Защо бягат дубайските принцеси?

Хая, една от жените на шейх Ал Мактум, изчезна. Преди нея опит за бягство предприеха и две от дъщерите на владетеля. По-малката от тях - Латифа, разказва разтърсващи детайли

Обратно в новината

Коментари - Защо бягат дубайските принцеси? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да винмават всички момичета подлъгани по арабско злато... Вижте на какво са способни към техните си, хем с кралска кръв арабки. Вие никога няма да сте считани даже на 10% на тези жени, защото дори да приемете религията им, пак няма да сте като тях. Вижте как ги третират, като животни... и помислете пак за Дубайски лукс и арабски прелести

Споко фе - Мама Меркел ще ги интегрира! И тея изроди са богатите и образованите. Сметни цялата сган дето е превзела Западна Европа какво чудо е!

от злато да са Емиратите всички до един имат камиларски манталитет

В ОАЕ нямат КПП-та между отделните емирства. А на Балканите бол КПП-та.

излагате ислямя

Какво да очакваш от общество, което стимулира бракът между братя и сестри, първи братовчеди и т.н. Цялата история е все едно четеш разказа на Софи Маринова как е избягала от гринго, но в по луксозен вариант.

Е,то половината Дубай е роднина на шейха-тези жени бая зор са видели от рязаните му роднини !Щото там няма не искам ,няма недей!

Изневерявала му била? А две му дъщери и те ли са му изневерявали?? А предишните му жени, и те ли??

Под изневяра сигурно има предвид бягството. Един вид изневерила е на правилата им там. Не са за завиждане тези жени.

Епа баце когато имаш религия дето се опитва да те върне у пещерата! И когато имаш разни кралски семейства дето тая сега е сестра на предишния владетел, полу сестра на миналия и братовчедка на предишния, т.е. на принципа братчеди и балдъзи който първи се нагъзи! Емни ко очакваш да се получи!?

'не без дъщеря ми' е книга от миналото хилядолетие, интересно защо ли става така

Защото противно на българската народопсихология- щастието не се купува с пари.

Явно ще ги подпукат арабелите. Говори се, че се готви съюз на ислямска основа в близкия изток и вчерашните спонсори днес са вече първи врагове.