Коментари - Застреляха 50-годишен мъж, задържаха двойно по-младата му приятелка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поколенията родени след 1980 г.праскат кючеци и въртят гюбеци на абитуриентски балове, рожденни дни и пр. След 30 г.България изчезва

"Застреляха 50-годишен мъж...."Журналистите от Дира-това е срам за граматиката на българският език !Кой го застреля-приятелката му според разследването,но това е трето лице единствено число-ТЯ!"Застреляха .." е трето лице множествено число -ТЕ !!!! Език мой!!!! МОже и глупости да са,но поне ги пишете правилно!!!

Първо го застреляха, а после арестуваха гаджето, на спокойствие. Не е ясно дали четете това, което снасяте.

а защо "застреляха" след като гаджето му го е гръмнало?? де не е имал харем? я уточнете

И сега какво, няма любов.

ОХ ,КАК СЛАДКО СЕ ШИБАТ ЦИГАНКИТЕ.ТОЗИ НЕЩАСТНИК Е РЕШИЛ ДА ОПИТА,НО НЕ МУ ПРОВЪРВЯЛО.ЖАЛКО ЗА ЧОВЕКА.

А с миризмата как се справяш? Или затова е пил толкова убития.

Българската нация продължава да се циганизира с бързи темпове. Да поясня термина циганизиране. Все повече българи започват да водят цигански начин на живот: пиянство, битови скандали, нежелание да работят, съответно стоят с години безработни и не си плащат редовно сметките за ток и вода. А има и доста случаи на българи, които се женят за циганки и ги изпращат да проституират в чужбина, а мъжете преживяват в България с изпратените от чужбина пари. Като добавим към това и фактът, че за последните 33 години поне 1 милион са напуснали трайно страната и са се заселили в чужбина и поне още 1 милион се водят временни емигранти, които от години живеят и работят в чужбина не виждам как нашата българска нация ще оцелее. Освен ако по някакво чудо емигрантите не решат да се върнат обратно в България, но това едва ли ще се случи. Подобни процеси текат във всички държави на Балканския полуостров с изключение на Гърция и Турция. За Сърбия и Хърватия нямам наблюдение, не знам как е там.

НСИ и БАН ряпа да ядат пред тебе - явно четеш многобройни изследвания всеки ден.

Да, чета, но не изследвания, а статии с резултати от изследвания. Гледам и репортажи по телевизията. Имам лични наблюдения и от български села. Гледах преди години репортаж по една от телевизиите в Пловдив. Бяха правили даже интервюта с такива българи женени за циганки проституиращи в чужбина. Бяха много горди как са уредили да живеят без да работят с парите, които жените им пращаха от чужбина и се хвалеха с това. Не криеха и от каква дейност са парите, толкова прости келеши бяха. Поразходи се малко по селата из провинцията и сам ще се убедиш за какво иде реч - пълна трагедия. И нищо чудно като се има пред вид все по-нарастващия брой неграмотници, които бълва българската псевдо-образователна система. Част от проблема са и липсващите родители, които пращат пари от чужбина, а децата им растат тук оставени на грижите на баби, дядовци, лели и чичовци, които няма как да заместят пълноценно родителите. Да не говорим, че голяма част от родителите дори и да са налице в България не обръщат достатъчно внимание за възпитание и образование на децата си и са оставили всичко на грижите на учителите, което пагубно за подрастващите. Що се отнася до голямата миграция и намаляване на населението това е огромен проблем за почти всички държави ма Балканския полуостров. И за това има не една и две статии вкл. публикувани и тук в дира.

Циганката гащи няма, И да има - файда няма. -- българска чалга песен

Ганя не въведе истанбулската конвенция и нещата са плачевни, всеки ден насилие. Пардон, в този случай утрепания е мъж! Няма насилие, горката жена е жертвата. :)

Днес ти......утре те ....... Какво е имал предвид автора?

Който става роб на кура си, плаща със живота си

Гениално!

Моя като падна , сигурно ще живея много, а

С газов пистолет не може да се стреля и убива, с него само се гърми. Мисирките пишещи да го запомнят

Ти фред ли как ше убиеш някого като няма куршум а само гилза

При изстрел от упор в главата може да убиеш човек и с газов пистолет. Има такива случаи.

Смърт и убийства всеки ден. Радев разсипа държавата.

Не е Радев бе, дъщерята на Радев е. Не четеш ли какво ти пускаме от централата?

Дявола се крие в детайлите. УЛУЧВАЙКИ ГО С КАКВО? Приятелят изкарал газов пистолет почнал да стреля.При борбата с нея пистолетът *Газов гръмнал, улучвайки го фатално? За олигофрените версията е бомба,но за другите за питам ГАЗОВОТО ОРЪЖИЕ НЕ СЪДЪРЖА ПРОЕКТИЛИ дори от упор най много ще ти сцепи кожата на главата за пробив в черепа дума да не става.ПОСЛЕ Млада жена римлянка бягала по стълбището.Очевидно има трети човек извършител,кафевичък и прикриван от Ботю Ботевата пастърма в МВР, който е убил човека с бойно оръжие и си е излязъл. УЛУЧВАЙКИ ГО С КАКВО?

Странна история... Навремето, когато ни учеха да работим с газов пистолет, предупреждаваха че отблизо може да убиеш човек... Ама тук явно сте по-запознати... Освен проектили / куршуми, от цевта излитат и газове под високо налягане, и микропарченца сажди, и микропарченца от капачката на куршума... Примерно. Но това не е за всеки да го обмисли. Както и да е - идеята ми е, не си изпробвайте теорията, че с газов пистолет не можеш да убиеш никого. Че да не стане беля...

"Застреляха", предполага че е застрелян от няколко човека.

Дайте за боко новини от Банкя!

На гости е на Киро и канадката. Яде пасти и се кани да снима кога Кире заспи.

От заглавието на рускинята Чалева може да се направи обоснован извод, че тези, които са затреляли 55-годишният мъж са задържали приятелката му..

Дали е рускиня, или циганка, или пияна циганка... никой не знае.

Е на 55 после като го прострелва е на 50.Пътуването във времето е реалност

Ще излезе, че са били тройка.

Село Пловдив така е

Какъв е бил тоя фатамен изстрел с газов пистолет?!?

В очото.

Че курвалкът убеа.

Курвалкът убива.

Глей с Еуглена какво стана - даже миниСтар не можа да стане, да не говорим, че от тук насетне ще се омъжи само през крив макарон. Освен да съди Куро за сексуално насилие и злоупотреба със служебно положение, друго не й остава.

Аз правя като богомолката,първо изчаквам мъжа да се изпразни в мен и после му изявам кура .

Аз еба само циганки защото имат евтина поддръжка.

Си смърдел кат тях!

Не му е приятелка,любовница ми е. Мъжете нямат приятелки .

Този може ли да се събира с циганки ,за това е станало така !

Поредното доказателство, че България, а и селия свят, щеше да е едно по-добро място за живеене, ако ги нямаше циганите и мюсюлманите.

Ей гяур. Учи турски и приеми исляма, и може да бъдеш пощаден! Аллах е велик!

Колко да е велик ,този Мангал

Ок,но мога ли и име да си избера .Нали имам шанс за спасение от турците.

Тук е България и няма гяури от както Русия ни освободи от турско робство

Гяури, не забравяйте кой разпределя порциите в Булгаристан! Зависими сте от нас, така е било, така е, така ще бъде! От нас зависи как, колко и дали изобщо ще живеете! Аллах е велик!

Както виждам ти си научил български а не аз турски :)

право казва човекът....... пък вий се правите, че имате съпротивителни сили за отпор. Турция ше прегазва Гърция за една нощ, жълтите павета отдавна са пленени.

Млък, бе толуп! Ще ти ЕПМ, капут смотан!

Депесарска подлога, мама ти дае мръсна!

Крайно време беше жените да започнат да избиват насилниците си. Сгрешила е само, че не е викнала сама полиция и линейка.

лошо няма,ама лош е завършека

Молим за корекция.Рома се пие,циганина се бие!

Мъжът е на 50 години, а "младата" циганка на 36. Проверявайте си информацията

В САЩ, страна с 330 милиона население, от началото на 2023 има 102 жертви на стрелба с огнестрелно оръжие. В България, страна със 7 милиона души население, това е 9-тата жертва.

100 са в Чикаго за един ден

Че кво други да очакваш от циганска държава...

Ей, развалиха ги тия газови пистолети. Едно време само пушек вдигаха и разплакваха хората, сега направо ги правят да умиргват.

Тази година ще има рекорд! Само за първата седмица от годината, циганите вече бастисаха трима българи. Без да има (официално) война!

Значи стига писа тъпотии в Дира а сядай да правиш деца българчетата

За да бачкат здраво цял живот с данъците си да развъждат цигани, и след като остареят, да бъдат заклани от същите тези които са хрантутели цял живот ли? Жией си ти в циганската кочина, аз за сега, ще живея извън България и Европа!

Лека му пръст на човека. Ама който има вземане-даване с цигани.....

ромите вече налазиха и ЖК "Тракия"

Ром пие баща ти, а ти говориш за ЦИГАНИ!

Да не би да е бременна?

Ромка на 35 години, най вероятно вече е прабаба. Млада била ...

Пише, че е на 23... дъщеря ми е на 23, а баща ѝ на 55... не мога да ги приема и разбера тези връзки!

Що бе - всеки иска да бе млади. Така човек се подмладява - от кръвосмешението.

Това е нищо. Във фащ 6 годишно дете е направило на релето учителката си. Щото така, дразнела го. Щом могат да си сменят пола на 4 години, какво да се чудим.

Бивш полицай със "семейни проблеми", вероятно пиян и дрогиран и ромка! Каква поредна футболна драма!

Кавгата е била заради това, че той не е искал да се ожени документално за нея.

Случват се нещастни инциденти явно се е самоубил човека с 10 коршума в главата!Само ми е интересно защо се споменава че момичето била ромка в България всички са българи и журналистите и обществото трябва да свикват с това. Всички заедно сме виновни че хората се делят по някакви признаци и произход . Останахме офицялно уж 6.9 милиона а сега с един още по-малко!

Сложно нещо са роднинските отношения при ромите. Сещам се за един виц по случая. Седефчо към Роза - ех Розе, Розе какво нещо е животът..... Родихме се брат и сестра, станахме мъж и жена, а сега сме зет и свекърва...... П.С. Искам да попитам аудиторията за следния казус: Аз съм мъж на 50, примерен християнин - решавам, че природата ми се е променила и душата ми копнее да съм ром (циганин де) Започвам да изповядвам номадския начин на живот, да говоря езика им, да се държа като циганин (в смисъл редя се за социални помощи, настоявам за "интегриране", плюя против "расистите", плюя против "дискриминацията" (карат ме да работя понякога) и т.н. Отивам на пазара и си купувам 13 годишна булка - традиция, нали така.... та аджеба - според евроатлантическите ценности трябва да има зачитане и търпимост и толерантност към начина ми на живот, от друга страна съседите ми казват ПЕДОФИЛ и ми говорят за нарушение на закони и морал..... Въпрост ми е: Аз престъпник ли съм, или примерен циганин, тип образцов гражданин?

Ти си най обикновен мангасар

ПРЕСТЪПНИК ШЕ БЪДЕШ САМО ако не можеш или не искаш да направиш 5-6-7 чаавета на таз, твойта спътница. Щото традицията и родът трбева да се продължават..................

Ей това е демокрацията и газовите пистолети вече не са като едно време. Очаквам следващото убийство да е с воден пистолет или донапренена бухалка.

Готино, само една забележка дУнапрен се пише.

Работа

Да ви имах словореда... Както сте го написали, звучи все едно полицията го е гръмнала, преди да прибере циганката.

Защо многоуважаемия дир спуска тази невероятна новина до целокупното народонаселение? Защото има труп? Как щяхме да живеем без да знаем за тази драма?

На 55 да чукаш циганка като няма друго вече. Тя на 23 трябваше да е отдавна баба. Може би в катуна не са одобрили "жениха"? Лоша работа. Добре започва годината, както си знаем, а традициите са за това, да се спазват.

Че те просто ги продават. За пари е кавгата най-вероятно.

Жена, още повече от ромски произход, не може да бъде виновна.

Шугар дади, ама нещо не са и излезнаки сметките.