Заснеха как стопани изхвърлят кучето си на столична улица (видео)

След като клипът е качен в социалните мрежи, собственичките на питбула се върнали и го взели

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой да напише номера на белия жиб... Дайте номера, да видим дали питбула е още у тях или са го изхвърлили на друго място. Долне селджуци мръсни гадни недое.ани кочки!

И сега изродите просто щ закарат кучето на язовира и щ го удавят там.

Учудващо е становището, цитирано в статията, че изхвърлянето било не само "нехуманно, но и опасно". В нормалните, истински нормалните държави, изхвърлянето на домашно животно е криминално престъпление и се отива в затвора за такова деяние.

Русия ли? Аре бе?

За кой чеп тук се намесваш Русия? Какво общо има със случая? Явно, не си добре вече, пий нещо, за да не ти се привижда навсякъде Руска Федерация.

Проблемът с нашият закон, е че някой трябва да сезира прокуратурата. Тя надали ще се самосезира за такъв случай.

А е устайти ма уе. Главатъ ми пуши!

как само го правят на оживена улица с чувство за абсолютна безнаказаност. Белият джип е диагноза.

Ми, за съжаление доста от тия пръдли ги има в битието.. Най-малкото, тези индивиди в женски род не заслужават да бъдат наричани човеци. Толкова ли не можаха да намерят някого в интернет или със съдействието на приюти, да му се намери стопанин на животното, та взели да го хвърлят като някакъв парцал насред оживено място(и на опасно - оживена улица)?! Амеби!

Собствениците трябва да бъдат разследвани, да им бъде отнето кучето и да бъдат глобени. С парите да се намери нов дом на кучето, а на собствениците да се забрани да имат домачни любимци (поне от такъв вид)! Къде е полицията сега!?! Браво на будните граждани!

Сега е по-вероятно тази мръсница да убие кучето за да се отърве от него! Дано Господ я накаже подобаващо!

Силно се надявам мъжо й на тая парцалеса да си намерим някоя по-млада и по-хубава и същата да се озове при кучето. Селянка с увреждане.

Аз съм изпълнен с надежда на фона на което се случи. Да видяхме едно чудовище да изхвърля къченцето като ненужна вещ!!! Но после виждаме и чуваме реакцията на всички тези добри хора и се просълзих❤️

Много ми е интересно, ако аз утре реша, че ми е писнало да се занимавам да ми издават разрешителни за оръжието, което притежаваме и реша да го изхвърля заредено до някоя детска площадка, какво ще ми се случи? Защото постъпката на тази истеричка е доста еквивалентна, на това което описах. Още повече, ако причината за изхвърляне на животното е негово агресивно поведение към детето й, както твърди - би могло да нахапе някое дете на площадката. За мен трябва да има строги правила при гледането на животни, които да се съблюдават. Госпожата има общественоопасно поведение, за което следва да понесе наказание.

Поредната истерясала дама, която е взела подобно куче, за да може мъжът й или синът й да се правят на американски латино гангстери. В крайна сметка е разбрала, че животното изисква грижа и внимание и е решила да го изхвърли по възможно най-безотговорния начин. С удоволствие бих преподал няколко урока на госпожата, как се гледа животно, което си взел - с грижа и отговорност.

Люта глоба за тези прости разпоретини. Освен нехуманно е и доста опасно това, което са направили.

Луди ли са тия кифли, как го изхвърлиха все едно е боклук, а аз се чудя от къде да набавям питбули за кучешки боеве!

i kakvo o4akva6 ot tozi 6iban narod,ostavi ku4eto , a kogato xorata umirat ,,,,nikoi ne vijda !!!!!pelna koruptsiq nikoi ne vijda !!!!!krajbi .....mafioti......i drugi xiladi ne6ta nikoi ne vijda

какво квичите бе кучефили, утре като ви изяде любимата булонка пак ще квичите "ама що питбулите са разрешени"

Слушай кво бе кучемразецо, то и такива като теб са разрешени. Ама нали теб няма кой да те нарита и на пъди. Ей такива като теб са за изхвърляне.

Поведението на кучето е пряко свързано с начина му на живот и неговите стопани! Това, че повечето хора са малоумни е голям проблем. Когато на подобни идиоти им се случи нещо лошо изобщо не ми пука, още по-малко за децата им олигофренчета!

Питбулите всъщност не са опасни кучета по натура. Опасни са, ако биват тренирани да са опасни. Натурата им е спокойна, те са изключително чувствителни и често страхливи, както повечето породи кучета.

Само един въпрос - за човек в аналогично положение колко и какви биха били коментарите?

Хората не биха проявили такава милост към изхвърлен човек, само към животното.

Да, защото повечето хора са гадняри и не заслужават никаква жал. Човекът е най-проклетото и егоистично същество на планетата!

Толкова ли е трудно, да го оставят в някой приют - около София има читави.

Според мен нещо се случи в колата. Ако искаха да го изхвърлят, можеха да го заведат някъде в някоя гора или на Витоша. Вижте, че джипа спря изведнъж. Може кучето да е нападнало друг човек или дете в колата, защото определено се вижда суматоха, и след нея те бързаха да потеглят. Даже се размениха като шофьори. Може след случката да са бързали да посетят лечебно заведение.

Да бе, и докато са в болницата четат социолните мрежи, че и оздравяват набързо за да се върнат и двете.

Точно за да предпазя бебетата на моята красавица от изроди като тези двете, не ги обявих за продажба по 1000 лв. бройката, а ги подарих всичките. От цяла България дойдоха хора с малки деца да си вземат кутрета. И ДА ГИ ОБИЧАТ!!!

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ЗАПИСИТЕ НЕ САМО ОТ ВИДЕО РЕГИСТРАТОРИ, А И ОТ ВСЯКАКВИ КАМЕРИ ДА СА ДОКАЗАТЕЛСТВЕН МАТЕРИАЛ ПРЕД СЪДЕБНИТЕ ОРГАНИ

че те са, иначе никой нямаше да ги слага, това дето не били са разни митове

Те са си съпътващи доказателства, ако свидетелства и очевидеца. Взимат се под внимание.

Взели са си го за да го изхвърлят на друго място.

Селските задни дворове се напълниха с такива кучета, които служат за въжени аларми на вода и трици. Точно от такива граждани, които си дадоха кутретата на простите си родители да ги гледат.

Село Бърдо вакателско. Точно такова куче с рязани уши и опашка е хвърлено от неква мутра на 80 годишния му баща да го "гледа". Кучето се мотае по центъра без намордник,каишка и т.н

Върнахмесе и го изфърлихме в една нива. Ние с моата дружка нямаме деца щото само гълтаме. Боли ме минджата за кучелюбците. Тъпкача дето ми даде жипа ша ми купи друго

СДС-арска курва!!! Рязане на зелката ѝ и намушване в путката ѝ!!!

Такива и майки ще са ... Да изхвърлиш животно, за което си се грижил (независимо от вид, порода и тнт) е като да изхвърлиш детето си ...

И защо са им го дали??? Те пак ще го изхвърлят?

Да бъдат бесени и давени всеки ден, простото им мами на такива кощрамби. Там, където видя такива, там ще ги направя инвалиди до живот.

Благодарен съм на Господ, че ни прати и този коронавирус. Човешкото племе заслужава да страда и да се мъчи. Докато не се научим да сме смирени и богосъобразни нека да страдаме. Спасението на човека още му е рано. Още болести и неволи да ни сполетят.

Прегледай се бързо ! Ако не друго поне една лоботомия могат да ти направят , дано да помогне !

Защо в социалните мрежи, а не в Полицията? Заснет е номера на колата има начин да ги намерят. Какво като са се върнали да го вземат, а някой поиска ли им паспорт на кучето? Тези кифли пак ще изхвърлят кучето, а може и да го убият.

два боклука ! изхвърлиха горкото животно

Тея КУХИ лейки счупиха ТЪПОМЕТЪРА!

Е тия са за трепане!!! Тъпи кифли!!!

А кой ще утрепе тия, дето ще утрепе тия, дето ще утрепе тия....? И така до безкрай само трепачи. Това за съжаление е първосигнална реакция на толкова много, дето те подкрепят.

Потресаващо.Нито едно живо същество не заслужава това.Трябва да има санкции за такива.Как може да постъпиш така,ума ми не го побира.Дано им го отнемат,а кучето да попадне на добри и грижовни стопани.

Бела баничаркс с високи гуми . Джип е марка .

general purpose. От там идва и джип, като думата датира от втората световна война на съответните командирски автомобили, от които съветската текезесарка заимства дизайна. Jeep е менте

ти си менте

Селяндурки , дайте ми кучето ако не го гледате !

Лошото идва от това, че такива хора са способни и на по-драстични мерки. Например да вържат животинката в някоя гора от колкото да го дадат на някой да го гледа. Не е трябвало да им го връщат кучето обратно.

Джипа на тези кифли.Явно от това най-много ще ги заболи.

да ги питат тия двете,как си позволяват това? Да разпитат съседите...както обикновено правят? Явно двете жени се имат за много важни и всичко им е позволено,без да ги е грижа нито за животното,нито за хората с които ще се срещне по улиците.

Като не можеш да гледаш куче или котка, просто си вземи плюшена играчка. Ако ги взимаш защото са сладки като малки, по-добре не си взимай, защото не си подготвен/а да го гледаш.

Грозна постъпка! Но пък и ако изхвърлят - то няма да се грижат съвестно за него! Така че по добре да го дадат за осиновяване или в приют.Така или иначе те не го искат!

Изроди. Не искам да си представям какво ще правят, като станат майки...

Може да са от "модерните" майки, казали били като оправдание за постъпката, че нещо се е случило с детето им.

Така го правят столичаните….те са големи гражданя и имат претенции да са европейци….пълен леж

Искаш да кажеш селяндурите и селяндурките които се преместиха в столицата с големите претенции и его … !!!

На село кучетата стоят възани цял живот на 2 м синджир.

децата ви да изхвърлят така аллах..

уроди

Eй,глупачки от белия джип, не ви ли е срам????

Какво е това срам? Язе си карам скъпа кола и мо'а да правя квото искам! Колега, тези няма да те разберат, каквото и да им напишеш! За тях трябва права лопата...

Тея нещожества са толкова прости че едва ли е възможно да ги е срам!

кучефилията е болест

Горкото животинче, живот няма да види с тия кретени...

Наказанието за такива боклуци трябва да е затвор.

A така ама кои да ги закара до Сливен.Нали имат чипове или са го купили от Каспичан.

Тях трябва да изхвърлят така някъде в пущинак и да ги оставят. Как да имаш после състрадание към "хора", които дори не са заслужили еволюцията си... Поне го дай в приют, изчакай да го вземе някой друг.. Варианти, колкото искаш, но акъл - цъ..