17-11-2017 20-11-2018

Коментари

волен е динена кора,не трябва да му се вярва и трябва да го изхвърлят от политиката.Не е достоен за нищо,не си държи на думите

Няма как да е застрашено.ОП, както и лидерите им, са само "пълнеж" в правителството на мутрите. На ББ му трябват бройки, за осигуряване на кворум в парламента, а не личности!

АТАКА - няма място с марионетки ! Вън от продажната коалиция !!! СВЕТЪТ ВАС ГЛЕДА ...

Застрашено ли е управлението на страната след свалянето на Сидеров?............От какво да е застрашено , ..резервната гума ДПС е винаги под ръка !

АТАКА доказа , че е ФИРМА НА ПОВИКВАНЕ С/У ЗАПЛАЩАНЕ .... Най-много ме разочарова Сидеров , когато даде подкрепата си за ДПС , за областните управители , а преди това крякаше против ДПС !

Управлението на Борисов 3 не е застрашено .Партията ГЕРБ и Борисов имат здрав тил в лицето на ДПС и Доган.Това го знаят ,както Сидеров така и НФСБ-Симеонов и ВМРО -Каракачанов.ОП са здраво засмукани от ГЕРБ и ако не се подчиняват ще бъдат изплюти от управлениетона държавата , а резервата ДПС и Воля загряват и чакат момента.

Ясно е,че прегрупирането на българските действащи в политическото пространство кукли продължава ,заради удобството на известни външни заинтересовани фактори по различни схеми.Реалната заплаха тук е конюнктурата да не изпадне в положение без изход в политиката-по-скоро вътрешната,доколкото информираното съгласие на болшинството български граждани с прилаганите схеми го няма.Повечето население нито участва,нито го питат за мнението относно тези схеми работещи уж за неговото добро,а там където плахо се проявява мнение различно от официалното на схемните политици вече никой не се съобразява истински с него по дълбочината на проблемите,а всичко се свежда до едни пари,незнайно как пресметнати за даване,които на всичкото отгоре и не се дават в размера на обещаното "успокоително".Това не може ,а ще доведе до преврат с много тежки политически последици за партиите и ще отвори гангренясала рана за Родината ни.Играта не е безкрайна и не може да се разчита на едно безкрайно търпение у хората-то е химера и дълбоко заблуждаващ похват на българския народ,в ущърб на политическата и икономическа управляваща върхушка.Йес!Даа...Да!

Отдавна чакам да "скъсаме синджира" и всичките (без изключение на партийна принадлежност) да си го отнесат, но все някак продължаваме да търпим. Почвам да се отчайвам.

Симпатягата с прякори Злодея, Бялата Златка и пр. е най-отвратителен от националистите и е добре да се махне от публичното пространство.

А, дано...

само един президент стига за управление! Тука на село по низините ние се самоуправляваме,самозадоволяваме и т.н. нещем да раним калинки, търтей и т.н.

Самоуправлявате се вие - дръжки, нито се самоуправлявате, нито се самозадоволявате (... друго имам предвид :) ). Избивате се, пиете и се чудите как да си опазите имотите от набези - или всичко на куп или поне нещо от изброеното. отдавна не се гледа селскостопанска пордукция, животни и т.н. има ги, не не на село (все едно по низини, планини и пр.) По селата е страшно и никой от тия, дето твърдят, че ни управляват, не се вълнува от този факт ... Тъжно, безкрайно тъжно.

Не го мислете Волен. В коалицията на БСП ще се намери място и за него.

руските патриоти вън от България и ЕС!!

а бялата Златка се е разсърдил нещо

Тоя мишок си го заслужаваше!Опорочи националната идея!Хайде сега да го видим,ако е много ербап,ще напусне ли правителството или ще слугува още на Борисов и Пеевски!

Нема да се плашиме, щото един излиза, друг влиза, навлеци за кьор софра, кинти и далавери дал Господ. Ама се чудя като как сараите получиха руски кинти, а орденоносеца остана с пръст в устата ? Нема справедливост, а толкова години служи вярно и всеотдайно на когото трябваше.

ЗАСТРАШИТЕЛНОТО Е , че Българите раждат все по-малко деца , и все повече хора напускат страната , което Вие драги ми Смешници изобщо не забелязвате , но пък за сметка на това ще го усетите много осезаемо !!!!! Накрая ще дойде ден в който НЯМА а има значение дали ще е Сидеров , Чуколов или Симеонов , защото ще сте си само Вие по улиците !!!!! Както вече разбирате , НЕ ви щем нито хотелите , нито бизнеса , нито глупостите - Животът продължава и България съвсем не е единственното място за ЖИВЕЕНЕ !!!!!!!

Какви глупости пишете?! Какво управление е застрашено? Отдавна и малките деца знаят, че "опозицията" в България е фиктивна, играе ролята на опозиция за пред народа и за пред ЕС. Всички знаем, че зад управляващи и опозиция вече 30 години стоят едни и същи хора и групировки и те няма по никакъв начин да допуснат управлението и собcтвеноcтта им над държавата да бъде застрашено.

с всичко съм съгласен - освен с "вече 30 години стоят едни и същи" Бих извадил от тея 30 години ...около 5 години.При управлението на Филип Димитров и след това на Иван Костов нещата отиваха в друга посока и точно това не се хареса на другарите от ДС зад които стои Русия и направиха всичко възможно за да махнат всички десни партии от управлението. Подчертавам че не смятам ГЕРБ за дясна и проевропеска партия - зад ГЕРБ стои ДС с цялата си мощ

глупости, дори само Герб, Патриотичен франт (ВМРО, НФСБ ) и воля да се съберат - пак им стигат гласовете. Нека гласуват отделно прорурските партии БСП и Атака, тъкмо ще ги видим ясно, че служат на един господар.

Кръчмарски ежби на софрапатриоти!

Е точно пък "заплахата за ТОВА управление на страната" най не ме плаши;))

АКО страната се ''крепи'' на Сидеров - МНОГО ЖАЛКО за България !!!! Колкото до дискусията м/у Симеонов и Чуколов , ми е невероятно трудно да определя кой от двамата ми е по-ПРОТИВЕН и кой е по-по- най ПР...........КККККК ?!

Опастност за страната е ако българите сложат на власт онази откачената партия.

Там където е стъпил хотелиера от ,,Козият рог" Валката Симеонов става мазало и анархия.

Застрашава управлението на страната? Баси комиците :) По скоро застрашава разсипията и краденето на патреотарите дето общо едва събират 5% и вече "управляват страната".