17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Британци, сър... Келтът Джавид е заменен от нормана Сунак. Егати циганията...

Ама то само Индийци и Пакита в тая Англия! А коренното население, къде е?

Сега го видях и тоя Алок. Бе, това кабинетът на щата Утар Прадеш ли е?!

Тези все с чисто британски имена...

Саджид Джавид, Риши Сунак, Алок Шарма - все кореняци британци...

-Саджид,виж какво смешно име - Джон...

Въпросът е , защо не си тръгва НАГЛОТО счетоводителче от СФищов, дето го е стреах от високо и от ЗЕМЛЕТРЪСИ,

Майка ти не е ли истинска Циганка?

Защото е некъдърен, като Боби.

Мишките бягат. Който вижда какво става, де. Останалите пеят екзалтирано оди на радоста, затова, че са си върнали контрола. Отново.

НЕможи долнодьбнишкия наглец Горанов е ЧОВЕК на ДС Иван Саздов ,крьстника- библитекар масонски БОС И роднина на вечната амбър на финансите КИРИЛ АНАНИЕВ

За да се спести време (и пари), ще предложа съвсем безплатно начин да се намали цената на промишления, а същевременно и на битовия ток. Освободете всички доставки на електроенергия от ДДС. Видяхте ли колко е лесно?

Недейте така щот МЪЖА на сащ посланик Мустафа също е ИНДИИЕЦ и се казва ДЖАВАД ,да не са засегне Мустафата да звъни на ГЕШЕВ и да осьмнете като АНТИиндийци или поне руски шпиони

Айде, английската прислуга се обади. Ей, нещастник, тези пакита, индийци и прочее винаги ще са две категории над теб там, колкото и да раболепничиш и да се правиш на "поданик на нейно величество" - с малки букви.

Забрави да споменеш, че е "приятел", т.е. пинока на Глиган Пеевски.

Тия почвам да ги съжалявам вече. Язък за подредената и хубава държава,след 20, 30 години ще сме по-добре от тях като гледам какви тарамбуки назначават за министри.

Тръгва си, защото му прилоша като разбра, че ЮК ще строи високоскоростната жп линия за 105 милиарда паунда.

Авторчето на тази статия да си спомни за минетите, които раздаваше наляво и надясно, за да я вземат на работа в слугинското на Русия сайтче.... Апропо, вчера недоразумението Кадиров е назначил за началник на управлението по държавна сигурност на Чечня 23 годишния си племенник Момъкът е с гъста брада, гледа нахално и глупаво и прилича на млад циганин Препоръчваме на грозната Калина да намали минетите и да напише някоя статийка и за Русия

Дали ще назначат поне един кореняк за цвят.

Саджид Джавид, Риши Сунак, Алок Шарма... без малко да си помисля, че в статията не става върпрос за европейска Англия, а за Индия. Скоро Борис Джонсън може и да бъде принуден да се прекръсти на Ал Борис бин Джонсън.

Дали Англия превзе Индия или Индия превзе Англия?!?

Брех, мама му стара! Едни типични за Албиона имена? Така е като месните са се ояли и ги мързи. Не стават.

джавид беше сменен от Санак, който ще си партнира с Ахмак.... Тези се шегуват:)))

Мой приятел ингилиз ще се окаже прав. Преди години Англия колонизира Индия, сега Индия колонизира Англия.

Забрави Прити Пател

Седят си Саджид Джавид и Риши Сунак на Даунинг стрийт 10, по едно време влиза Алок Шарма : "Ей Алок, ела да видиш, един англичанин се мотае тука с много странно име - Джонсън "!

ФИНАНСОВ мнистър се жалва от смянта на ПОЛИТИЧЕСКИТЕ му съветници?! Хм, ПОЛИТИЧЕСКИТЕ съветници пречат на финансовите министри.

Тоя тарамбук има повече акъл от цялото ни правителство взето заедно

Къв англичанин те е патил? Джонсън е турчин доскоро с американско гражданство.

Време е и Джавид, и Сунак да бягат ОБРАТНО към Турция.. Там да си търсдят правата.

Време е Елизабет II, да обмисли нова титла- Махараджа на Англистан, или за да бъда по точен, понеже е жена- Махарани Или да емигрира в Канада.

Не се шегуват, явно са станали народ от ахмаци.

И ще се сетите защо.

Е какво стана сега? Индийците превзеха Острова :)

И сюнета е на дневен ред в парламента

си тръгва,идва Шаман Шакир... Все едни англичани!!!

в обединеното кралство избират управниците си не по имената а по възможностите им. Като изходим от фактите че има много индийци отлични лекари и математици явно са умен народ. Нашите цигани също са доста интелигентни, но благодарение на тъпите си традиции и оставени да правят каквото си искат правят глабежи и измами което е по бързо и лесно реализируемо от учението, на тях им липсва търпение. Ако имат английското възпитание постигат превъзходни резултати. Това възпитание вече не може да става с убеждаване а с налагане силово по метода морков и тояга (истинска). Това ще е в интерес и на циганите и на българите.