17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Буквата е “КСИ” а не “СИ”, баааа … ти журналята. А другата е “НИ” а не “НЮ”, да ви …. у кухите лейки!!!

Предвидено е следващият вариант да бъде открит на о-в Мадагаскар и ще се казва Мегатрон. По-следващият вариант ще е от Папуа - Нова Гвинея и ще се казва Саурон. За по-нататък бизнес - планът още не е готов.

Е, то в интернет им се подиграват от няколко дни, че предишната буква, дето по тяхному е "си" е същата като фамилията на Мечо Пух - Си Дзин Пин (на дръпнатите първото име е фамилното, а последното е собственото). Щяло било да стане скандал, ако този щам се казва както и комунистът, начело на китайската кочина, произвела оригинала в Ухан. В момента САЩ и ЕС страшно обичат комунисти, марксисти и маоисти - ако не е КПП, в краен случай да е BLM, дето докато грабят организирано магазини по двете крайбрежия скандират "the only solution is a Communist revolution" - има ги в ютюба.

скандал може да стане и ако китайците разберат какво значи китаец/китайски произнесено на езика мандарин. Звучи като хуа но то и толкова може да се каже от благоприличие де заради набиващата се на очи асоциация. Като оня китаец с цветистото име (за китайците е като нашето Иван или Георги) дето щял да играе в ЦСКА ама така и не го взеха. А и поляка Камил .... ама за китайци става дума тук

Още когато емисари на СЗО прескочиха до Китай и ги заключиха в хотел за една седмица, стана ясно че , тръгвайки си "обслужени"и със сметки в офшорни зони, ще са склонни да ПРЕСКАЧАТ! Но не огради а истината! СЗО ТРЯБВА ДА БЪДЕ РАЗСЛЕДВАНА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО !!!

До 8 месеца идва Сигма, тя ще се комбинира с psi и след нея идва Омега до 2023

Това е инфаркт и болест на Крон. Колкото и да се трие, СЗО бая работа ще отвори на цензурата докато се стигне до ОМЕГА.

ама и на меркетинг специалистите към СЗО не им е лесно ей... с какви неща трябва да се занимават.

Броенето на пари само на пръв поглед е лесно.

И само заради това как звучат буквите и защото могат да обидят Америка и Китай решили да минат на следващото!? От друга страна пред вид че за проучването на вируса Америка е плащала и лабороторията в която е разработен е в Китай най-добре да го бяха кръстили "Ню Си" в знак на кооперацията между нациите да преебат света, допълнително!

аз му викам оксиморон 21

Защото са със семпли ментални възможности и не знаят азбуката...

Да ви имам проблемите!

Названието на буквата Ξ (ξ) на български не е "си", а "кси". "Си" се произнася от англосаксонците, които очевидно не могат да произнесат звука к в началото на думата преди друга съгласна.

Не е това проблемът кой как го чете. На английски транскрипцията на буквата е "Xi" и съвпада с изписването на английски на името на китайския лидер.

Направо да почнат да ги кръщават Пена, Цура, Мара, Пешо, Киро, Кольо... нашенецът не само няма да се обиди, ами и ще се фука втв Фейсбук!

Ми като свършат буквите от гръцката азбука? Като стигнат до Омега, тогава к'во ше праят? Ще обявят края на пандемията най-вероятно?

Ще започнат да дават по две букви или ще добавят цифри. А може да им дадем буквите от глаголицата.

След Омега ще са по номера на сертифицирания, в който е открит новия вид. Очакваме 5 000 000 000 нови вида.

Да му мислят с рекламите " Богат на Омега-3"

омикрон е ли е това модификация на буквата омега?

Омикрон пък се бърка с Оптимус прайм, Омнитрикс и тЯм подобни...

Голлямото О в гръцкия език е въведено от Исус възпрооизвеждащ стратегията при заляването на псведоимператор вителий.Вкаран в чувал.

Незабавно напускане на-ЧАСТНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ(СОБСТВЕНОСТ НА БИГ-ФАРМА)-СЗО!!! НЯКОЙ ПИТАЛ ЛИ НИ Е,ДАЛИ СМЕ СЪГЛАСНИ ДА-“ЧЛЕНУВАМЕ”,ПЛАЩАМЕ СТОТИЦИ МИЛИОНИ НА СЛУЖИТЕЛИТЕ НА:БИЛ ГЕЙТС И КОМПАНИЯ!!! СЪД ЗА ТЕРОРИСТИТЕ!!!

Защото са китайски подлоги. Прав беше рижавия перчем да им спре финансирането

Нищо политическо няма в "пандемията". Просто взимаме поредната буква и продължаваме. О, извинете, тия ще ги прескочим, щото така.

Защото са обикновени престъпници сър!!!

че не съм робот? Роботи ли сте наели?

в ромско училище : - асене, докажи , че този триъгълник е равнобедрен . - заклевам се другарке, равнобедрен е !

други - тричат.