Затварят временно тунел "Витиня" в посока София

Причината е ремонт на пожарната и вентилационната инсталация

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Господа става дума за другата (отворената досега) тръба . През нея ще се преминава Симо в посока Варна . А в посока София ще е затворена . Тази дето от години е затворена ще продължи да си е затворена .

Тунел Витиня в посока София е затворен от две години. Защо публикувате фалшиви новини?

Алоооо, той временно е затворен вече две години. И с темповете с които се ремонтира я станал в следващите две години, я не!

Да се обявява кога е отворен, тунела. Тогава е е новина.

Тунел Витиня в посока София е затворен от години. И смятам, че е крайно време някой да започне да разследва тази фирма, която го ремонтира, защо с години не го завършва. Поредното източване на пари? Никъде по света няма да търпят един ремонт да продължава вече 4-5 години. Да не говорим, че а тези години, спокойно можеха да прокопаят нов тунел. Егати нещастната държавица сме.

Че той кога е бил отворен че го затварят? Затворен е поне от пет години!

МП Бой Бор, въпреки деветдесетте си години, кара вече двуцифрен мандат. България е бетонирана, пътища има навсякъде. Транспорта е основно верижен. Вече няма нищо за откриване и тече нова кампания по закриване. Бой ходи с лентички и такер и запечатва всичко. Последно изявление: -Аз ви казах, че е възможно опашката от Витиня да стигне София....,А ! (ръкопляскания) -Тогава никой не ми вярваше! - (Ама ннннеее!) -А днес дойдохте на моя!- (Ти си ни любим!) Моля да се даде път на журналиста с дрона, защото такова събитие вече няма да има.

В посока София тунелът е затворен от месеци. Отворен е в посока Ботевград и там движението е двупосочно. Отново фалшива (неразбрана) новина. Явно идеята е да има обем, качеството няма значение.

Толкова съм стар, че помня времето, когато и трите тунела около Витиня работеха и в двете посоки.

аз съм казал че ще е готов за моите внуци... които едва ли ще израстнат в България....

нимой да бъди! ремонт на вентилацианната инсталация ? 200% съм сигурен, че там няма и никога не е имало такава !!!! преди 20-тина години имах авария и трябваше да справ ВЪТРЕ в шибания тунел и да поправя нещо. ВЕНТИЛАЦИЯ НЯМА!!! и не че тогава нямаше. Там няма мсто за вентилация. тунелчето е малко тясно и схлупенко. за вентилация трябват огромни вентилатори мониторани над осветлението. там такова НЯМА!

Защо не пишете само кога е отворен, че ставате смешни.

Да ви пикам на магистралата, тунелите и ремонтите!

Затварят временно тунел "Витиня" в посока София. КАКТО ВИНАГИ БАШ ЗА ПРАЗНИЦИТЕ, ЗА ДА СКЪСАТ НЕРВИТЕ НА ХОРАТА. НЕ, ЧЕ СА БИЛИ ОТВОРЕНИ НЯКОГА ТЕЗИ ТУНЕЛИ ДЕ. ЕГАТИ НЕЩАСТНАТА МАГИСТРАЛА. АМАН ОТ РЕМОНТИ. ЗА 30 И ПОВЕЧЕ ГОДИНИ НЕ МОЖАХА ДА ГО РЕМОНТИРАТ ТОЗИ ПЪТ И ТОВА Е. НЕЩАСТНИЦИ СМОТАНИ АМАН!

Очаква се празниците да приключат преди 6 часа утре сутрин, за да могат да се вместят в графика на ремонта.

Голяма лапачка преди избори с тая така наречена 60 км. "Магистрала"! Хората за това време ше построят 20 тунела под ламанша а тия тука 2-3 години не могат един тунел да ремонтират! Пълни нек.дърници!

Ако видиш графика на затварянията на тунела под Ламанша, свят ще ти се завие. Има ежедневен и седмичен график. Само че там вървят само влакове и няма никакъв проблем да се работи по разписание.

Браво! Изчакаха да дойде края на Август и началото на Септември, когяато трафика е максимален. Сигурно ще бачкат и само по обяд - за максимален ефект.

Абе, на обяд, нека да е на обяд. Ама на всеки обяд ли, ве.

Тва Хемус докога ще го наричат магистрала а не междуселски път. И без това постоянно е затворен че требе да се краде.

Че той си е затворен от сума ти месеци...

Те кога го ...отвориха, че и ще го ...затварят вече! :-)

Че кога са го пуснали?