Затварят "Витиня" в едната лента за месец

Ще бъде ограничено движението в лентата в посока София

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

EMEC

ЕМЕС Няма я Корнелата да протестира, че старата Витиня се ремонтира.

Витиня е еманация на българската нация и държава. Има я, но ..

Малоумна държава еййй!!! Защо не изчакаха да го затворят от ВТОРНИК (5.3), а то днес? При положение, че по празниците ще има засилен трафик??? Няма мисъл в управническите глави!!!

От години това се прави нарочно - нямам идея каква е целта, но винаги и двете магистрали се затварят преди празници от някъде!

Това е пътят през Витиня, не магистралата. Къде ти километър 210 на Хемус?

Зарежете тая магистрала, извикайте германци да направят нова.Даже по-евтино ще излезе и по-качествено.

Хора, не се връзвайте на недоглежданията на Дир. В съобщението на АПИ се казва, че затварят стария път, а не магистралата.

Тая Витиня вечно в ремонт! Това е терор над новодошлото софийско население - да се затрудни максимално връщането им на село по празниците.

Точно преди празниците, а го дават и лошо време, така че не е ясно колко ще работят... За пореден път недомислени действия...

КОГА Е БИЛА ОТВОРЕНА ВЪОБЩЕ!?!?!? НАПРАВО ЗАТВОРЕТЕ ТАЗИ МАГИСТРАЛА. ПОВЕЧЕ ОТ ТРИДЕСЕТ ГОДИНИ ПЪТУВАМ ПРЕЗ ВИТИНЯ ПОНЕ ТРИ ПЪТИ В МЕСЕЦА. АД Е! ТОВА АКО САМО АЗ ВСЕКИ ДЕН ИЗЛИВАХ ПО ЕДИН КУБ.М. БЕТОН ЩЯХ ДА БЕТОНИРАМ СИГУРНО ТИХИЯ ОКЕАН...

Бих бил горд и щастлив българин, ако магистрала Хемус имаше 210 километра. Ма май ще си остана журналистомразец!

Имам едно предложение, земат да направят още по един тунел и после да си ремонтират, затварят както си искат, че не си спомням да съм минавал без отбивки през маршрута. Май и това няма да стане, че ще затварят двата и пак през един да минава пътя, та да знаем че работят яко.

Абе какво сте се размрънкали - какво ви грее тоя път. Джиткайте си по магистралата. Ама ще е хубаво да му оправят и дупките на пътя, че даже с колелото не успявам да мина, без да остана без бъбпреци.

Малоумна история - отново точно преди празниците се сетиха да го затворят, за да има отново километрични задръствания, изнервени шофьори и куп инциденти от там и за да има какво да бълват новините и родните медии 4-5 дена :( Не можаха ли да изчакат да минат празниците, за да мине всичко спокойно и без напрежение :) а както и мързеливо и бавно работят - ремонтите сигурно ще продължат и до Гергьовден :(

Като кажат "Ще бъде ограничено". Това са на АПИ измислиците. Не, няма да бъде ограничено, ще бъде спряно.

А бе,идиоти от АПИ,не можахте ли да изчакате да минат поне празниците,за да не тормозите хората ,бе?!

Как така светофарна уредба?? Това означава да висим с часове, да го направят двупосочно в една лента, както беше досега.