Само 50 пациенти с COVID-19 се лекуват в интензивни отделения

Около 4,6% са новоустановените случаи с коронавирус за денонощието

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

се търсеше, за занятията на биологичните лаборатории на САЩ.

За тези пишещи за Китай, само ще ви кажа, в CNN, забележете не Дир.бг, писаха че заради локдаунът в Китай за последния месец ( Април е това), американски компании са загубили около 4 милиарда долара, поради липсата на персонал. Ако това не е форма на икономическа война от страна на Китай, здраве му кажи! Хитри са тия, но май бяха подценени от запада. Какво следва, ще видим догодина, пък дано иззимиме, че не е добре положението.

Цитат:"...За денонощието с COVID са починали 7 души, като над половината не са били ваксинирани. ..." Някой писал новина, без да си вземе хапчетата. Уви... ;-(

Просто единия си загубил сертификата на къра и го водят в графа небоден

20 февруари 2022 г. - още е рано да смятаме, че вирусът е преминал, тепърва навлиза по-заразния нов вариант 24 февруари 2022 г. - путин влиза в донбас 25 февруари 2022 г. - няма вирус, сертификата вече паднал

И твърдеше че разполага с най-добрата ваксина на света. Гледам китайците затварят цели градове. Пък оня кореец заповяда на армията да екзекутира вируса:))

Еми той света измря от ковида, затуй са малки цифрите. Явно 70% (5,5млрд.) от жителите на Земята са умрели от короната, щом напоследък обичат да ни набиват в главите, как видите ли "Целият Свят бил против Русия"!?!? А останалите 30% (1,5млрд.), демек тия дето са "Целият Свят", дето са против Русия ще пукнат от войната или по-скоро от злоба, и всичко е точно.

Ваксинирания Путин къде го слагаш В цялата схема? А ваксинирания Китай?

Тая статистика вече не е модерна, просто спрете да я поддържате! Почнете да водите друга статистика - "военни и цивилни загуби по време на Американо-Руската война", или още по-добре, водете статистика за падението на електоралната неподкрепа към Продължаваме поДмяната!

Загуби от американска страна-0.

Грешите - един пленен генерал ли беше или адмирал... А и излизат още плъхове край Мариупол... ;-)

Само 50 ..... лекарите са в паника. Нужни са спешни мерки, иначе доходите им ще спаднат.

Е нали ваксинираните не умираха?

Ай спрете вече с тия сводки. Не е модерно вече… А и скоро ще получим подарък от фащ - нов вирус….

Вече плашат с маймунска шарка.

Добре, че не се юрнахме да се бодем, когато ни подкокоросваха. Дефакто към 10% набодени, пък имаме по-малко ковоид болни от държави с 70 и повече процента набодени. Този извод може и да не си пробие път в големите медии, но хиляди граждани са стигнал иотдавна до него по пътя на логиката. И сеа какво? Ще си посипвате ли главите с пепел?

Ваксинирания Путин той получил ли е увреждания от ваксините или той е специален случай?

Мога само да се радвам, че поне с короната няма драма у нас. У Китай нещо се случва. СЗО спешно со одобрили още някаква китайска ваксина. Притеснявам се, че си имаме работа с нов щам, който китойците отчаяно се опитват да овладеят и дано поне този път да успеят да го удържат само у тях, а не пак да плъзне из целия свят. Но засега у БГ поне короната не е проблем и слава богу!

в Китай по политически причини Си Дзуинпин държи под ключ областите, които се владеят от Комсомола, петата колона в Китай, която иска да ... отвори страната както навремето "отвориха" ссср-то.

Заглавието звучи като съжаление.

Въй въх ковидче на кого на остави? 19-20-21-22 - кви хубави зими бяха :((( Трилиони направихме.

Китай продължава да затваря цели градове заради covid. Пък джуджето диктатор в Корея изпрати армията да проведе военна операция срещу ковид.

Само 4200 от "активните случаи" са заразени през последните 2 седмици. Все още влачат една огромна бройка от 85 000. Всички тези са на пределна възраст и когато някой от тях влезе в болница, в интензивно или умре от нещо, влиза в статистиката.

Абе време е за КПП-та. Ще изпукаме бе хора - не е шега работата. От утре маски и на открито