в София.

Обратно в новината

Коментари - Двама избягаха от Софийския затвор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да са живи и здрави-могли избягали.

Несменяеми м-р йОвчев- кой е отговорен за поредния скандал във "вътрешните работи" на страната ?!

Баба ти,баба ти е виновна.Ти какво искаш М-р Йовчев да застане на пост при всеки осъден и да го пази.Глупак.

Sm3hurk0

Да е честита свободата на избягалите !

няма начин да няма замесен поне 1 служител на затвора.второ - те са копали сума ти време сигурно са помислили за последствията:бягат в навечерието на 1ви маи когато сума ти народ се изнася извън българия.вероватно са в сръбско или в турция.изобщо....отврат.я върнете боико да стегне редиците червените лиглиовци взеха да се усират.боико щеше да уволни поне 5 човека.да видим тия колко ще уволнят.

Никого, инак йОвчев отдавна да е станал йОвчар ;-))

"Двама избягаха от Софийския затвор" БРАВО ! ! ПРЕКРАСНА НОВИНА-ОТДАВНА НЕ Е ИМАЛО ТАКАВА. ПИТА СЕ КАК СА ИЗНАСЯЛИ ИЗКОПАНАТА ПРЪСТ.? А ДАЛИ НЕ СА НАЕМАЛИ ПАЗАЧИТЕ ДА КОПАЯТ ТУНЕЛА - ХОРА СА СЪС СЕМЕЙСТВА И ИМАТ НУЖДА ОТ ПАРИ. ДА ПРОКОПАЕШ ТУНЕЛ СЕ ИСКА ДА СИ ДОБЪР ОРГАНИЗАТОР. НАЗНАЧЕТЕ ГИ ЗА МИНИСТРИ ! ! ИМАТ СПОСОБНОСТИ И ДАННИ ПО ДОБРИ ОТ СЕГАШНИТЕ МИНИСТРИ.

Не вътрешна проверка ,а министерска като се почне от проверяващите .

МВР - ВЕЛИКИТЕ СПЕЦ-НАЗОВЕ! ДРЪЖ!!!

Двама платили яко в софийския затвор. тях ли ша затриват, те ли нас ли, евромераклиите и те не знаят..

Да се помисли по въпроса на затворниците дали е възможно да се вграждат чипове като на кучетата, за да може дистанционно да се следят всяка минута къде се намират, къде ходят, с какво се занимават, тунели ли копаят. Идеята ако излезе сполучлива, може да се вградят такива чипове и на новите ни евродепутати, като се следят от спец. централа къде се намират ежеминутно, и координатите им да се пращат във фейса, за да може избирателите да знаят къде се намира във всеки един момент техният избранник, и въобще върши ли някаква работа там или е отишъл в Европарламента само като безгрижен екскурзиант.

Само за информация: Скенерът хваща само на няколко сантиметра. Според теб на всеки затворник трябва да назначим някой със скенер да го следва по петите ли?

еее: Сега има не само скенери, а и устройства които хващат и от много по-далече, не само от няколко см, така, че няма да има нужда от толкова много жива сила.

Има т.н. "гривни", обикновено на крака. Стрували хиляди, пък държавата ни вече окрадена от червендалестите :-((

Значи осъдените за убийство са "парнаджии" в затвора при лек режим, предполагам, а кокошкарите с кебапчетата са .....по-строго охранявани. Ама какво се чудя то времето ще се оправя може пък за следващия отоплителен сезон да се върнат направо с "Валю ТОПЛОТО"

Отишли да си напазаруват в Кауфланд ,понеже улицата е точно към него,след това некои тунел в метрото,централан гара,мария луиза,надежда,сердика

Ето репортаж за армейскитте тунели и колекторите: link

Пожелавам им успех от все сърце стига да не наранят някой случаен а иначе че ни трепат мафията това е добре за всички.

Тия двамата да ги прибера като сирийски бежанци ли:))) Поне ги знам какви са:)

Предполага се, най-вероятно, навярно...Журналюгите са в безтегловност и жонглират с недомлъвки, предположения и най-вече с измислици по случая.

крадеш ми ника , а ? мързи те да мислиш дори само за да си измислиш ник ? че и кометираш .. отврт

Заглавието много ме разсмя - прокопали тунел! Е, двама повече затворници навън, какво толкова... А стотиците които никога не са били осъждани и продължават да си въртят далаверите?

Мх.хх .може би човек трябва да мисли ,когато прави нещо.

На момчетата им се е доходило на Първомайския митинг на левицата.Лично са поздравили Йовчев и Лазаров.Обещали са им гласове за изборите.Гоце пусна 800 затворника за изборите но.....

Kое ли е наред в тая разпаднала се територия, та затворите и позачите ли?! Hикои няма респект към закона, защото такъв няма.

dobre v koi otrqd sa bili tezi momcheta????

КАТО УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ ОСВОБОДИХА ОТ СТРАХА.ЩЕ БЯГАТ И НЕ САМО ОТ ЗАТВОРИТЕ.

Решенье: ------------ Борисов е виновен! Научи народа да копа метра и видехте ли какво стана! Сега цялата планета ще заприлича на швейцарско сирене! Той е!

Ъм даАЗ НЪЛ ВИ КАЗАХ - ГЛАСУВАИТЕ ЗА БАТ БОИКУ - НАШИЯ ВОЖД - БУЛИТИНА НОМЕР 18

ЩО МИ ТУРИ МИНУС ВЕ ЕЙЙ

Бат БОИКУ ШЪ ГИ ОПРАВИ - ГЛАСУВАИТЕ ЗА БАТ БОИКУ БУЛИТИНА НОМЕР 18

Нали е пожарникар ще ги накара да се самозапалят за да ги изгаси ли ? както варненското момче

Идиот си,байно!

Вътрешния министър да звънне в Маями и да търси Хорейшо Кейн и да каже,че аз съм казал да дойде за да реши случая.Хорейшо е много пекан и не взема много - една министерска заплата и транспортните евентуално!

бе камери нема ли там. и как ще излязат заедно с работещите там - да не са облечени официално

ни камери ни техника

typ si mnogo i tiii kameri kvi kameri be te rabotqt dolu

Тунел глупости ,да пуснат през него костюмираните им началници да се обедят до къде стига ако могат да влезнат в него де

Избори - само бати Боико - да живеи бати Бойо- НАШИЯ КРАЛ

Ваш крал - наш парцал!

Рибата мерише от голямата глава,не може само иху

Това ми прилича на нещо средно между Граф Монте и тунел под Берлинската стена. Супер история. Стига Къртици, Плъхове, Под и Над Прикритие и т.н.Пишете сценарий и после филм. Ще Убием Китовете под Ниагара. А родната пОлиция пАзи ли пАзи.

Бойко ги хваща, Станишев ги изпуска.

Не сте прави, повечето от вас. Дори сте напълно жестоки и несправедливи. Мартинез е само обвиняем, не е осъден. И хем само за телесна вреда и кражба. Дори да бе осъден, 4 лета в затвора не е малко за това. Но трябва да затворят виновниците, че има хора да лежат в кауша за дълги години без присъда.

arabiq ne sa videli kvo e tam za da govorqt poveche

Убийте ги! Убийте мръсните отрепки и повече няма да бягат!

е шоушенк по български , браво

Браво на момчетата!

...осъдени за убийство...куршум в тила и ..нека да бяга...защо трябва да го храним и плащаме охраната му 15-20 или до живот... По леките ...на кариерата,докато изработят золумите си за които са осъдени...ако побегнат ...7,62 да ги настигне без обжалване...

не съдете надзирателите не знаете какво им е на тях

В крайна сметка не става яасно от написаното дали тези 2мцата са избягали през тунел или през въпросната сграда и входа на затвора. Кое е истината. Къде са снимките на тунела?

Боже, на какво се кефи тоя народ! Май Борисов е прав за "материала".

Не само, че е прав! От тогава досега материала направо се вмириса! Жална и майка на майка България!

Колкото и да сме вмирисани не можем да достигнем вонята на Борисов и компания.

...директно да ги назначат за технически ръководители или изпълнителни директори по проектите за прокопаване на "Шипка", а другия на тунела в "кресненското " дефиле .... Да им се опростят присъдите за сметка на тези които само "копват" обществени средства,без да ...КОПАЯТ !!!

Топло - български и грален филм. Сорри.

Най-сетне и тук сценарий който сме гледали само по американски криминалета. Изобретателни са пандизчиите, може само да посмеем. Ще се поразходят някой ден и ще ги хванат.

ОZ :)))

Единия"излежава" 20 год..... излежава грънци,а ся гонете Михаля

typ si mnogo

rado_7_6@

Най-вероятно са пуснати от средите на 'генерала' дето помилва един 'дон' със задача. Нищо старо не са забравили червенушките, а освен това и нови мискинлъци са научили

Тунелът да не се ликвидира и зазижда! Нека стои- може да потрябва на Доган, Местан, Борисов, Масларова, Овчаров и другата крадлива сган от шайката, която мачка българите вече 24 години !

Хареса ми, че тия, дето ги казваш, трябва да са в затвора (а трябва да има и още в списъка - напр. Цветанов), ама защо трябва да им се оставя тунела? За да им дадем възможност да бягат ли? Напротив, тунелът трябва да се зазида и тия вечно да са там!

Всичко съм измислил. Тунелът трябва да стои, за да бъдат застреляни по-горните бъдещи затворници при опит за бягство !!!

Това Гевара все комити бре.

"... Предполага се, че са се измъкнали именно оттам." Значи не просто надзирателите са ги проспали, ами и постфактум не се знае със сигурност как точно са драснали ... префесионалистите на новия генсек, дето винаги е готов да поеме отговорност, но тя все се оказва чужда ... Експерти ... общественици ... "некои шурви направиха много пари."

Какъв е извода, господа, Станишев няма смисъл да го вкарваме в затвора, щото той, "ако трябва, и земята ще изкопае", но пак ще е победител, така че по-внимателно с намеренията, може да се окаже и по-бърз от тия двамата.

при толкова дъжд земята омеква и тия са решили да изкопат тунела за 1 ден вместо за 1 месец. труда красИ човека

абсолютно празнично - браво на момчетата, яко са се потрудили ама нещо не ми се вярва - като че ли някои ги е пуснал, а те са копнали само за парлама

Надзирателите са пичове. Изкарали са някой лев за Гергьовден

Обаче забелязваш ли как от едно такова неправомерно действие, хората как се кефят...не сме наред...