17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прочетета книгата на един спец от службите- проф. Йордан Начев. Там много точно е описал плановете за унищожаването на съвременна Европа и мястото в тези планове на измислената миграция, Истанбулската конвенция, джендърите, ЛГТБ общностите и разни други подобни..... Затова на такива - твърд отпор. Ако трябва и както на времето - с автомати. Това са престъпници, преминаващи незаконно държавна граница. Това е най-голямото престъпление, а не че си пил кафе с някого и си мъдрувал на Запад или на Изток да гледа България.

Тоя ми ти национален съвет за ''защита правата на навлеците'' от колко души се състои и дали те живеят на островите препълнени с навлеци... Никакъв достъп до морската територия на Гърция не трябва да се дава на такива нарушители ...Който иска да си ги прибира от там ама и да си ги кара при тях..

Права на мигранти ли?Що за тъпа шега е това?! Тия хора са се отказали от правата си защото да пребивават незаконно е по лесно от колкото по каналният законнен ред. "Комитетът призовава властите да премахнат "географските ограничения, наложени на бежанците" Това малко ми звучи като идеите на левите в Америка за отворени граници.

Националният комитет по правата на човека в Гърция.... И там си имат соросоидните отрепки. Писна ми вече!!!!

"... международната закрила е задължение, което произтича от общоевропейската система за предоставяне на убежище." А кой ще защити обикновените данъкоплатци от тази общо европейска система която, забележете НИ ЗАДЪЛЖАВА да предоставяме убежище независимо от броя емигранти искащи да дойдат. Кой идиот до е направил това???????

И там си имат правозащитници еничари. Долни продажници, за няколко евро и майка си ще продадат

За правата на местните хора, които трябва да ги хранят някой мисли ли? Пътувам често и вече ме тресе страх - Европа е пълна със забулени глави и стават все повече. Водят деца, тикат колички. Засега тук са малко, защото не искат. Подобри ли се животът ни, ще залеят и нас.

Не знам коя тъпа наредба какво дава, НО АКО НА ВСЯКА СТРАНА ЧЛЕН ПРЕДИ ДА ВЛЯЗАТ В ЕС БЕШЕ ЯСНО КАЗАНО, ЧЕ НАВЛИЗАНЕТО ПРЕЗ НАЦИОНАЛНИТЕ ГРАНИЦИ ЩЕ СТАВА ДЕНОНОЩНО БЕЗНАКАЗАНО ТРАЙНО И БЕЗВЪЗВРАТНО И ЧЕ ГРАНИЧНАТА ПОЛИЦИЯ САМО ЩЕ ГИ ВОЗИ И БРОИ, КОЛКО ДЪРЖАВИ ЩЯХА ДА ЧЛЕНУВАТ В ТОЗИ СКАПАН СЪЮЗ?

Добре де, няма ли да се появи из Европа един нормален политик, който да признае, че първоизточника на проблем е съсипването на държавите на тези хорица, най вече от САЩ, и че решение няма да има, преди да се намери начин тези провалени държави да тръгнат към нормализация? Афганистан, Ирак, Либия, Сирия бяха целенасочено унищожени и направени негодни за живот.

Ще се появи, ама след като слезе от власт, за да няма последствия за политическата му кариера. Същото важи и за висшите военни, които се разприказват чак след пенсия.

и там някакви 'национални' и 'световни' комисариа.. пардон комитети....

Време е,... за ГРЕК ЕКЗИТ !!;))

Боли ме цървула за гърците ,те са много пекани при асимилацията на други народи относно крадене и изопачаване на историята ! Мигрантите могат да ги запишат като древни елини и никой нищо няма да разбере (гърците много се срамуват и крият произхода си който във по-голямата част е африканско-арабски ) Не ми пука за тях ,ЗАЩОТО за сто години подложиха на геноцид и асимилираха два милиона българи и бяха всячески тормозени (тук голям грях има комунистическа и сегашна България ) Със мигрантите , тъкмо ще се върнат към първоначалния си произход ,ХЕ, ХЕ ХЕЕЕЕ

чудя се само защо не изкара и Путин лично виновен..

Путин не ги е канил , дъртаците Меркел и Сорос ги каниха под натиска на големия капитал ,за да се обезцени работната заплата .Вместо това да стане при опита си да ги накарат да бачкат ,започнаха атентатите ;ЧЕСТИТО

А, пък мечката, когато играе в комшиите...

и мене не ме кефят византийците ама кат гори ли на съседа чергата..... иначе ротшилдите пълнят европата с църни мангусти и арабели и планът на куденхов калерги ша е изпълнен до некоя година и нема да има нации и държави сите ша са сиви с черничък оттенък с тук таме некой бел хетеро човек

Тези "защитнициЩ да си вземат по 10 мангала вкъщи! Ама не взимат... Оттрани много лесно се лае и се изкарват дивиденти - финансови, политически и всякакви...

Тия емигранти малко в повече идват на всички, ама да си дават съвети разни организации които не са се сблъсквали с проблемите с тях е нахално. Щом са емигранти да спазват закона на страната където са - да ходят без забрадки, ако нападат жени да се депортират веднага без право на обжалване, както и при всяко провинение над дребно хулиганство включително. И ров трябва да важи в цяла Европа.

Какъв "закон ще спазват" бе - МАРШ ОБРАТНО, ОТКЪДЕТО СА ДОШЛИ.

tonk11

Брей. И тези имали такъв комитет. Сигурно се казва ГХК.

Тъй де, нека ги бранят, ама на колко от тях са поели и... издръжката:)))??? Има ли такава информация:)))?!?

Всички на кораба и обратно в страните от където са

направо на дъното на морето да ги пращат, кой ще им плаща горивото за да ги връщат по местата им??!

Буля Меркел обърка правото на "правовите" евродържави...

Запоследен път получих сърбеж, покрай пеши патрул на полицията през 2000 г. Лятото. В София.

Абе, какво е това да ги задължават. И нас не желая да ни задължават да ги п иемаме та и работа да им даваме. Да ги връщат, никакво навлизане на тази арабска измет на балканите. А заглавието е под всякаква критика...нямам думи

безродни соросоиди се срещат навксякъде!

Тунеядци защитават тунеядци...

Като се разбере кой седи зад комитета за защита правата на човека всичко ще се изясни!!!

МОСАД