Затварят Владая за ремонт, движението ще е през АМ „Люлин“

Въвежда се и реверсивно движение по магистралата в пикови часове

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо там пътя е лош?! Ама защо го затварят за ремонт?!

Какви са тия свлачища на АМ Люлин!? Тя не беше ли една от гордостите на Бойко? Все пак човекът е "строител на магистрали", а те постоянно дават фира и се нуждаят от ремонт!!

stankow

Нека се ремонтира, за добро е. Това беше идеята - дефилето и АМ Люлин да се дублират, не може София да се затваря откъм юг, нито за ден !

stankow

Случва се. Ще се овладее свлачището.

Дано след като го затворят,никога не го отворят :)

Трафикът там е за поне четирилентов път. И да се направят пешеходни надлези и подлези в Княжево. Ограничението от 40 км/ч е само на добра воля. 50 км/ч и нормален градски трафик.

Тя е гордост на ДПС. 11 години я строиха и пак не я довършиха... Бойко я довърши набързо.

Всяка година ремонти, то там няма какво вече да се ремонтира. Намерили са пак някакъв начин за взимане на пари, за сметка на хората, ще се пътува 3 часа в едната посока.

Съобщение в медиите от 26.09.2017 г. Т.е. само преди година са правили ремонт на същия път. Тези са супернагли:"Ремонт на пътя София - Перник - през Владая, започва от днес. Затворени за движение са двете платна в посока София, автомобилите ще се движат двупосочно в лентите към Перник. Обходният маршрут е по магистрала "Люлин" и третокласния път Голямо Бучино - Мало Бучино - Суходол. В пиковите часове движението ще бъде подпомагано от патрули на полицията."

Поредния селяндур се изходил във форума.

Като се сетя,че всички ремонти в София тази година се спекоха...

Добре ще регулират магистралата, а кой ще регулира преминаващия трафик през Люлин и Суходол? Или пак няма да има ни кост ни вест от полицията и всеки да се оправя както може? Знаят само да доят хората, но не и да свършат нещо полезно за тях!!!

Малко им бяга за пореден път разума.. първо, пътят през Владая не плаче за ремонт, а за разширяване!! Или реверсивно движение. Но дори и така кой ненормалник реши да се заобикаля през люлин, която е затворена заради свлачището(неоправено доколкото чета)

mathur

Гепи груп ще прави ремонта нали????

Нали миналат година ремонтирахте пътя бе идиоти

Харесва ли ви фандъка да ви пречи на нормашния живот с постоянните ремонти на ремонтите. А боко да ви вика че дте лош материал. Ако да, пал гласивайте за тех

tonk11

Ти знаеш ли за какво говорим или само си чешаш езика? Ремонтираха пътя до Владая. Сега продължават към Перник. Бастун.

Най-сетне малко спокойствие около Витоша ....