17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в обединеното кралство избират управниците си не по имената а по възможностите им. Като изходим от фактите че има много индийци отлични лекари и математици явно са умен народ. Нашите цигани също са доста интелигентни, но благодарение на тъпите си традиции и оставени да правят каквото си искат правят глабежи и измами което е по бързо и лесно реализируемо от учението, на тях им липсва търпение. Ако имат английското възпитание постигат превъзходни резултати. Това възпитание вече не може да става с убеждаване а с налагане силово по метода морков и тояга (истинска). Това ще е в интерес и на циганите и на българите.

си тръгва,идва Шаман Шакир... Все едни англичани!!!

И сюнета е на дневен ред в парламента

Е какво стана сега? Индийците превзеха Острова :)

И ще се сетите защо.

Време е Елизабет II, да обмисли нова титла- Махараджа на Англистан, или за да бъда по точен, понеже е жена- Махарани Или да емигрира в Канада.

Време е и Джавид, и Сунак да бягат ОБРАТНО към Турция.. Там да си търсдят правата.

ФИНАНСОВ мнистър се жалва от смянта на ПОЛИТИЧЕСКИТЕ му съветници?! Хм, ПОЛИТИЧЕСКИТЕ съветници пречат на финансовите министри.

Седят си Саджид Джавид и Риши Сунак на Даунинг стрийт 10, по едно време влиза Алок Шарма : "Ей Алок, ела да видиш, един англичанин се мотае тука с много странно име - Джонсън "!

Къв англичанин те е патил? Джонсън е турчин доскоро с американско гражданство.

Мой приятел ингилиз ще се окаже прав. Преди години Англия колонизира Индия, сега Индия колонизира Англия.

джавид беше сменен от Санак, който ще си партнира с Ахмак.... Тези се шегуват:)))

Не се шегуват, явно са станали народ от ахмаци.

Брех, мама му стара! Едни типични за Албиона имена? Така е като месните са се ояли и ги мързи. Не стават.

Дали Англия превзе Индия или Индия превзе Англия?!?

Саджид Джавид, Риши Сунак, Алок Шарма... без малко да си помисля, че в статията не става върпрос за европейска Англия, а за Индия. Скоро Борис Джонсън може и да бъде принуден да се прекръсти на Ал Борис бин Джонсън.

Забрави Прити Пател

Дали ще назначат поне един кореняк за цвят.

Авторчето на тази статия да си спомни за минетите, които раздаваше наляво и надясно, за да я вземат на работа в слугинското на Русия сайтче.... Апропо, вчера недоразумението Кадиров е назначил за началник на управлението по държавна сигурност на Чечня 23 годишния си племенник Момъкът е с гъста брада, гледа нахално и глупаво и прилича на млад циганин Препоръчваме на грозната Калина да намали минетите и да напише някоя статийка и за Русия

Тръгва си, защото му прилоша като разбра, че ЮК ще строи високоскоростната жп линия за 105 милиарда паунда.

Тия почвам да ги съжалявам вече. Язък за подредената и хубава държава,след 20, 30 години ще сме по-добре от тях като гледам какви тарамбуки назначават за министри.

Тоя тарамбук има повече акъл от цялото ни правителство взето заедно

За да се спести време (и пари), ще предложа съвсем безплатно начин да се намали цената на промишления, а същевременно и на битовия ток. Освободете всички доставки на електроенергия от ДДС. Видяхте ли колко е лесно?

Мишките бягат. Който вижда какво става, де. Останалите пеят екзалтирано оди на радоста, затова, че са си върнали контрола. Отново.

Защото е некъдърен, като Боби.

Въпросът е , защо не си тръгва НАГЛОТО счетоводителче от СФищов, дето го е стреах от високо и от ЗЕМЛЕТРЪСИ,

НЕможи долнодьбнишкия наглец Горанов е ЧОВЕК на ДС Иван Саздов ,крьстника- библитекар масонски БОС И роднина на вечната амбър на финансите КИРИЛ АНАНИЕВ

Забрави да споменеш, че е "приятел", т.е. пинока на Глиган Пеевски.

-Саджид,виж какво смешно име - Джон...

Саджид Джавид, Риши Сунак, Алок Шарма - все кореняци британци...

Тези все с чисто британски имена...

Ама то само Индийци и Пакита в тая Англия! А коренното население, къде е?

Сега го видях и тоя Алок. Бе, това кабинетът на щата Утар Прадеш ли е?!

Недейте така щот МЪЖА на сащ посланик Мустафа също е ИНДИИЕЦ и се казва ДЖАВАД ,да не са засегне Мустафата да звъни на ГЕШЕВ и да осьмнете като АНТИиндийци или поне руски шпиони

Британци, сър... Келтът Джавид е заменен от нормана Сунак. Егати циганията...

Майка ти не е ли истинска Циганка?

Айде, английската прислуга се обади. Ей, нещастник, тези пакита, индийци и прочее винаги ще са две категории над теб там, колкото и да раболепничиш и да се правиш на "поданик на нейно величество" - с малки букви.