17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Направо ме изненада тази новина ,че то до сега пътя да не би да е бил отворен от 40 мин до 1час от Владая до Княжево ?! Уж замерваха и доказаха ,че е втория най-натоварен в страната и е без алтернатива ,а е само три ленти (общо).За сравнение пътища с подобна натовареност са с по три ленти само в едната посока, ама явно гласовете на хилядите принудени да висят всеки ден не са от значение. Няма проблем и че това задръстване генерира сериозно замърсяване на въздуха. Но нито столична община нито държавата се трогват . Нетърпимо е!

ако си отпускате гласовете, само псувайки в колите си, никой няма да ви чуе.

щеше да има влак на всеки 4 минути от Перник за София и обратно.

като ще пренасочват движението, поне да спрат светофарите по околовръстното, които правят десетки километри задръствания в час пик.

Защо има светофар на околовръстното и бул. Бъкстон, като на 200м от там има детелина - бул. България пътя за Бояна.

Ех, ако може да го затворят за постоянно :)

Ще си ходите до село?

ние вече идваме до София, когато си ходим на село.

Всеки петък още от обяд държавни служебни автомобили се изнасят към гръцко.

Снимката е монтаж. Коли с РК регистрация и с марки Пежо, Алфа, Ланча, Шкода и Мерцедес Да бе да ... не на нас тия - нЕма ни едно гоУфче - поне за цяр

И магистралата я обрушват. И как ще си стигнат до Перник работещите в София?! То бива да си идиот, ама чак пък толкоз.

Не просто идиоти, а естествени идиоти. Днес след обяд в тази посока ще пътуват не само работещи в София от Перник. Ще пътуват за цяла Югозападна България - утре е Задушница. Като прибавиш и тия дето ще пътуват за курортите поради хубавото време и става "стой та гледай". А иначе информацията тук е поднесена както винаги осакатено. Копирам ти от друг сайт с подробностите: Днес от 9 до 22 часа ще бъде спряно движението по пътя София - Перник в отсечката от гара Владая до разклона за Горно Драгичево. Ще се пропускат само автомобилите със специален режим на движение. В 900-метровия участък ще се полага последният асфалтов пласт и това налага пълното спиране на трафика. Превозните средства се насочват по автомагистрала „Люлин“, а като алтернативен обходен маршрут леките автомобили могат да ползват и третокласния път Суходол - Мало Бучино - Голямо Бучино - Перник. Продължава ремонтът на 600-метровия участък от края на четирилентовото платно до входа за Владая. В тази отсечка и днес от 9 до 17 часа автомобилите ще се движат в една лента във всяка посока. След 18 часа ще има две ленти за Перник и една за София. Движението в платното за София при 9-ти километър на автомагистрала „Люлин“ беше възстановено вчера, след като от юни досега се осъществяваше двупосочно в платното за Перник. Причината за ограничението бяха аварийно-възстановителни дейности по укрепване на ската в близост до магистралата.

И защо си мислиш , че магистралата е била с затворено платно от месец Юни? Не е ли от зимата!!!! Май не си минавал от там преди юни