От ГЕРБ: Бягства от затвора има от времето на Монте Кристо

Депутатът от ГЕРБ Данаил Кирилов обърка един от най-известните литературни герои на Александър Дюма-баща с реална личност.

Обратно в новината

Коментари - От ГЕРБ: Бягства от затвора има от времето на Монте Кристо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Герберастски примитиви.

Построяване на нови модерни затвори извън градовете с труда на самите затворници. Грешно е да се оставят да бездействат.

ДИР, ти имаш специално отношение към моя IP адрес. Това е ясно. Два пъти си ми блокирал адреса. Имам въпрос като за първолаци: Коя дума е обида, цинизъм в изреченията от 08:59 ч. и кое е накърняване на доброто име? - Има ли такова "добро име"налице в българските власти, посочи едно поне, в предвид гаврата на гангстерите с българския народ??! На кого плащаме данъци, за да опазва реда и спокойствието на народа, на кого??! Или сега ще ми пишеш спам и извън темата?! Отговори г-н (г-жа) цензор?

abasador

не се, тръшкай колега, повечето модератори от дир.бг нямат завършена журналистика а дори някои от тях може би нямат и средно! Дечурлига хванати от улицата, на които им се плащат някакви пари и имат указания, какви коментари да цапардосват. Няма да ги промениш, много малко от тях знаят що е демокрацията, а други пък изобщо не разбират що е това! Лек ден.

Щчо не са го фанали граф Монте христо- ми щото ни го е гонила чистачка

Ми щото тоя шибек и другити мишки са мно прости амааа мнооо ви казвам. ИЗПИТИ ДО ДУПКА-да всички дипутати по матриала от история литература и география. Тогаз да ва види народя ко придставлявати гиди мисирки ниедни

Алоуу дипутатина граф МОНТЕ КРИСТО е художествена измислица.Ни въ знам ко сти чели ама ако ви напраят един изпит по литература по теми за кандидат студенти нимойти фана ръка 90 процента. Ако знайти народа как ви са смее на простотията.

Айде бе! Да не повярваш какви умни хора има у това НС! Цял един филм са изгледали, а някои дори и по една книга са изчели, вярно само първата корица де, ама книга!!! А да, тоя с книгата "ръководи" правителството, ама все пак това НС го е назначило, така че има обосновано предположение да са на неговото ниво...за книгите става дума...

Не му давайте думата на този Калин , че се издава колко е прост

няма да се сетят да посочат "наш принос" в темата - т.нар. "Солунските атентатори" / има и едноименна книга / , напълно реално бягство от затвора , чрез прокопаване на тунел !

ти си завършен идиот престани да го натякваш

Добре дошъл, брате! Хайде сега ти ще ни разведеш из замъка Иф на Граф Монте Кристо, пък после аз - из Нубия!

abasador

няма, какво да коментираме веднага става ясно, че много умни и интелигентни управляващи си имаме, еле пък тези от ГЕРБ! Един от тях се хвали, че е прочел цяла една книга от Карл Май а друг пък, чел не дочел, разбрал недоразбрал книга от Александър Дюма. И дума няма да отварям за Клинт Истууд и Алкатрас за да не объркам нещата. Да се чуди човек, да се смее ли или да плаче, ако не бе толкоз тъжно и жалко за българските политици. Лек ден.

Да бе, да не забравяме Спартак и Клеопатра, те са бягали!

Това Нещо на снимката, само дето не каза "Ееее, чудо голямо - ми случва се". (общата му култура пък без коментар).

Шест страници с коментари и само на няколко има минуси...Ето до къде го докараха "управляващите" от ОПГ ГРОБ...Дори дежурните им клакьори тук,са се скрили в миша дупка и не смеят дума да обелят в защита на светиня МУ

Тоз и той май е чел само за Винету, граф Монте Кристо е избягал от замъка Иф бе братчет, затвора Алкатраз е някъде към латинска Америка.

За съжаление освен Винету се появи и Граф Монте Кристо у парламенто!!!

Не се подигравайте и не иронизирайте наш Данаилчо!Той е еманация на парламентарната и управленска мисъл и мощ, а вие го псувате - не така, бе!

Не бе, искаме само да го погалим по главичката, няма само Боко да се радва на тва удоволствие!

Дани е забележителен!Семпъл,като полските цветя!

Голям резил, ако се разчуе къде са завършили право Дебил Кирилов и Тетка. СУ ще отпадне от всички класации за престижни университети.

Доктор Хаус да го излекува, докато Хорейшо намери избягалите пандизчии!

Някой забелязва ли как герберастите тихомълком подминават темата без пламенни коментари в защита на недоразумението с пъпешовидна глава?

Този плиткомозъчник да излита директно от НС! Като чета коментарите, поне половината от коментиращите са по-умни от този депутат! Марш мършо от парламента!

обективно затворници бягат във всички държави но само в България ги гонят Чистачките

Наистина ли се водят такива разговори в парбамента? При такова сериозно събитие да се говори за граф Монте Кристо е подигравка!!!!

на времето имаше една книжка ...,,габровски анекдоти,,...??? време е ново издание ...,,гербавджииски анекдоти,,...!!!

Гербаджиите не сътворяват анекдоти, а идиотщини, заради които на човек му идва да псува.

,,...От ГЕРБ: Бягства от затвора има от времето на ,,моисеи,,...,,!!! даже от времето на ,,адам и ева,,...но е било ,,бягството от рая,,!!!

измъчено човече. Трай бе тъпунгер. Счупи пак тъпомера.

Данаил Кирилов направил "исторически преглед" на криминалните романи и филми.

фотото е един от най-големите смешници в ОПГ ГРОБ.

Дали си мисли този политик, че е казал много умна мисъл? Ами да направят и филм за "геройството" на тези двама килъри!

Граф Данаил Кирилов син ли е на Александър Дюма? А Цецо Кауня да не е братовчед на граф Монте Кристо? Нещо съвсем се обърках от техните анализи.

Избягали от затвор имало, а преминали през летище без проверка нямало , защо ?

тъпи депутати, тъпа партия1

Не сте прав. Не са тъпи, защото ни управляват вече близо 10 год. Те са просто изключително неграмотни и агресивни. Ако ми посочите поне един назначен на ръководна длъжност във вашата община и нямащ контакти с управляващите, ще се съглася, че са просто тъпи.

Всъщност най-тъжното е, че човек, който има в много случаи решаващ глас за нави промени или дори нови закони, по които ние ще живеем, не прави разлика между измислени герои, континенти и епохи. Ужасяващото е, че това е капацитетът, който ние самите сме изпратили в НС да ни представляват и /за съжаление/ управляват.

НА ТОЗИ НЯМА ЛИ КОЙ ДА МУ КАЖЕ, ЧЕ ЖИВЕЕМ В 21-ВИ ВЕК! ДА СИ ХОДИ ПРИ ГРАФ МОНТЕ КРИСТО, КАТО СИ МИСЛИ, ЧЕ ЖИВЕЕ В НЕГОВАТА ЕПОХА, БАБА СИ ЛИ ТЪРСИ В ПАРЛАМЕНТА КАТО НЕ ЗНАЕ КОЙ ВЕК СМЕ СЕГА.

Идиоти по света е имало още преди "времето на граф Монте Кристо", има ги и ще ги има, докато свят светува. Дори такъв може да стане депутат, та и председател на правна комисия в някой парламент. Народе, докога ще се "съобразяваш с това" и ще търпиш да те унижават разни негодници?

Майната ти гъзина!

Данаил , Делян , все дебили!Това е да те управлява мафия ,винаги виновни са Станишев , Нинова , историята и т.н.

Лошото в това бягство е огнестрелното оръжие в лишените от свобода това говори за много корупция и никакъв професионализъм.

Граф Монте Кристо и Винету са двама братя близнаци. Заедно са бягали от затворите. Аз съм ги виждал на мач на бистришките тигри.

Всички престъпления, бедността, мизерията и всичко лошо, съществуват откакто има хора. С тези думи може да се оправдае всяко действие. Уникални са Бг депутатите.

Tова лаино, както и дончевото, и то, дребно, и то недохранено, предизвикат силна трпка около хба, и анусата на Bеличеството!

Как може такива тъпаци да са в парламента

Може, може... Чакай да ги сменят отрочетата им - те са още по-тъпи и негодни, но ще имат самочувствието на учили "на запад".

мили, простотия до шия!

Останаха ли още хора, които да правят разлика между ГЕРБ и БСП?

От началото на годината не минава и ден без ГЕРБ-ерите да постигнат нови "висини" в простотията си! Абе тва да не е някаква волна програма за времето на Прецедателството МУ на Вожда - така де - да забавляват Ивропейците та да не са заглеждат много, много кво става на тааа територия Мутристан?

Дано бегълците докопат Данаил Кирилов. Поне малко справедливост да видим приживе, че вече съвсем я няма.