Цацаров: Най-опасните престъпници да са в един строг затвор

Най-опасните престъпници трябва да бъдат концентрирани в един затвор - технически обезпечен и с изключително високо ниво на сигурност, заяви Сотир Цацаров.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров: Най-опасните престъпници да са в един строг затвор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За съжаление господин прокурор, най-големите престъпници сте не само на свобода , но и управлявате държавата!

Цаваров, много е лесно! Ограждате Народното събрание с висока ограда с ток, висок волтаж и готово!

Да,престъпниците са в Белград, в Бояна или на екзотично и спокойно място. В тъмницата са свесните българи, които работят зверски за жълти стотинки.

То в България затвори имаме само на хартия, на практика имаме курорти за престъпници! Ама като си знаят управляващите, че и те са си за там, как да наложат ред и дисциплина сред свойте потенциални съкилийници!

Г-н Цаца, но ти си първия клиент, а след теб и Герберската дружина и всички докарали народа да преживява.

Цацаров, свиньо тлъста , още те чакаме да сне самосезираш за "Ало, Ваньо" и "Ти си го избра"

Най-опасните престъпници са в парламента и властта. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Идеята е добра - както в Гуантанамо.

Най-опасните престъпници трябва да бъдат концентрирани в един затвор - технически обезпечен и с изключително високо ниво на сигурност Нещо не разбрах щото съм от по-тъпите -За народното събрание ли става въпрос

Цацата ще вземе да стане Баракудка?

pompai

Преди да стане , Главен Прокурор никой не го познаваше защото бе никой,но сега е някой.....Като прокурор кой голям е вкарал в затвора?

Е, ете оно като сте знаяле....оти не сте земале мерки???

Кога Тиквата ще построи нов затвор с някакви нормални условия? Говорил съм с човек работил в Централния затвор, условията там са просто много отвратителни, контролът е на много ниско ниво дори и за тези с тежки присъди.

И аз да съм заедно с тях с мноо-о-о-о-г-о-о-о-о ВАЗЕЛИН-НАГЪЗИН ... Ех, МЕЧТИ ...

Ето,че идва един ден в който и на Шишко му идва една умна идея в кратунатаааа!

За какъв затвор се говори, след като затворниците бягат през главния вход. По добре махнете домашния арест и условната присъда при тежки престъпления.

Предлагам обаче затворите да са два: 1. Министерски съвет 2. Народното събрание Тъкмо ще има достатъчно място за най-опасните престъпници. А теб в коя сграда ще те настаним ??

Цацаров: Най-опасните престъпници да са в един строг затвор Че то най-опасните престъпници в момента са в политиката и прокуратурата.

От дена страна е Филчев, който вероятно е поръчал заместника си, а от другата страна е Цацаров, който го надмина.

Пребройте се и си изберете кой от затворите трябва да го направим много строг защото с вас шега не бива...

Цацата е душа поетична и в него дреме скрит ярък съвременен поетичен талант, един несъстоял се Вапцаров на 21 век: "Ще строим затвор, огромен затвор, със яки, бетонни стени! И с параден вход/ изход за избрани другари!";)

ChatGPT

морски трол, нещо каза ли или си ял боб снощи?

То, ако има желание, и в съществуващия затвор могат да се обособят зони в зависимост от профилите на затворниците, както и съответните процедури, ама не ..

во задани има вода до колене, кости до рамене - Това постигне ли се, въпросът е решен. Хуманност спрямо престъпника не знчи терор към бълг. гражданин и да му вземе залъка от устата

ChatGPT

И какво като са? То не е важно какъв се води затвора, а дали баничкоядите си вършат работата съвестно! Не може ония на записите 3 минути да не могат да си извадят пистолетите от кобурите и да се отказват да гонят след 2 метра бягане!

Достатъчно е да се орешети сградата на НС и се тури охрана, хем и престъпниците са си вътре.

Предлагам също така и да се въведе морален кодекс за за магистрати, лекари, учители, полицаи и политици. Ако някой участва в групов секс, извращения, содомия и се докаже че така е искал да изкарва честно прехраната си,- правил секс за пари и, или предлагал пари за секс, да бъде осъден да лежи в такъв затвор заедно с най - опасните престъпници. Сигурен съм че Цацарката ще изтърка наровете задължително.

Ти, Боко, и Цоко трябва да сте в една килия в този затвор.

да се чете: Най-опсно е престъпници да са в един строг затвор.

Начело с тримата с наднормено тегло. Нещо,като строго охраняем "Дебелариум".

мога да си позволя да продължа мисълта му - те и сега са обособени в отделни сгради, трябва само да ги заключим и да променим надписите отгоре.

Е вие сте първите...

Само така!!! А поканите за затвора ще си ги получават по фейсбук. И за да има ред и за да е чисто ще назначат повечко чистачки. И около затвора да има много дупки, така че да е прав министъра като каже че ще ги гони до дупка

За супермакс затвор трябват много пари бе, дебелак. Кой ще ги дава? Нали заради липсата на пари и сегашната система е на това дередже.

Ми влизай, айде!