Зарков: Отдавна пледирам за мерки по това, което казват САЩ в доклада си

Това е една от темите на публичния и политически дебат толкова време", напомни правосъдният министър

Обратно в новината

Коментари - Зарков: Отдавна пледирам за мерки по това, което казват САЩ в доклада си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом и комунистите признават, че американците правилно виждат пробойните в държавата ни, значи има напредък

какво значи отдавна, бе плужек, като ти се появи вчера!

А за главния коткоудушвач на РБ казва нещо в доклада си, Държавният департамент на САЩ, или ви е пропуснал?

Много ми се иска, но не мога нищо да направя. Единствено комунистите, това е техния речник. Типичен заплаткаджия, бюрократ и нефелник. А, фактът че е протеже на Радев директно го прави стопроцентов никаквец. Добре, че е мама с връзките си да му дават форум.

Защото производители и търговци искат Мунчо да бъде изхвърлен от Резиденството.

Е, какво като пледираш, ялов си, избърсват си гъзовете с мерките и с теб, колкото и да му се лигавиш на Мунчо. Не ставаш.

Още един мазньо в политиката, щом казваш това което сащ казва, значи си един обикновен подкизурко, особено ако го изтъкваш. Да цитираш една,държава с върховна корупция е провал

Другарят Зарков може да обърна посоката, но остава верен на принципа, каквото кажат от вън.

И що бе,зарков? Що требва да се съобразяваме с ония диктатори отвъд океана? Ние тук нямаме ли следствие,съд и прокуратура? Те за какво са? Да те еба о парвеньото продажно.

Забрави га другарката Нинова та водеше за ръчичка по телевизиите и никой не подозираше съществуването ти.

Ех, Зарков, още от пионерче си беше евроатлантик.

и този сложи наколенките

Български продажник . Този преди време само за част от това изказване щеше да бъде съден за държавна измяна . И с право .

Я се скрий, бе плужек гнусен.

Аз не разбирам, след като Баце е прочел само една книга и бил мно'о прост, а тия новите се тупат в гърдите колко са интеУигентни и даровити, защото са изчели много книги... - как не могат да предложат закон, който да отговаря на Конституцията..??? И след като са написали нещо, което КС определя като нарушение на клетата ни Конституция - тия що не се хванат да поработят върху идеята, та да се впише в закона? Нали са много "умни", защо не могат да напишат нещо, което да не противоречи на основния закон?

Не знам дали в доклада пише за насилие над котки че тогава лошо Зарков.

малеййй, ми то зарков иска да разследва президента и бсп за корупция бре, щото доклада е за периода 2021 - 2022г

Сащ да си гледат собствената КОРУПЦИЯ и ПРЕСТЪПНОСТ !

"Аз съм най-послушен". Ама ше трябва да стане бой с Боце - другия послушник, а погледнем ли и към другите партии.... очертава се дерби след дерби!

То хубаво Зарков пледира, но като се има предвид, че същият Зарков няма нито един работен ден като адвокат, съдия или прокурор - пледоарията му издиша. Самият Конституционен съд каза, че това подобие на закон е противоконституционно.... Как може правосъден министър, с претенции за юридическа култура да иска да прокарва противоконституционен закон?? Така ли ще ги стигнем Швейцария, Германия..., като газим собствената си Конституция на най-високо ниво?!? Да разбирам, че основен модел на промяната е погазването на основният закон на Републиката!

С Каскета начело никога няма да стигнем когото и да било, освен ако не тичаме назад.

Е да, с Чер епа, Цецо от Белград, Боб ока, Къ-ро ще я прокопсаме, а? Интересно, че ми изтриха коментара, та го пиша пак. Очевидно и в тази медия можем да плюем само правилните хора

Тиквата нали заяви по ТВ - "дори и противоконституционно да е, аз подкрепям"? Защо и другио да не заявят подобно нещо?

Чай ся, Баце нали е Еднокнижник.? Толкова от него. Тук въпросът е, след като Зарков в УЖ интелигентен, защо натиска за нещо в нарушение на Конституцията? И след като е УЖ много умен, са поработи върху идеята си, докато започне да отговаря на Конституцията!

Котка се еbe в кюнец да не драска! - похвалило се Кацамунчето на свой авер.А авера му подсказал - Ако я туриш в крив кюнец ще можеш и да си я целуваш.

абе смотаняк обратен, ако в САщ знаят с какво се занимаваше дядо ти покрай така нареченото дерло на ликвидиряния Димитров и теб щаха да те включат в магнитски и отъд него, и въобще с какво се занимава това посолство на сащ освен с корупцич, колко милиарда бутна Тиквата Борисов на предишния посланик как му беше името- разбира се еврейче

Ти ли пренасяше милиардите на тиквата до бедния американски посланик?

Пледирал Аре бачкай ве

Този е подлога на Козяк!!!! Ще продаде и майка си само да се докопа до стола на Гл.Прокурор!!!! Това е целта му! Запомнете!! Ще коментираме пак по въпроса!

Си слука на Кремъл. Но ще трябва много да чакаш Путьо да управлява света.

Защо ще я съдят в Америка юристката на Ружа Игнатова ли? Ами ето например защо: Кольо Парамов: Ако бяхме разкрили виновниците за КТБ, щеше да има уникален дисциплиниращ ефект 22.03.2023 Ако бяхме разкрили виновниците за КТБ, щеше да има уникален дисциплиниращ ефект. Това каза аудиокаста ”Това е България” на ”Фокус” Кольо Парамов, финансов експерт и бивш главен ревизор на БНБ. "Ако проследим последните 96 месеца как се развива делото КТБ и участниците в него как реагират по детайли, организирайки всичко като един парадоксален процес на условието за състоянието на самата банка, ще разберем, че през тези 96 месеца има абсолютна тенденция в най-важните органи на страната ДА НЕ РАЗКРИЯТ!!!!! до ден-днешен първо участниците в замисъла за фалиране на банката. Второ, онези средства и огромни пари, които изтекоха в най-различни посоки в следствие на невъзможността да се започне едно перфектно разследване и то да доведе до разкриване на всички причинно-следствени връзки, организирани в детайла на цялата тази дейност", смята той. По думите му, ако бяхме разкрили делото КТБ в детайл преди 8 години, и бяхме намерили онези виновници, които го моделираха като част от цялата включително българска политическа класа, това щеше да бъде един уникален дисциплиниращ ефект, който щеше да даде основания да се работи по коренно различен начин. "Финансовият министър достатъчно добре и ясно каза в своето изложение кои са причините, които я принудиха да направи това изявление. После във второто си изказване направи някои доуточнения, с които искаше да докаже, че не е направила фатално изказване, а е уточнила възможностите, условията за практикуване и разработване на един нов държавен бюджет. Той трябва да отчете вариантите, които съвпадат примерно с подготовката на България за влизане в Еврозоната, с поддържането на 3% на дефицита и с някои други ограничения. Българските политици трябва да ги осъзнаят и да приложат мярка, не толкова равна на бившия министър на финансите Василев, а нещо съвсем коренно различно, за да може целият проект на бюджета да издържи във времето и държавата да не бъде подложена на рискове, съмнения и каквито и да е допълнителни операции, които да доведат до невъзможността българските финанси да решат най-важния си приоритет: стабилност в членството си в Европейския съюз, подсигуряване пътя към стабилност в новото членство в Еврозоната и недопускане съмнение за функционирането на валутния борд. Така че тези 3 основни траектории, които министърът направи и уточни, бяха в много важно условие", обърна внимание той.

Зарков, докладите на чужда държава не трябва да те интересуват!!

Да назначим българската държава да се самопровери. Хем Костя Копейкин ще е доволен, Каскетът ще е щастлив, а АхмеДоган ще пачерпи с уиски.

Единственото което искат и те и кликата на олигарсите около него, е да поставят свой човек на мястото на главния прокурор. Ако е сега и в момента Гешев си подаде оставката и за главен прокурор бъде назначен човек посочен от зарков, всякакви приказки за съдебна реформа контрол на главния прокурор и всичко останало моментално ще спрат.