Депутатите привикаха двама министри заради бягството

БСП поиска в парламента да бъдат изслушани министърът на правосъдието Цецка Цачева и министърът на вътрешните работи Валентин Радев заради бягството от затвора.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БЕЗСМИСЛЕНО Е ДА СЕ ВИКАТ. ЗАЩОТО ТЕ СА МАЛКИ ВИНТЧЕТА ОТ ЕДНА ДЪРЖАВНА МАШИНА, КОЯТО НЕ РАБОТИ. И ОТ БСП ДА НЕ СЕ ТАРАЛЕЖАТ ТОЛКОВА МНОГО, ЗАЩОТО ТЕ СЪЩО СА ЕДНО НИЩО.

в една нормална демократична държава министри си подават оставка нашите наглеци ем са тъпи и ето какво правят ем си седят по местата тъпотияяяяяяяяяяяя

Доколкото съм запознат и с двамцата , а и с партийката им любима , следват поредните порции тъпотии. Просто ГЕРБ трябва да се разкара от ''управлението'' на страната , че то държава вече не остана.

Тези надзиратели вероятно са част от балета на Софийската опера и работят там, за да си допълват заплатите. Иначе няма друго обяснение, след като единствено чистачката е гонила избягалите затворници.

1. Премиерът ще поиска оставката на министъра на правосъдието. 2. Министърът на правосъдието ще си подаде оставката. 3. Премиерът ще откаже да приеме оставката. 4. скоро историята ще отшуми. Да ви звучи познато?

Вие, двамата - бързо в Парламента!Не вие бе Цачева, а момчетат от затвора!

Спокоооо. Никой не бяга от панделата в кенефа Мутристан Боколандски. От панделата транзит през кенефа и по белия свят. При братя Галеви демек. Привикали 2 калинки да изпеят някоя стара песен от соца, дето са я пяли в рабфака например и по бригадите. Друго отт ез калинки вие очаквате ли? Хахахахахаххахаха.

Модераторе! Коментарът ми не съдържа "спам" и си е точно по темата! Това, че вие реагирате на подобни новини като щрауса, си е ваш избор - честито ви 109-то място в една класация! Но за да сме наясно какво точно съдържа коментара ми: съдържа пълното ми отвращение и неуважение към "работата" на т.нар. "институции" , отговорни за "събитието"! Айде - трий пак, но не забравяй за щрауса;)

Тетка Цецка сега с голи ръце ще ги залови ,топ-серсеминът от МВР-то спокойно може да си изчислява траекторията на министерската си заплатка към джоба си , няма що въобще да се включва..

колко гафа му трябват на тоя ходещ комикс Радев за да подаде оставка ??

Некадърникът няма самоусещане за некадърност , на него винаги други фактори са му виновни.

за по високи заплати,а те и сегашните не заслужават!

Сега ако ги видя тези да ми влиза в двора или колата мога ли да ги застрелям или трябва да чакам да ме нападне и да му отговоря с подходяща защита.

Добре е депутатите да са запознати с практиките за бягане от затвора. Нищо не се знае.

"сбъркана държава", както казваха преди!Нямам пред вид само управляващите! Как може да знае министъра кой от служителите е продажен, за да го уволни преди да е направил гаф? Слагат се на ръководни длъжности по места некадърни, но "наши" хора и ето резултата! А може и да са го направили нарочно, понеже не им увеличиха заплатите!

И това ще отзвучи,какво толкова е станало,"това се случва и другаде". Ние се храним само с негативни новини,такива ни поднасят "управляващите" Ето ви една позитивно"40лв.Великденски е не за всички но.." "Безработицата е колкото приТ.Живков"-горанов Жалък е и неграмотен ,но новината за ББ ще е супер. Защото тук вече хора за работа не останахаще внасяме отвън ,но кандидатите и връзкарите за мвр не свършват. Там му е силата на ББ. Държавата разграден двор ,домовете с решетки.