Заради изгорели наденици наемателят убил хазяйката си в Димитровград (снимки)

Петко Панков е осъждан многократно за кражби, шофиране под влияние на алкохол и др.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Населението на тази територия съвсем изтрещя!

Жената убита, а този изверг нещо го грозяло

Наденици "Леки"....

Някой писа, синът й какво да направел...Синът й беше убит преди десетина години в Търново. Тя е човек с много тежка съдба, вследствие на която отключи психични проблеми. Но беше жизнена и добра.

Този наглец, видите ли, искал по-лека мярка, за да ходел на работа и да си изкарвал пари?!? Нещо вина, съжаление да изрази, най-малкото примерно, пред близките на убитата, не че това ще помогне, но да е от срамотия, да се гърчи най-малкото, защото и това му е малко! Няма такъв нагъл изрод! Да лежи дълго в затвора!

Аман от нагли агресивни примати. Само смърт трябва за тоя!

10 години на първа, 6 на последна, ще лежи макс три. Рецидивистите плащат добре на съдиите и прокурорите и имат канал за това през точните адвокати. За две наденици да премажеш главата на възрастна жена, която те е приела в дома си. Такива изроди трябва да се смазват на място, куршум в слепоочието и контролен в сърцето.

По тениските ще ги познаете що за изроди са.

"осъждан многократно за кражби, шофиране под влияние на алкохол, закана за убийство, а последната му присъда е от 2014 година", плюс сегашното убийство. Рецидивист отвсякъде, ако го осъдят за това убийство, без смекчаващи вината обстоятелства, пряко сили ще му дадат 20г - най-много, при най-тежкият развой на съдебния процес - 20г. А, Иванчева - 20 до 30г ... Драги сънародници, най-големият проблем е в нас - ние избираме тези, които мисля, приемат и прилагат законите. Вие, които сте част от нас, но си мислите, че на вас това не може да се случи - бъркате

Сомо забележете с каква тениска се е появил в съда!

"Петко Панков е осъждан многократно за кражби, шофиране под влияние на алкохол, закана за убийство, а последната му присъда е от 2014 година. Ако бъде признат за виновен, го грози затвор от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна." Трябваше да убие....нямаме закони,нямаме….

Б.Б. е Виновен. Него е трябвало да налагат с тръбата.

В България не е лесно да си осъждан многократно, но този го е постигнал. Интересно какво още е необходимо за да получи максималното наказание.

В държава, в която пиенето всеки ден се счита за "здравословно" ако е " по малко" - какво чудно има? Нормализация на алкохола, все едно е света вода. Всеки ден умират по пътищата разни селинджъри, със промили които биха причинили припадък при нормален човек. "осъждан многокртно за шофиране под влияние на алкохол" - как изобщо се случва това? и защо е на свобода и с КНИЖКА? Да беше изпушил една цигара с твера, барем да го осъдят за ПРИДОБИЛ СЪХРАНЯВАЛ И ДЪРЖАЛ "ВИСОКО РИСКОВО" НАРКОТИЧНО ВЕЩЕСТВО - ТРЕВИЦА. Докато във лафффка има бира за 1.50 - 3 литра (със спирт) и в аптеката диазепамче и лексотанче за нервите. А за добър сън - Зопиклонче. Помяри с двойнствен стандарт. Да сепие секи ден е ОК, но един коз и си наркоман. Бийте се още с гаечни ключове, пияни селяни грозни.

Стига бе, верно ли тия с наркотиците не се бият? А като не ти харесва има страни където тревата е легална има и такива в които алкохола е забранен имаш голям избор.

не че нещо, ама тея с тревицата едва ли биха тръгнали да се бият, освен яко не е гнила ябълка, дето е шизофреник генетично, и после някви дръвници дето нищо не разбират говорят за "Отключване на епизод" хахах иначе то е ясно, че селяндурите слагат всичко под един знаменател и не правят разлика между твърда и "мека" дрога (демек трева за тъпите) цигари (никотин), кафе (кофеин) също са "наркотици", но са социално възприети както и алкохола в БЪЛХАРИЯ, за съжаление има си наркотик и наркотик сериозна разлика при пповедението на човек злоупотребил с пико, амфети или херца, или да речем ANGEL DUST някакъв си беше отрязал собствените устни и ги бе дал на кучето си да ги изяде, от този ANGEL DUST.... тревата трябва да се сепарира от силната дрога в закона. та проблемът когато всичко се слага под един кюп е, че боклуците нарко пласьори имат чадър за всичко отивам до Лаффка да си презаредя с три пакета цигарки, дето на тях пише че причинават какви ли не болести, но са ЛЕГАЛНИ хахахахахах ае чал

При такива случаи човек може само да съжалява, че е премахнато смъртното наказание.

Дали ще го изключат от ГЕРП?

Надениците са опасна храна - не знаеш какво мелят вътре, но понеже са по-евтини, поради посочената причина, са приемлива храна за определени социални слоеве.

Рецидивист е бил на свобода. Защо?

а наденицата? какво е станало с наденицата ще ни съобщите ли?

Наистина черна смърт, както виждаме от фанелката на психопата.

/ шок и ужас! Страницата, която търсите, не съществува или сте въвели грешен линк. Няматe много голям избор освен... да се върнете към истинските новини

Аз ако съм син или внук на потърпевшата ще му натъпча надениците в задника и ще му зашия гъза а мъдете му ще ги отрежа и ще му ги окача на ушите след това ще го пусна в един кладенец да не ожъднява - белким осъзнае какво е направил преди да пукне.

по добре да беше останал да живееш с нея, и да и помагаш, вместо да и се налага тя да дели домът си с квартирант трето качество!

Никакви такива, око за око за такива боклуци. Даваш му право да си избере размер на тръбния ключ и бой докато спре да диша.

Аз ако съм син или внук на потърпевшата ще му натъпча надениците в задника и ще му зашия гъза а мъдете му ще ги отрежа и ще му ги окача на ушите след това ще го пусна в един кладенец да не ожъднява - белким осъзнае какво е направил преди да пукне.

неосъзната жестокост, прикривана зад справедливост. (Обичайна фабула в американските филми)

примат