Заради британския щам: Родителски и учителски организации против връщането в клас

Според недоволните рискът от загубата на близък човек е огромен и резултатите върху психиката на децата са травмиращи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Учениците трябва да се връщат в клас

Искаме онлайн обучение дейба майките на тия където искат да се върнат на училище.

Нещастници такива, няма да се занимаваме с вас цяла година, като искате стойте си вкъщи! Пускайте децата вече на училище!

Абсолютно измислени организации, обслужващи правителството, вървете на майната си!!! Всички деца на училище!

Айде още малко онлайн да мине класнто

Искаме онлайн обучение !!!!

Чудя се какви са тези измислени родителски и учителски организации. Аз съм учителка и чувам за такива за пръв път. Най-вероятно това са фалшиви новини, с цел да се покаже на обществото, че ето на - и учители, и родители, не искат връщането в клас. Това не е вярно. Който учител не иска връщане, да напуска системата. Който родител не иска детето му да ходи на училище, минава на самостоятелна форма на обучение, в края на годината полага изпити. Това е. Какво е това лигавене вече цяла година?!

Проклинам присъственото обучение. Трябва да бъде заменено с дистанционно

Господине, след време ще проклинате себе си. Потърсете и прочетете книгите на Клаус Шваб.

Абсолютно правилна позиция.

Децата трябва да ходят на училище!!!!Не е здравословно само пред компютъра.Трябва да има комуникация,трябва да има живот,ние от страх ще се разболеем.Незнам защо само публикуват тези статии.

Чета коментарите и съм ужасена. Хора аз съм учител. Първо не може да слагате всички под общ знаменател, заради такива, които търсят медийна изява и не мисля, че са учители по призвание. Второ някой дава ли си сметка какво причиняваме на децата си с това вменяване на страх, че ще умрем Докато бяхме присъствено прегръщах да успокоявам контактни деца, защото мислеха, че роднините им ще умрат и не искаха да се прибират. Е жива и здрава съм. Сега виждам как с всеки изминал ден децата стават апатични и некумоникативни. Заслужава ли си, заради страх да съсипем психиката им? Всички ще умрем от нещо. Стига с този психически тормоз над децата.

Наистина сте учител... с тази граматика и правопис...

По всичко личи, че сте учител - по правописа и по изказа. Ако всички са грамотни като Вас, децата е най-добре да не посещават училище.

Трябва да се въведе смесен тип образование - да се преподава присъствено и да върви урокът по нета. Така, който иска ще праща детето си на училище, а който не иска ще си отглежда социопати, които ще бъдат цял живот депресирани, че знаят, а никой не ги цени, защото нямат изградени социлни умения. Светът принадлежи на смелите. Ще успеят тези, които рискуват.

успехът на дистанционното обучение е на челни позиции в Европа. Добрата интернет връзка, бързото адаптиране на ученици и учители към новите условия са факт - ТЕЗИ СТИГНАХА ДЪНОТО по ПОПУЛИЗЪМ и ФЕЙК НОВИНА

Точно така е! Аз имам две деца и, чесно казано не съм ги виждал да учат толкова когато бяха присъствено обучение. Четат, учат, помагаме им, когато имат нужда. Правят проекти, комуникират с учителите си с мейли, на мен ми допада. И не ми говорете за социализиране, защото това е най-тъпата опорка, никой не ни е заключил вкъщи!

и с право са против,ама нали трябва да се вдигне бройката преди изборите.

родители и прародители! Погледнете го откъм хубавата страна - хем ще се върнат в клас да си играят и обменят нива и есемеси, хем чрез английския вирус може и да понаучат английски език! Нали искате шестици, ето ви сега пряка възможност. А и мъдри министри си имате, какво искате повече.

Узас, узааааас! Има ноф щаН! Кво ше праиме сега - ше се мре!

Повечето родители не могат да изтърпят децата си в къщи дълго време.Детето да е на училище,да им се махне от главата,а те да си гледат кефа.

Ще за грозно изказване ! Явно вие така мислите и преекспонирате вашите чувства ако имате деца изобщо.

Истината боли, а?

Защо правите деца, ако не искате да се грижите за тях?

Против са, но не заради британския щам. А поради страх , невежество и глупост.

Не по-малко опасно е да се навираме в огромните супермаркети заедно с хиляди други, както и на още куп други места, на които се събират/минават много хора. Учениците в клас!

Идиотията е повсеместна! Виртуалното обучение е вредно за децата и създава прегърбени и окьоравели кретенчета

играят вместо да учат може?! Толкова си лекар.

През януари 2020 на Световния икономически форум в Давос беше изнесена лекция за влиянието на интернет и социалните мрежи върху децата. Резултатът е дигитален аутизъм и дигитални аутисти.

А като дойде до ваксиниране - 20-30% са навити. Тези писма са просто несериозни.

Много точен коментар! Първа линия, стрес, губят "битката", ма когато дойде списъка за ваксини са "аа, не благодаря"

Родителски организации с английско наименование, платени клакьори, набедиха децата, че разнасят вируса. Като ги е шубе и искат да отглеждат невежо онлайн поколение, ми да си държат децата под ключ, но 100% това ще е по-вредно за психиката им, за която се трвожат, отколкото от загубата на близък, с която, простете, но рано или късно ще се сблъскат. А сега относно учителските организации, които също подкрепят НЕ присъственото обучение.. Само ще им задам един въпрос и той съдържа отговора в себе си. Като ви е страх, мили учители от вируса, защо аджеба ваксинираните сред вас са срамно малко?

Кой държи децата под ключ бе, дебил!? Я излез от дупката си и виж как работи света!

И виж - "работи" ли всъщност светът??? Като останеш без работа, с базов доход под условие, без частна недвижима и движима собственост, със забрана да караш автомобил, със забрана да пътуваш извън града, с нон стоп ваксинации, пак ли ще си доволен как "работи" светът? Ами ако утре кажат няма човек -няма вирус, ще отидеш ли на заколение??

Да позная ли кой ги финансира тези организации. Започва със С и завърва на орос

Просто някой плаща на нашите политици да удължават локдауна, с оправдание британския щам. А под понятието "родителски", "учителски", както между впрочем и понятието "пациентски", организации се крият лобисти, нямащи нищо общо с исканията на родителите и учителите. Нито пък може да се считат за някаква представителна извадка... Това е просто една манипулация, с цел да се претнендира, че има определени нагласи в обществото и политиците се съобразяват с тях.

Цялата работа я правят даскалите, защото искат да си седят вкъщи, а да вземат заплати, плюс 15 лева на час за онлайн. Тарикати на дребно. Срам за учителската професия!

Изобщо не е вярно това ...тези 15 лв ще получат за допълнителното натоварване с желаещите да учат онлайн, след като си вземат часовете присъствено. И така е редно де. Така че не им гледай в паничката, а надникни в тетрадките на детето си, независимо как го обучават. Попитай го за уроците му, поизпитам го...поне за заглавията . Вместо да зяпаш някой тъп филм или да пратиш с приятелки. Предпочитам моето дете да учи от вкъщи, да не стои в задушна стая с куп деца часове наред, смазка и да ми донесе заразите у дома.

По-добре с маска, но сред връстници, шанса да стане социопат от това висене в къщи с родителите и таблета е голям! А учителите да не мрънкат, а да ходят да се ваксинират като ги е шубе

Що не вземеш да млъкнеш, а?

Бе какви са тези родителски организации!? Аз не познавам нито един родител, който да иска детето му да затъпява вкъщи! Нито един!

а бе мама ви да еба и организации фиктивни що не земете да се скриете в мишите си дупки дейба мама ви дейба

Т.е. какво предлагат...никво училище А след 3 години ще кандидатствате за помощ както онези наркоманки от "системата ни убива". поколения от имбецили и ще ги храните докато станат на 54 г.

Аз искам да знам къде и кои са тея родителски и учителски организации....

Други няма. Всички останали винаги са чакали наготово някой друг да се организира и да свърши някаква работа.

Къде и от какво ще скриете бе, мишки? Спрете я тая телевизия и ако не си спомняте какво сте учили в училище се заровете в учебниците на децата си. После почнете и да мислите малко! Много задължително е обаче да спрете телевизията, да не забравим и фейсбук.

"Уважаеми" министър Вълчев, Вие поведохте стадото учители на заколение, но защо се криете зад конферентни онлайн срещи! Защо бе, Кретен!!!

Ами организациите да си стоят дома. Останалите,няма да спираме да живеем от страх да не умрем.

Останалите ще поспрете за малко, за да обяснявате на детето, че учителят му си е дал живота, за да не спирате да живеете.

"Учителят, който си дал живота", ми да се е ваксинирал.. Айде стига са ми се правили на жертви, ако децата не се върнат в клас, риска да се превърнат в затъпели социопати е огромен. Нали да си учител било призвание, ми айде да си вършат работата тогава

Къде го видяхте новия щам? Колко са заразените? Има ли умрели от него? Как протича? И родителските организации скочиха веднага без да са наясно! ТЕЗИ НАРОЧНО ЛИ ГО ПРАВЯТ? Или им е заповядано да казват така?

Учениците трябва да останат в дистанционна форма на обучение за по-дълъг период от време, за да не се допуска отново широко и бързо разпространение на вируса сред населението", Не сте разбрали условието на задачата

Къде ви е ума ? Деца оглупяха ,ослепяха. ,а вие си отседяхте в къщи.Дано ви се върне всичкото добро някога! Мързелът не мори ,а мъчи! В мъки летяйски , образователни да скърбите.

Категорично против ! Болниците пак ще се напълнят,а и като се прибавят и сезонните грипове...не ми се мисли!!!

На болниците им е важно сега да усвояват пари, не да лекуват който и да било. То това е открай време така, ама сега направо им е дюшеш.

Сезонният грип е само един, затова е сезонен ;-) Тази година сезонът почти премина, така че нищо няма да се прибавя. Ходете на психолози бе хора, не взимат много.

И според мен не е добре да се връщаме.

Това е без думи! Защо да ходят на училище? Да могат да си разменят вирусите?

Правилно, нека децата си стоят в къщи и да мрат от мързел, затлръстяване, оглупяване, депресеии... Това ще е бъдещето на държавата, която след 100 може и да не съществува!!

Не трябва да има никакво връщане

в тази ситуация би следвало всички да имат право на избор-който иска в школото,друг дистанционно.Не трябва насилие ,а демокрация.

Безсрамни платени нещастници!

Стига с тези измислени организации от учители и родители, кои са те?? С тази бутафорна форма на обучение, ще оставим децата си неграмотни.Щамове и вируси ще бълват непрекъснато, но връщане назад в образованието няма.Стига стрес или просто някой иска да вярва, че детето му след като е включило устройството то учи.Да ама не та то не е станало от леглото.Утре ще стане началник, депутат, министър и ще ни казва как да живеем.

Абе я се кротки малко, училището от почти всички области е не развило се в почти никаква насока, а дайте малко свобода да се развие малко, не може 200 години едно и също да е...

Абе докога учителите ще ни диктуват своите условия.Не искат да се ваксинират,не искат да обучават в училище,но пък нямат нищо против увеличените си заплати за нискоефективния си труд.

Учителят е една от най-важните професии в света, а повечето от тях са възрастни и ако ги пипне вируса ще пукнат веднага, още половин година вкъщи нищо няма да стане, нали уж "почти нищо, което се учи в училище не ти трябва в живота" а решете се, дали искате да се учи или да не се учи...

Учителската професия е толкова важна,колкото десетки други. Уважавана е,но е и рутинна,нали?Тя не е научно -изследователска ,а е постоянно повторение на един и същ материал.По колко различни начини преподавате ,събиране,изваждане,география,българска граматика,например? Един и същ материал в продължение на 40 години,единици са тези учители,които проявяват творческо отношение в работата си.

Ми що не се ваксинират тогава, а? 20%желаещи, ай сиктир...

Трябва да се пипне щама "Калашников" и всичко ще се оправи....аман от идиоти с парцали на муцуната...

Ох... тази работа пак вместо вас ще трябва да я върша.

Ресторантите, хотелите, кръчмите, фитнесите, дали не са част от сивата икономика - 4 часов работен ден, МРЗ и друг вид експлоатация?

Идиотите нямат грам мозък, но така става като другите идиоти ги психясват от ТВ-то.. Вземете прочетете, че щамовете и вълните са само в ЕС, страни от Азия и Африка дори не знаят, че има такива вълни и тем подобни малоумщини.

Кога в Азия и Африка ги е било грижа за човешкия живот въобще? Имам предвид освен държавите далеч на изток, в които в днешно време без мобилен телефон няма как да влезеш в магазин.

Защо давате трибуна на банда идиоти!? Все пак, ако желаят, децата им ще могат да учат онлайн, у дома, на сигурно място. Защо трябва заради тези идиоти да бъдат осакатени всички останали деца, които искат да се върнат в училище?!

Това не банда идиоти, абезмозъчни търсачи на лесни пари. Те не дават идеи как е най-добре, а изпълняват външен план за да дадат оправдание на министъра. А идеята е- Страхувайте се и се редете на опашка за ваксини, за да заживеете "нормално". Децата и училището са част от ВЕЛИКОТО РЕСТАРТИРАНЕ!

2753г. ЛПКДАУН ЗА НОВИЯТ ЩАМ НА КИВИДЧЕТО ЗАБРАНЯВА СЕ КАЧВАНЕТО НА ГОРНИЯТ СЛОЙ НА ЧОДЗЕМИЕТО. ДА ВИ Е ЧЕСТИТО КОВИД ОФЦЕ. ДОКАТО НЕ ЗАИГРАЕ КАЛАШНОКА НЯМА ДА СИ ВЪРНЕМ СВОБОДАТА

Казват да се върнат децата в училище, а те като са били присъствено не са се научили да пишат... Разочарован съм от това поколение

С тези постоянни ваши "страхове" превръщате децата в сасоциални интроверти и социопати! Детската възраст е времето в което детето се изгражда като социален индивид и се учи да общува с другите, чрез тези задължителни изолирания ги превръщате в затворници на собствените си виждания за живота! Оставете децата да бъдат деца и да имат детство, защото детството не е само училище и задоволени от богати, и не дотам богати, родители прищевки!

Това не са страхове. Това са платени външни организации, които си заработват заплатите, като пускат разни писма. Цирк, но няма кой да ги спре.... Плачели, страх, загриженост (пътя към ада е постлан с добри намерения..)- тези Юди за 30 сребърника си продават децата и внуците!

Така е, те реват винаги срещу премахване на част от безмислените "мерки" . Със сигерносст са платени, но според мен и в душата си вече са ковидиоти, от тези , които вече цял живот ще са с маски и зад заварени врати на мазетата.

Това оставане вкъщи е, за да се предпазят учителите и възрастните от семейството, ще ви е добре ли детето ви да се върне от училище с ковид и да разболее майка ви или баща ви и да почине, като може просто да се изчака още 3 месеца, да се ваксинират повече хора, да ги пуснат на спокойствие

А всъщност кои са тия "родителски организации" и кого представляват? Нито съм ги чувал, нито някога са канили мен или някой мой познат в тези кръжоци. Как набират членове след като никой не ги е чувал? И кого всъщност представляват? Кой ги избира? Кой им дава право да се произнасят от името на родителите?

с по двама- трима, най-много до десетина, души "членове" които до еди са на чужда хранилка и гарантирано почти всички са "джендъри"!

Родителски организации с искания,които устройват идеално учителите.Със сигурност по-голямата част от тях.