Защо Бургас може да бъде притегателен за индийските туристи

Кметът Димитър Николов рекламира града пред индийския туристически пазар

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя па...ходи при индийците да ги уговаря.Ей навсякъде всичко живо изперка

Мръсотията по улиците. В Бургас имаме един странен феномен - в Морската има алеи с толкова нагъсто поставени пейки, че са като седалки на стадион, а кошчетта са през 5-10 м /и са обикновено празни/, макар че няма толкова седящи, още повече хвърлящи боклуци през 5 м - все пак хората са излезли на разходка. На други места обаче няма изобщо пейки, а кошче трябва търсиш на 50 или дори 100 м и обикновено са пълни. Някой с мозък мисли ли, че на няма такива парадокси.

Защо само Бургас, цялата ни страна е едно вълшебство, какво си нямаме? Вижте горите, полята, низините, реките, езерата, язовирите, балнеолечението и цялото черноморие от север до юг... Такъв рай е нашата България, която предоставя абсолютно всякакви възможности, стига да не я разграбят...

Индийските туристи, които вече са тук, са повече от достатъчно. Вместо да привличаме нови по-добре да измислим как да накараме сегашните да си ходят.

Ами защото мръсотията по главните улици и по парковете, особено в събота и неделя, когато никой не чисти кошчетата ще ги карат да се чувстват сякаш са си у дома.

Ами дайте да отваряме този спортен хамбар за 100 милки и да провеждаме състезание по крикет, че иначе не ми идва на акъл с какви спортни мероприятия ще му покриваме масрафа. Ама нали кмета е много предприемчив, може да я даде на Караненов на концесия за 20 години, да го "набута" един вид.

Малко са ни нашите индийци, дето вече приближават 1 милион, сега и ще внасяме чужди. Колко ще останат на гърба ни...

няма да се различават по цвят, мирис и "малолетни традиции" от местното населени. нека малката булка започне сега.

чичо Кмет, малко ли са ни нашите тъмнозеленокафеви че и още кореняци да идват? от турист индиец ще вземеш пари колкото от маймунка орехче

Ще им напомня на Индия от преди няколко века, само англииският е по-развален. Има си касти и всичко. Гениална идея! Да се запише под мотото 'Вече Бъргас е Индия'.

Боже, колко тъп и мега глупав индиец трябва да си, че да дойдеш на почивка в България. Айде, европейците и китайците ни знаят що за стока сме. Поне пред индийците да не излагаме.

Защото като изключим кухнята, природата и различния език, останалото си е същото. Ци .... ъъъ индийците изобщо няма да разберат, че не са си вкъщи, освен по липсата на играещи кобри, ако не броим двукраките, които обаче трудно ще накараш да играят на твоята свирка

Кметът Димитър Николов рекламира града пред индийския туристически пазар: Защо Бургас може да бъде притегателен за индийските туристи Защото митенце, бургаския залив заприлича на свещената за индусите Ганг по чистота и цвят! Затова! Ще се чувстват като у дома си.

Защото вече имат няколко квартала с индийци, а и може да им намерят работа да продават царевица.

Квартал "меден рудник" може спокойно да го прекръстят Момбай.