Затваря се за движение участък от Южната дъга на Околовръстния път на София

Новото 6 км трасе, което е последният участък от Южната дъга на "Околовръстен път", осигурява връзка с автомагистрала "Тракия"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Усвояване, усвояване и пак усвояване! За качество да не говорим, понеже след 1-2 години пак ще усвояваме!!!

добре че Бойко да има работа за магистраладжиите. днес строи и докато реже лентичката вече подписва договор за ремонт. накрая Фандъкова излиза и ти казва че не е направен качествен но ремонта но щ е платят защото няма какво да направят. гербаджийски боклуци.

Карай по калдаръм щом не те изнася

Те хубаво насочват трафика към ул. бизнес парк, ама да бяха оправили коловозите в асфалта на кръстовището между околовръстен път и въпросната улица. Сигурно към 10см са дълбоки...

Щото с третия лъч на метрото бат бойко се изложи На 100%!

ха-ха. Селяците пускат сълзичка, че не могат да се изнижат към село, а ще висят по мега задръстванията по Малинов и Цариградско.

Какъв последен участък...От Бул.Бр.Бъкстон до кръговото на Суходол където всъщност е най големият проблем не е пипнато и няма изгледи да се почва нещо!

Това е западната дъга. А и там са само люлинци, суходолци, овчакупелци и други дето нямат значение. Общо взето ако не живееш там, няма кво да правиш в тая посока.

Така е, няма кво да правиш. Това са си квартали-спални. Рискуваш да счупиш крак или да бъдеш ограбен, ако влезеш там. Обаче, след като плащат данъци, живеещите там, а тея данъци никак не са малки, заслужават и ремонт и да им е по-лесно да се пръждосат от гадните квартали!

Бояна,Княжево,Горна Баня,Карпузица...Не бих казал,че са много по лоши от Младостите...

Щом реши че няма какво да се прави Колко фирми са регистрирани там Колко магазини се снабдяват там ( през центъра ли да минат) Колко хора живеят по трасето и в тези квартали Това че ти нямаш работа там не е от значение Просто не ходи и не хеитваи

През ускорителя за елементарни частици така наречения люлински колайдер...тунела! Де що селяндур се дотътри да цапа софия, всичките се набутаха в люлин, обеля и други “гранд лукс места”

slaveina

Колкото повече нови пътища има за облекчаване на трафика, толкова по-добре.

точно сега изобщо не е добре. Иди на пътя между Дупница и Самоков. В момента в същото състояние е участъка между Люлин и разклона за Своге. Кога е строено едното и кога друото? Защо едното е проектирано и издържа ХХ години, а другото само Х ? Или пък не е от проектите, а от изпълнението? Точно от новите боклуци нужда няма. Това, дето в момента рушат, е на може би 40 години, може и повече. 'Новото' кога ще заприлича на него, след 4 или след 6?

Иди на село там няма да ти правят нови пътища и всичките които са налични са от 40 години

slavrado

Само се надявам да го направят добре, така че да не го затварят през 10 дена за ремонт.