Затварят Айфеловата кула заради протест на жълтите жилетки

На няколко места в Париж французите ще протестират срещу покачването на цените на бензина, както и увеличаването на данъците

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАКВО Е ДЕМОКРАЦИЯ И СВОБОДА. КАКВО Е ФАШИЗЪМ Демокрация и свобода това е - ВЛАСТ от и за ГРАЖДАНИТЕ, тук и сега - всеки ден. ВСЕКИ представителен политик ВИНАГИ вярва, че представителната "демокрация" е демокрация, което си е просто психологическа болест. Вярванията, вярата НЕ са интелигентност. Те са взимане на решения ПРОТИВ твоята интелигентност. Представителната "демокрация" НЯМА нищо ОБЩО с демокрацията, защото представителната "демокрация" и "свобода" е РЕАЛНО фашизъм. Защо. В представителната "демокрация" и "свобода" ВИНАГИ чрез фалшиви, АНОНИМНИ и фасадни "избори", и то само за ЕДИН ден се изземва безусловно ЦЯЛАТА власт от ВСЕКИ гражданин за много години напред - това е фашизъм. Когато някой се МИСЛИ за по-висш от останалите и ТВЪРДИ, че ТРЯБВА да го СЛЕДВАТЕ - това е фашизъм, а ВСЯКА представителна "демокрация" и "свобода" е изградена върху ТОЗИ фалшив основен закон, това е ЗАКОНЪТ на фашизма. В представителната "демокрация" и "свобода" гражданите НЯМАТ право на власт, тук и сега, всеки ден. В представителната "демокрация" и "свобода", гражданите НЯМАТ право на реална и пълна ИНФОРМАЦИЯ - това е фашизъм. Ето защо фашизмът, това е представителната "демокрация" и "свобода". Представителната "демокрация" и "свобода" е ПЪЛНА диктатура - цялата власт и целият капитал и цялата реална информация е ВИНАГИ в ръцете на шепа "хора" - ЛИДЕРИ. Всичко това е НАЛОЖЕНО от тях единствено чрез физическо, ментално и емоционално НАСИЛИЕ върху ВСЕКИ гражданин - всеки ден. Винаги ДЕМОКРАЦИЯ и СВОБОДА е била и е - постоянна власт от и за ВСЕКИ гражданин. Постоянна пълна реална информация от и за ВСЕКИ гражданин. ВСЕКИ гражданин ВИНАГИ носи пълна индивидуална отговорност за СВОИТЕ действия. Представителната "демокрация" и "свобода" (ФАШИЗЪМ) е била и е - ВИНАГИ цялата власт и целият капитал е в ръцете на ШЕПА "хора" (ЛИДЕРИ), и това е наложено безусловно върху ВСЕКИ гражданин. Никога ВСЕКИ гражданин НЯМА достъп до постоянна пълна и реална информация, НИКОГА шепа "хора" (ЛИДЕРИ) НЕ носят индивидуална ОТГОВОРНОСТ за своите действия. Именно това е фашизъм, а НЕ демокрация и свобода. Държавата - това е ВСЕКИ гражданин. Демокрация и свобода това е - ВЛАСТ и реална информация от и за ВСЕКИ гражданин, тук и сега - всеки ден. ВСЕКИ гражданин, ВИНАГИ носи пълна индивидуална отговорност за СВОИТЕ действия. КОЙ СИ ТИ. КЪДЕ СИ ТИ. ЗНАЕШ ЛИ ТИ РЕАЛНО ТОВА ТУК И СЕГА.

Европа има нужда от общ глобален протест на минимум 250 млн мъже , който да изхвърлят неолибералната система на управление на Европа........А и най важното, абе господа либерални фашаги , Ес и коренно различно нещо от Европа -научете се да правите разлика !

в европата фсики са и със жълти книжки!

Това което ти наричаш фашизъм, е обратното на анархия. Дисциплината върши повече работа от идеологиите. Много сме тъпи и алчни, за да се надяваме на някакво фантасмагорично справедливо управление.

всичко в ръцете на богатите,и всичко в полза на една шепа богати е фашизъм,и човечеството отдавна трябва да е осъзнало,че това не води до нищо полезно за мнозинството. Че тази шепахора колко и извисена да е мисли и действа приминитвно средновековно.

Като няма кинти еврогйските политици веднага налагат данъции такси на обикновените хора. Шо за политика е това? Така са действали в средновековието.

Тия цветните ги знаем. Изръсил се "с"орос...

Този президент го чака моята съдба

Тея жълтите ми мязат на хора на Шутката

повече от 500 души са били ранени, 17 от тях са получили сериозни травми. ... полицията е трябвало да използва сълзотворен газ, за да разпръсне протестиращите. ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ АКО ПУТИН ДЕЙСТВА ТАКА В РУСИЯ, КАКВО ЩЕ ПИШЕ ПРЕСАТА ЗА НЕГО И ЗА РУСИЯ. НО МАКРОН Е ДЕМОКРАТ , А ФРАНЦИЯ - СТРАНА НА СВОБОДАТА. Ето това е двоен стандарт!

ами хората са го казали, чети в статията: Макрон "президент на богатите"... нали е работил за Ротшилд

Малеййй, 250 милиона мъже! То в Европа е педераст до педераста бе, ти чуваш ли се какво говориш?

За мен си е чисто Робовладелство напудрено като "Демокрация". По-усърдните роби ги издигат с привилегии и облаги.