17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А барове дискоте кога ?

Във Варна най-големият фитнес център "Ориндж" обяви,че няма да отвори до есента,като предложи на клиентите си с предплатени карти варианти за възстановяване на средствата.

Важното е, че на троловете вече нямало да им плащат с пари ами с ваучери, но после се възгещисали най на края вече съвсем окончателно поне за сега е решено че ще им бъдат раздавани жетони ,но чак след края на извънредната ситуация и само, разбира се на живите тролове.

Значи какво излиза че вирус в бг няма

Модератора, Мосю, форумите станали много тъпи бе. За два месеца ходене с маски, кой на устата, кой на брадата, ефекта е абсолютно затъпяване и опростачване.

ПРОСТ НАРОД , КАТО РАЗВЪРЗАНИ , ЗАСЛУЖАВАТЕ ДА СИ ПОЛУЧИТЕ УРОЦИТЕ КОИТО ВИ ЧАКАТ

Ти намери копчето на което пише "Caps Lock" и тогава умувай.

Този преди 3 дни каза че моловете ще отворят последни. Сега прави обратното. Срам за този дъртак.

Няма логика в това което се прави. Но така постъпват в ЕС и наще гледат от там. То се вдия че и онея по на запад, са некомпетентни, алчни и безотговорни.... Еми това е положенитето. И, даже тук да седяха компетентни, отговорни, честни хора.... пак щеше да е почти същото, защото пак щяхме да слушаме онея на запад.

Пълни, ама пълни идиоти! Никаква логика, структура и последователност! Просто не е сериозно и граничи с подигравка към всички нормални хора!

Трябваше да ги отворят, че идва зима и не се знае, дали няма да се наложи пак да ги затворят.

Вируси и комунисти са в съюз срещу България. Тези врагове нечисти ние мощно ще ударим! Искат с кръв да ни залеят, в смърт и скръб да ни удавят, ала няма да успеят – ГЕРБ от зло ще ни избави!

Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!

ГЕРБ така яко се усраха, че анусите им чак в Брюксел засмърдяха.

Единият очаква да мрят яко хора, другият отваря моловете... Някой ако се наеме да обясни кво е това??? Учениците ги държаха на онлайн обучение уж да ги пазят, ама елате да ги видите в понеделник ,как са първи там в моловете. Преди два месеца за 50 души ни направиха затворници, използваха какви ли не епитети, да ли плашат с някакъв предстоящ апокалипсис, сега обаче, когато всеки ден броя на заразените расте...о чудо....моловете отварят!

И за какво беше тогава този цирк два месеца?

Е как за какво ? Унищожиха и без това скапаната икономика , заметоха далаверите , прибраха едни пари от ЕС , а сега ще дръпнат и 10милд. , които ще се освоят чрез техните фирми .

Ггенералът ще излезе прав. Ще мрете като кучета. Вчера заразата не бе на едно място а разпръсната из областите по един човек. Скоро всичко ще изгърми и излезе от контрол. Приятен ден на всички.

кой освободи мерките? Аз ли?

Яко

за да ти се даде. Няма принципи или други изисквания. Моли се! Знаеш къде.

Нали генерала ,каза че умрем ,дами сера на главита

Собствениците на камиони под наем останаха без работа въпреки прогнозите.

И на Гайдарски да заповяда нещо човекът, стига е стоял там отзад тъжен и безмълвен.

Ще се мре яко, ама дай след ден ще отворим моловете, фитнесите и може децата да пуснем по градините. Сбогом логика , почивай в мир. България 2020г.

и всеки закон вървят със списък с изключенията. Гласни и негласни. И що си играем въобще на правов ред? Назначаваме цар, дето е повече от ясно за кого ще са изключенията и да управлява със заповеди. В частност тази карантина като карантина напълно се компроментира и е най-добре да я разкарат изобщо и каквото сабя покаже. Или карантина както си се прави карантина ама де де, Ганю и жипка заповед не ги лови. Аз лично ще се ограничавам поне докато не стане ясно този вирус как се държи, как се лекува, къде се разпространява и т.н.

Значи са приключили с оборудването за 5G .Браво !

Този е дядо на Влади?

Всеки дем ЗМ си само отменя заповедите. Нов филм в понеделник. Зависи от зора на Бойко.

Вижте каква тъпота излъчва Кирчо!

защо не отварят игралните зали? Те със сигурност могат да спазват много по стриктно противоепидемичните мерки от всеки МОЛ !!!

И лафка, и лафка.

Министъра правилно отваря моловете. След няколко седмици всичко ще е отворено. Хората вече са достатъчно информирани. Който иска да се пази да си остане вкъщи. Аз ще си стоя у дома. Който иска да поеме риска - да ходи да си обикаля там. Няма драма.

а училищата ? Държава на кръчмите, битаците и моловете.... ОТВРАТ

Тази заповед е капан за наемателите в моловете! Наемателите ще отворят и ще дължът наем в пълен размер, а мениджмънта на мола, само нова чака! Хорапа като потребители скоро няма да влезнат в мола, времето е прекалено хубаво! После идва лятото и никой не влиза в мола! Капан 100%

а публичните домове кога ? Докога ще ви търпя ?

Вече можем ли да правим секс на открито?

Само със съответните предпазни средства.

Мислех. че само във филмите има зомбита!

На памперса пак са дали документи да разписва..

Поредното недомислие на Ананиев и т.н НОЩ!!! После - що ги псуваме, а не им благодарим?

Грях ми на душата, но това предвещава увеличаване на проблема! Опитвам се да гадая какви са мотивите.Лошо!

Казва се ЯКО

Нещо средно между отпушване на напрежението и изместване на фокуса покрай личните драми на Бойко тези дни, Черепът, Горанчо. Годжи, протести... И между това Годжи да ни натрие носа и да ни докаже, че ще има яко умиране и след това да излязат да се бият в гърдите. Ама ние сме корави кучета, мааме кренвирши и маргарин и имаме бцж.

БЦЖ - то не играе тук. В Източна Европа, където се прилагаше БЦЖ поради бедност след ВСВ, съответно разпространение на туберкулозата, хората са по-резервирани към групови събития, по-малко мобилни са, по-малко пътуват до международни дестинации и съответно по-малко обменят вируси. Подвеждащо съвпадение ... бцж няма нищо общо.

На снимката - Кунчев се е изкъпал, Ананиев - отново не, косата му е пак сплъстена. За заведенията за хранене в моловете не се кахърете - ще го извъртят, че продават само за вкъщи и после ще настъпвате пържени картофки по пода на Уайкики, Зара и Бершка.

Моловете са опасни развъдници на болести. Не могат да функционират без климатични инсталации. А климатичните инсталации разпространяват всякакакви опасни микроорганизми. А някой помирисвал ли е въздуха в зала за фитнес? Уверявам ви, че в спалното помещение на казармата миришеше по добре. Една разходка в парка на чист въздух е по полезна. Но не плюйте по Ананиев, началникът му е по прост и нагъл. Той трябва да бъде отстранен.

Съгласен съм, че затворените комплекси (молове) са генератор на потенциална зараза, НО - климатиците в нашите молове не бяха спрени - и по-добре. По-лошото е точно в малките сгради, например фитнеси, и подобни салони, които ако са имали неблагоразумието да си спрат всичко след обявяването на карантината, включително и клипатичните инсталации-там е опастността. Проблемът на централните климатични сградни инсталации е, че за да не завъждат чужди цивилизации, тези системи никога не трябва да се изключват-трябва постоянно да има циркулация на свеж въздух. Иначе-отивам аз на фитнес, който не е отварял 2 месеца, пускат климатика и всички марсианци, които са се загнездили в тръбите веднага ми влизат в устата! Примери в световната история има доста - като почнеш от легионерската болест с измрелите американски войници, та чак до всички модерни "опен-офис" сгради, дето като кихне един и на другия ден са болни още 20 човека!

Дедо Анани пак я свърши "като кучето на нивата"! Ресторантите в моловете да не отварят?! Ами точно те генерират много по-големи печалби от всички останали магазини за модни парцалки. Плащат и по-големи наеми, защото е доста по-скъпо да изградиш заведение за хранене, отколкото магазин за чанти и блузки! Имат в пъти повече персонал, който е в неплатен отпуск от 2 месеца! Но тук се иска мисъл и мозък, какъвто за жалост не виждаме!

Може ли да пусне една заповед за затваряне на парламента .. за по-дълго време.

Те и без заповед не ходят на работа,но вземат заплати!

Решението е торба цимент, изсипана в тръбите на канализацията на парламента. Гаранция, че сданието ще бъде запечатано поне за 3 месеца!

Е УРОДИ ....МРЪСНИ ГАДНИ УРОДИ...САМО МОЛОВЕТЕ ЛИПСВАТ ...ЕВАЛА .....УРОДИ....НА ПЕИКИТЕ НЕМОЖЕ НО В МОЛА МАЖЕ...УРОДИ...ГНУССС

Не съм за отваряне на молове и такова неадекватни действия. ... анани слушка.... чудя се що не отидат неколко пенсионерки при Бойко да му поискат беьплатни санаториуми ....

Кой те пита тебе бе кретен

Затварянето на моловете е добра мярка за овладяване на пандемията, но остави без хляб десетки хиляди служители. Сегашната заповед за отваряне пак е половинчата! Не отваря фуудкорта - заведенията за хранене, които имат най-много служители, плащат най-големите наеми (защото оборудването на един ресторант е в пъти повече по-скъпо от едни магазин за парцалки). Ананиев, я си ходи при бабата у вас, че в рисковата група, дето ходи на пазар от 7 до 10ч сутринта!

Евалла! С новите парцалки от мола веднага започвам да се снимам по кенефи и фитнеси!

Как е възможно ТОЗИ на снимката да ми определя живота????????????????? Да нося маска и да дишам само въглероден двуокис,което е много вредно ,да не сядам на пейка,той ако каже ще пътувам и още куп простотии...

Може, защото живееш в ДЪРЖАВА, а не в краварник навръх планината, в който ти си единствения хомо сапиенс. Кога ще се научиш, че освен права, имаш и ЗАДЪЛЖЕНИЯ и че на всяко твое право, съответства задължение...

То с такива недоразумения като теб в ДЪРЖАВАТА ще го закъсваме все повече! Казано е отдавна: ПРОСТ народ-слаба ДЪРЖАВА!

Петък е. Изкуфелника като му каже Благодаря и хоп- нова заповед.

Ха-ха! До понеделника има време и да се откаже...

Този възрастен счетоводител е просто кукла на конци. Жалко е, че такъв некомпетентен човек е здравен министър. Просто пише някакви заповеди в зависимост от това какво му нареди Боко.

Това не го разбирам ! Ако играем баскет в двора на училището може , но в зала на може !

Може 12 човека да си играем футбол на площадката, а като свършим с играта трябва да изгоним двама за да си поговорим

Искат още да държат властта. Затова отстъпват където се натисне. Страх лозе пази.

При това хубаво време само пълен дебил би се наврял в мола или фитнес залата на изкуствена вентилация!

Е точно заради това бълхарите сте масово затлъстели и мрeтe като мухи от сърдечни заболявания. То беше ясно все пак, че ще се изцепи поредният ганювец с поредното велемъдрие, което да оправдае да не отиде да направи малко реални упражнения, вместо да повърви 10 минути и да си отвори една биричка за почивка.

Като пия бирички коя мадама ще иска да е с мен бе тиквеник? Като направя корем съм за никъде с твоите съвети - еба си човека. Ако има такива като теб сме загубени като държава.

Ти изобщо правиш ли връзка с главния мозък бе, главоч? Не можеш ли да четеш какво съм написал?

сте прав, но не е задължително да се затвориш в зала , за да поддържаш форма. Много хора около мен практикуват фитнес на открито и са в завидна форма, поне на външен вид са ripped. Не съм сигурен как се превежда на български точно - calisthenics (калистеника?) , Вие като спортуващ човек може би знаете, но определено няма замесени бирички на никой етап от тренировките ...

Ние от Факултето мислим, че е време да стегнем наши каручки, конски впрегове и се втурнем за малко Ананас...Ама то къде ще паркираме е проблема, щото не ща отново да ми запорят каручката. Да сложат некакви знаци там, да моем и ние паркираме с наши каручки на паркинги. Требе някоя нова заповед, иначе ми иде моя щерка да отвори вратата на молчето и аз да влеза барабар с каруцата ми вътре. Ама не, ще ми разгонят фамилията ако направим това. Иначе ни губите като клиенти.

Ааааа, готино беше това!!!!

баааа наниев, дърта отрепко, как да те газя? оцад напред, или отпред назад гугъла ви???? циганска

Този Ананиев... преди два за дни каза, че моловете скоро няма да ги отворят... а сега ... друга песен пее

Без МОЛ и Фитнес накъде?