17-11-2017 20-11-2018

Коментари

общината наела адвокат???? и кой ще плаща за него? ние, с нашите пари, и то за далавери и измами, и после тия да продължат да цицат държавата с детски и помощи, пак от нашия джоб. хем "туземците" са взели документа, хем тия парите, сега от нас таксите за развода и после помощите, все на наш гръб. ама такива управници си избираме да работят за малцинствата а нас да ни подритват.

Поредното доказателство, че тъмносини те са с ограничен интелект. Явно са задънен клон на човешката еволюция.

Айде Рила

Ех, това ако не е мечтата на женените мъже - браковете автоматично да се анулират след три месеца. Не стига, че ги търпим, ами и други водят насам, по-зле и от тях

Да се женят за мангалите и да си заминават у родината... А ние тука ще работим до умирачка да изхранваме мръсните магали...

Търкулнали се гърненцата, та си намерили похлупачетата! А тая с брака, дето сам се анулирал след 3 месеца, направо изби рибата с интелект...

При мюсюлманите е така.Брак по договор Те и като ходят на проститутка,сключват временен брак за 2 часа.Факт и съвестта им е чиста.Нормална практика на ръба на закона и корана но масова.

:) Хаааааах Голям майтап Тоя път ударихте на по-големи мангали от вас май, а мамицата ви смрадлива.

Българите станаха голямо малцинство , а циганите малкото мнозинство. По диклад на ЦРУ слд 45г. България ще е девет милиона . Българи - сто хиляди , турци- три милиона и цигани-шест милиона. Сами си сметнете след още 45г. колко българи , турци и цигани ще има . Данните съм ги чел в интернет.Пък парламента дреме , а правителството ни обяснява колко добре е България. Като вица за пушката- Работил си един мъж в градината . Бившата му приятелка се омъжвала .Т.е. течела сватбата . По едно време се разгърмяла пушка . ( с пушка се е гърмяло ако булката е девствена , показвайки на сватбарите чаршафа с кръв .) Тогава бившият и приятел си казал - Аз на пушката ли да вярвам или на оная си работа .

Абе, какви глоби?!? Някой знае ли циганин глоба да е платил? Принудителен обществено-полезен труд, това трябва да се присъжда!

Невероятна новина....помощи, бракове и т.н., всеки в тая страна знае какво прави това "малцинство", но нищо не се предприема....значи някой има интерес нещата да са в този им вид! И КОЙ?????

Айде да си ги оставите женени, че да спестим от детски. Всяка с по 3-4 чавета...ми това са милиони, ей.

Общината им наела адвокат на някои от жените? Що бе? Да не би да са били под прикритие командировани от кметството там, за да разкрият тъмните сделки? брей

Нещо намирисва тази история!Съпругът ми е чужденец.Това,че сме женени от 10г.,а заедно от 15г.не му помогна кой знае колко при взимането на виза и после пребиваване.Всичко се гледа под лупа от Отдел Миграция.Не мога да схвана какво като Айшето се е взело с Хасан,означава това.Автомоатично ли му се появи в паспорта виза за Европа?Пълни глупости.

Пакистанците веднага запрсшват за УК

Като се е омъжила за циганин да ходи в неговата страна да лапа помощи и да я издържа мъжа и. А тука нашите тикви да им отнемат децата и да ги пращат на лагер с поправителен труд. Иначе тия боклуци и себе си и децата си ще продават яе и майките си за някой кьорав лев!!

Циганки се омъжвали за съплеменниците си от индия , пакистан и т.н. ... Кръвта вода не става :))) Пък ние им плащаме за адвокат .... Вместо катуните да се прибират на югоизток , приматите влачат нов отпадък , вероятно ислямски главорези и терористи . Алоооо , дансърите , и тези престъпления ли ще проспите като арабските емисари из Родопа , като антиБългарските нпо-групировки ....... всички знаем кои , изписването им обаче е забранено , щото сме в диктатура , опс , демокрация ;0000 Сами сме си виновни , щом още ги търпим и орките и тулупите в парлама и правителство ....

Е неможах да разбера що общината им наема плаща адвокат за да ги разведе и да им дадът пак помощи , използвайте повода да им спрете помощите ве , като искат да си наемат адвокати сами , ся ше продължът да се женят за мангали и ше си искат безплатни адвокати и държавата ше си плаща и така докат държавата си фалира съвсем а хлебарките се множът и ше плъзнат към друга държава

Роми....

Ромът (да не използвам истинското име, че пак ще ме трият), всъщност е доста хитро и алчно същество по принцип. Когато е за далавера, са супер досетливи и отракани. Като дойде време да се оправя сметката и да се тегли калема - "Ох, ама аз бате съм просто ром, аз бате не разбрах, те онея ме излъгаха за парче хлеб и кутия фасове". Айде сиктир, бе, пак накрая ние плащаме за адвокати, понеже "ромите" им спрели помощите в Кипър. Д''ба и простата държава сме.

Защо? Ами защото на първо място са прости и на второ място защото са бедни.

Кой прост ве !? Ромите ли! Хехе тез са по-хитри от тебе вее

Няма разлика в извършеното от циганките и ДАБЧ , контролирана от Каракачанов. Циганска престъпност, както той обича да се изразява.

навремето българите се женеха за рускини, сега българките се ОМЪЖВАТ, за индийци, редекторе!! мъжете се женят, жените се омъжват, редакторе!

Утре някой подобен азиатски младоженец с български паспорт ще се взриви,и цяла Европа ще гърми,че българите са терористи

Абе хора събудете се,тези цигани не само че ги хрантутим,ами ще продадат и държавата ни

И кой да се събуди !? Не видиш ли че сме заспала нация - също като циганите, ... до вчера протестираха за цени на бензина българи глуповати и платени бяха основното ядро излязох видях ги ...ами то си личи мисленето им тъпашко и съм сигурен че основните активните са прибрали по 50лв на ден нямам идея от кого но тези хора бяха платени а каузата бе глупава , не протестираме за развитие на икономиката инвестиции и наистина спазване на законите и безобразията в съдебната система ами протестираме за бензина дето си е международна цена ...ся с 10стинки го свалиха за месец два да утихне стадото голям прас и нийй сме глупави и продажни като циганите бе човек, виж само най-гледаните бг шоута и популярни звезди кумири за идващото поколение малоумна работа като цяло ..., тук таме некой умен човек ма той в тъз простотия не вирее не е агресивен хваща си самолета и бяга нейде ако ще и чинии да мие махва се от тук

Едната имала съпруг, другата два пъти сключила граждански брак и накрая ние ще им платим за адвокат. Ай сиктир.

Тези Циганки не са Българки , а български граждани ! Те са дошли от Индия от областа Мангалия ,да си ходят там ! Нека Борисов да ги гуши с пари и да гласуват за него затова им дава такива огромни помощи ,Еврейска му работа ! Унищожавай Българите ,а циганите да живеят ! Оставка на Правителството и нови Избори без намеса на САЩ !!!!!

Дошли са с турчулята по време на хосманското владичество ака турско робство!

И така ето такива "българи" се подвизават в Европа - или със закупени от ДАБЧ паспорти, или срещу фиктивен брак с нашенска ромлянка.

Циганска им работа ! Спрете им помощите и ще се реши проблема ! Такива бракове са опасни за Държавата ,защото може да лигитимират и някой Терорист ! Къде е Държавата ,Разузнаване и ДАНС ? Спрете на Циганите помощите и ще видите какви кротки ще бъдат ,няма да нападат стари хора и Полицаи !

Циганите вършат само престъпления, а пък после ще им се плащат разходите с нашите пари. Докога ще се храни тази сган?

Поредната неграмотна статия. В първото изречение пише българки, а в статията става дума за цганки. Ало, редакторите- май не правите разлика между българин и български гражданин. Или нарочно пишете така, по грантоугоден начин? Ако някое негро вземе бг паспорт и него ли ще пишете българин? Второ,?не знам коя нормална българка ше сключи брак с орка от Азия. Това е територия на скандинавдките брантии. Аман ит неграмотни ‘медии’.

Пари при пари, отиват. Циганка , за цигани се жени. Ама,защо трябва общината ,да наемат адвокати. Аз , ще си плащам данъци и на всичко отгоре и тези,да мисля. Къде са им тези БХК ,да се загрижат.....

"Ето, не бездействаме, наказана е с глоба от 1000 лв." А къде са парите бре кмете???? Тези и с 10 лв. да ги глобиш и със 100 000 лв. да ги глобиш, крайния резултат ще е 0. Стига отчитали дейност и активност!

Хайде, намериха нов източник на доходи. А продаването на бебета спря ли?

се изпожени за рускини ... подобията се привличат и различията се отблъскват. Разбира се, че светла ще търси светъл и мургавата мургав

Жените от Рила, се оказва че са същите тези индийки, пакистанки, само че нашенки.

Едната пък имала съпруг и семейство... Е, как става това? Или съпругът е само по циганските обичаи. Така хем може да се омъжи, хем пари взема като самотна майка

Значи общината нае адвокат за разтрогване на браковете. Онези взеха парите а ние ще им платим да се оправят,. Циганска държава сме.

"каза, че е такъв брак за 3 месеца и той сам се анулира" Ох, дано и моя е такъв, дано и моя е такъв...

А какво става с документите на новите, привнесени мангали? Отнемат ли се, като в нормалните западни държави или си пътуват като едни черно-кавяви "български" субекти, които и гък български не знаят?

Обаче пък като се "проявят " по света.... Сичкото циганин- българско!

Циганките поне заработват някой лев така, не крадат и корумпират като българите.

Ко?!? Цигани.те не крадат?!? Хахаха!

Циганите са честни! Дори тази с 4-те деца е девствена!