Защо в Бутан има само един починал от коронавирус?

Кралят обикаля страната, за да инструктира лично поданиците си как да се пазят от Covid

Обратно в новината

Коментари - Защо в Бутан има само един починал от коронавирус? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бутанците излязоха по-умни от българите! Наш ганьо философства, псува на мерките, слуша такива като Мунчо,Слави чалгаря, Менгеле и други такива умници заради които много хора измряха.И въпреки това пак се инати сега на ваксините.

В Бутан има само един починал от коронавирус, защото при бутанците вирусът пристигнал късно, а и бутанците се ваксинирали 90% още преди да бъдат произведени ваксините, и така изпреварили всички. Ваксинирай се и прегърни ... букетчето.

Българино като беше на власт Бойко тичахте да му целувате дъто сега като не е за всичко е той виновен.Хората направиха каквото можеше да се направи тогаз.Ама какво повече искате като материала е калпав.Който и да дойде ще е същото.В наше село не признават умните а паралиите.

"Сраната ваксинира с първа доза от препарата на АстраЗенека 90 процента от населението, подлежащо на ваксинация. "

Тоест направили са единственото правилно нещо - затворили са границите още в началото, не каот нашия "генерал", който затвори парковете и градинкие между блоковете и се показваше с погребален костюм по телевизията да плащи бабите ! Крайно време е да му се потърси отговорност за това което причини на България !

пазноглавецо ако го беше направил щеше да оревеш орталъка ... нали ?

Това да им беше кусура. А при нас един обикаляше с джипката и вместо да се ангажира с пандемията си правеше предизборна агитация и то почти навсякъде без маска и реално посланието му беше " Аз съм над мерките, нищо че моето правителсво ги въвежда" Но това беше малкото зло. Да обърнем внимание и на по-голямото, което ти удобно пропускаш: - за един ушат генерал с вдигнато юмруче, който зовеше, че мерки не са нужни и въведените мерки не трябва да се спазват. Че мерките са само да му пречат да си прави мининги и екскурзии до Естония. И чийто последователи гориха публично маски. - за един чалгар от село, който от собсвената си телевизия постоянно пропагандираше, че няма такъв вирус. И когато има възможност да управлява се скри в миша дупка. Упс, разболя се от вируса, дето го няма и реално неговата прокламирана готовност да даде всичко от себе си за благото на България се изразява точно в НУЛА работни часа на избраната от народа позичия. - за един неуспял шофьор на камион в щатите, който си намери цяло стадо мангъропитеци да се разболяват и разнясят заразата в гонене на бленувания "овчи" имунитет. - за един неуспял "разработчик" на ваксини - " професор" по вируси, който не може да определи преболедувал ли е, болен ли е и когато почуства леки симптоми отпраши с 200 в болница при приятели да го лекуват, пререждайки хора, които наистина се нуждаеха от настаняване в болница. - за една лидерка на старата левица, която постоянно плюеше по щаба и мерките, но и тя като се разболя се намести без ред да я лекуват във ВМА и то тези, които обвиняваше уж в некадърност. - и още други герои тръгнали да свалят властта като докарат държавата до здравна криза.

Е, нашия крал заяви, че това е някакво вирусче, после се горига маски по площадите, а накрая намериха и виновни ........................

Сега ви плащат да подържате пландемията и се обърнахте срещу лойко ли, който защитавахте, докато беше силен?

Ами като си няма джип..ще ходи пеша. А като си няма евра и кюлчетаа..ще раздава съвети!

Като си нямаш акъл - ще плещиш глупости.

В България има 4 пъти повече починали отколкото в Китай с 2 милиарда население. Това означава ,че здравната система в България е по-зле от африканските защото там смъртността е по-ниска от българската. България е на първо място по смъртност в света - 90 процента умират в болниците.

умряха, защото не спазваха мижавите мерки. после ще умират, защото не са ваксинирани

Ти вярваш на статискиката (КРИВАТА, защото звучи по-страшно и страх, паника и несигурност са нужни на пландемията) на КИТАЙ или на БЪЛГАРИЯ? Всички е нагласено, за да е удобно за манипулаторите.

Мунчо вървеше и събираше феновете си по Бузлуджа за да им каже че вируса не е вирус измислица ... мдааа така беше .

Да бе, то заради личните благодарности на монарха поименно ще да е..

Те такова животно нема, а? Де гиди прости, злобни тикви!

Сраната ваксинира ….

Сраната ваксина

Хубо че нямат умрели от вируса, но сега с тия 90% ваксинирани, ще надминат всички. Ами кой каквото му писано..Ще освободят место за следващата 6 раса..набързо, без катаклизми..

статията......само боза а, баничката? ?

По-долни сме и от бутанците.

Пък нашия президент каза че няма вирус и всички да се качват на Шипка.

Казал щото нема пипе.Голям "обединител на нацията" се извъди.Боже пази България !

Ае стига бе!!! Кога бяхте в Бутан и се ръкувахте с краля!!! Аман от жълта преса еййййх....

Как тъй ще обикаля пеш или на кон бе?! Я да си вземе една джипка като нашия бивш крал-слънце Буци

Има само един, защото Бутан е малко село във Врачанско

голЕм битак правеха навремето, национален !

Щото политиците им не ги лъжат и "лекарите" им не обръщат палачинката като нашия "министър" Кацаров

Kalin

Кото оная фурнаджийска лопата Каназиревата ги спомена като негативен пример

Щото нямат НОЩ да ги лъже нон стоп затова!

Лелелеле, каква приказка за лека нощ... Благодаря+

много са я съкратили тая приказка... в едно далечно кралство ... и хоп - хепи енд

Амии не е приказка вземи прочети за Бутан...и тогава дрънкай

е и ? четох. освен че е забранено тютюно пушенето, други 'екстри' не видях. а по някое време 'светилата' казаха, че никотина 'отлепя' короната. някой послъгва, защо ли ? , умнико гиздав 'начетен'