Затварят АМ "Тракия" за изтегляне на катастрофиралия тир

Засега митническите служители обаче не могат да открият документите за стоката и така 20 тона маслини ще бъдат задържана у нас

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Затваряйте я за постоянно те асвалт не ядът хората! Не им трябва..

Предполагам на всички ни е ясно, че тирът е с необмитен и недеклариран товар. Дано всички си дадат и сметка, че вътре можеше да има 20 тона взрив, или 100 "бежанци" с бради и черно знаме.

За 5 минути могат да открият документите на камиона . Трябва само да прегледат записите на камерите на Капитан Андреево - Митничаря оформил документите ще си спомни - няма мърдане .

могат да го затворят и завинаги, няма един нормален ден на него!

243Win

Как така не могат да открият документите за стоката ве? Тоя камион да не е прелетял над границата? Или някой митничар (каква изненада) се е обогатил незаконно?

Тоя Динко все него го викат,как става това???

Сега някой да вземе да обясни защо са нацвъкани тия билбордове по магистралите. И удар в тях и заглеждането в скапаните реклами е ужасно опасно. Докога ще бъдем толкова дива държава, където никой чиновник не мисли с главата си. Друга тема са мантинелите, отдавна изхвърлени от нормалните държави. Движим се по най-лошо изпълнени пътища! Всяка магистрала в Бг е катастрофа!!! Милиарди левове потънали в няколко джоба и катастрофирала държава. В очакване сме на европейската прокуратура !